Н У Х Т

У кожного свій фронт!

26 травня 2023

У кожного свій фронт!

Викладачі нашого університету отримали документацію на розроблені ними борщові та супові суміші для наших захисників і захисниць. Тепер, коли є ТУ на ці розробки, їх можна запускати у промислове виробництво.

А розпочалося все більше року тому із волонтерської ініціативи професури НУХТ. Поспілкувавшись із волонтерами, що часто бувають на передовій, і вивчивши потреби і побажання наших воїнів щодо харчування у похідних умовах, викладачі вирішили забезпечити їм можливість швидкого приготування смачних і поживних перших страв.

Вони ретельно висушують овочі, подрібнюють їх, змішують висушені інгредієнти та фасують. Сировину використовують власну та надану волонтерами. Розпочали з традиційного українського червоного борщу. Восени, назбиравши і насушивши понад 30 кг грибів, частували захисників грибним супом, а зараз готують до відправки суміші для приготування зеленого борщу.

За час ініціативи на передову вже були відправлені понад сім тисяч пакетів із борщовими і суповими сумішами. Робота триває. Наближаємо нашу перемогу разом!

Опублікований: 26-05-2023
Читайте також:
Про зберігання хлібобулочної продукції на засіданні студентського наукового гуртка «Смакота»

4 листопада 2022 р. на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка відбулося засідання студентського наукового гуртка «Смакота», що працює під керівництвом доцентки кафедри Ірини Корецької. У засіданні взяли участь здобувачі освітнього ступеня «Бакалавр» ос...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про зберігання хлібобулочної продукції на засіданні студентського наукового гуртка «Смакота» 04 листопада 2022

Актуальні й дієві методи управлінського обліку на вебінарі для наших викладачів

Трансформація і дисбаланси сучасного розвитку економіки вимагають від фахівця сьогодення обґрунтування й ухвалення дієвих рішень, спрямованих на подолання нетипових ситуацій. Викладачі кафедри обліку і аудиту, доценти Ірина Колос і Ганна Осадча та старший викладач Світлана Ніколаєнко стали учасницями вебінару «Управлінський облік і стабілізація ро...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Актуальні й дієві методи управлінського обліку на вебінарі для наших викладачів 29 травня 2020

Благодійність – у нас в крові!

На початку вересня Національний банк України спільно з Міністерством освіти та науки і Благодійним фондом «Таблеточки» розпочали благодійну акцію «Монетки дітям», що передбачала збір по всій Україні монет номіналом 25 копійок, які вже понад рік не є платіжними, й перерахування зібраних коштів на допомогу онкохворим дітям. Організатори запропонувал...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Благодійність – у нас в крові! 22 листопада 2021

Онлайн-знайомство вступників із Навчально-науковим інститутом харчових технологій

Уже зовсім скоро перед випускниками шкіл, гімназій, ліцеїв постане питання вибору свого професійного шляху, а відтак, і закладу вищої освіти, де вони опановуватимуть обрану спеціальність. У великому розмаїтті сучасних освітніх пропозицій дуже легко заплутатися й розгубитися. Як зробити правильний вибір хвилює і сьогоднішніх старшокласників, і випус...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Онлайн-знайомство вступників із Навчально-науковим інститутом харчових технологій 01 лютого 2021