Н У Х Т

Потужний розвиток іншомовної компетенції здобувачів

21 жовтня 2024

Потужний розвиток іншомовної компетенції здобувачів

Старша викладачка кафедри іноземних мов професійного спрямування Надія Шерстюк провела відкрите заняття з дисципліни «Іноземна мова за професійним спрямуванням» для здобувачів групи ГС 2-8.

Заняття було проведено за допомогою мультимедійних засобів за комунікативною методикою. Викладачка успішно інтегрувала модальні дієслова у контекст теми «Innovations», що дозволило здобувачам усвідомити необхідність і обов’язок у професійному середовищі. Також були запропоновані ситуаційні вправи, де вони мали обрати правильні модальні дієслова, обґрунтувавши свій вибір. Це сприяло глибшому усвідомленню значення наданих слів у реальному житті та у професійній діяльності.

Надія Шерстюк уміло залучала здобувачів освіти до обговорення, створивши дружню та підтримуючу атмосферу. Крім того, вона надавала зворотний зв’язок під час заняття, допомагаючи студентам усвідомити свої помилки та вдосконалити мовленнєві навички. І саме це, в свою чергу, забезпечує умови для рефлексії та усвідомленого навчання. Важливим аспектом стало заохочування студентів до самостійних досліджень, що дає змогу відкривати нові горизонти знань.

Заняття стало важливим кроком у розвитку іншомовних навичок здобувачів та їхньому розумінні сучасних тенденцій у галузі гостинності.

Опублікований: 21-10-2024
Читайте також:
Гостьова онлайн-лекція на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції

Кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції факультету готельно-туристичного та ресторанного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка продовжує добру традицію щодо проведення гостьових лекцій у онлайн-форматі. У рамках вивчення здобувачами освітнього ступеня «Бакалавр» спеціальності 181 «Харчові технології» освітньо-професійної програми «Технол...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гостьова онлайн-лекція на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції 31 жовтня 2023

Досвід фахівців, або цікаво і корисно про мікробіологію

Попри надскладну ситуацію в нашій країні, початок навчального року для четвертокурсників-біотехнологів став досить насиченим. Надзвичайно цінним, як для майбутніх спеціалістів, є практичний досвід і підтримка старших колег, яку вони змогли отримати, поспілкувавшись із начальником відділу промислової мікробіології ТОВ «УКРБІО» Артемом Слободянюком н...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Досвід фахівців, або цікаво і корисно про мікробіологію 24 жовтня 2022

Законопроект, який збільшує вимоги до маркування харчових продуктів, схвалений у першому читанні

Що ми їмо? Чи безпечна ця їжа? Що входить до її складу? Чи не містить вона алергенів? В ідеалі відповіді на ці питання можна було б знайти на упаковці. Проте, на українській продукції така інформація є не зовсім точною та зрозумілою, а подекуди виробники навмисне замовчують справжній склад своєї продукції. Захистити споживача має закон «Про інформа...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Законопроект, який збільшує вимоги до маркування харчових продуктів, схвалений у першому читанні 13 липня 2018

Високий методичний рівень викладання демонструють наші педагоги

Доцентка кафедри фінансів Оксана Толстенко прочитала відкриту лекцію «Перестрахування та співстрахування» для здобувачів освітнього рівня «бакалавр» з дисципліни «Страхування». Оксана Толстенко – практик, що має досвід роботи на страховому ринку понад 25 років. І цей досвід є найбільш цінним скарбом, який викладачка передає здобувачам. На простих ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Високий методичний рівень викладання демонструють наші педагоги 02 грудня 2021