Н У Х Т

У кожного свій фронт!

26 may 2023

У кожного свій фронт!

Викладачі нашого університету отримали документацію на розроблені ними борщові та супові суміші для наших захисників і захисниць. Тепер, коли є ТУ на ці розробки, їх можна запускати у промислове виробництво.

А розпочалося все більше року тому із волонтерської ініціативи професури НУХТ. Поспілкувавшись із волонтерами, що часто бувають на передовій, і вивчивши потреби і побажання наших воїнів щодо харчування у похідних умовах, викладачі вирішили забезпечити їм можливість швидкого приготування смачних і поживних перших страв.

Вони ретельно висушують овочі, подрібнюють їх, змішують висушені інгредієнти та фасують. Сировину використовують власну та надану волонтерами. Розпочали з традиційного українського червоного борщу. Восени, назбиравши і насушивши понад 30 кг грибів, частували захисників грибним супом, а зараз готують до відправки суміші для приготування зеленого борщу.

За час ініціативи на передову вже були відправлені понад сім тисяч пакетів із борщовими і суповими сумішами. Робота триває. Наближаємо нашу перемогу разом!

Published on: 26-05-2023
Read also:
Відбулося перше засідання Наглядової ради НУХТ

17 грудня відбулося перше засідання Наглядової ради НУХТ, участь у якому також взяли ректор Анатолій Українець, перший проректор Володимир Яровий, проректор з науково-педагогічної та виховної роботи Лариса Арсеньєва, проректор з наукової роботи Олександр Шевченко, проректор з навчально-педагогічної діяльності та розвитку Олександр Бессараб, прорект...

READ YOURSELF

Відбулося перше засідання Наглядової ради НУХТ 17 december 2019

Про ігристі вина від одного з кращих сомельє України дізналися здобувачі освіти факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

7 грудня 2021 р. викладачі кафедри готельно-ресторанної справи та здобувачі спеціальності «Готельно-ресторанна справа» в онлайн-режимі відвідали вебінар «Ігристі вина: з чим поєднувати та як подавати» від головного сомельє «METRO Cash&Carry Ukraine», найкращого сомельє України 2014 року та члена Асоціації сомельє України Олексія Гіжко. Сомельє...

READ YOURSELF

Про ігристі вина від одного з кращих сомельє України дізналися здобувачі освіти факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу 08 december 2021

Викладачі надихаються на вдосконалення викладання

Доценти Оксана Топчій, Ольга Чернюшок і Роман Мукоїд, задіяні в реалізації міждисциплінарної освітньо-наукової програми «Промислові та крафтові технології для HoReCa в туризмі», яка передбачає інтеграцію сучасних підходів до виробництва харчових продуктів та напоїв, зокрема в крафтовому секторі, взяли участь у ХIII Форумі пивоварів, дистиляторів і ...

READ YOURSELF

Викладачі надихаються на вдосконалення викладання 30 september 2024

Актуальність теми і високий рівень проведених досліджень: спеціалізована вчена рада присвоїла ще одному здобувачу ступінь кандидата технічних наук

На засіданні спеціалізованої вченої ради Д 26.058.03 відбувся захист дисертаційної роботи аспіранта кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів Манєфи Полумбрик (науковий керівник – доктор технічних наук, професор Василь Пасічний). Дисертаційна робота Манєфи Полумбрик присвячена удосконаленню технології варених ковбас із використанням композицій ...

READ YOURSELF

Актуальність теми і високий рівень проведених досліджень: спеціалізована вчена рада присвоїла ще одному здобувачу ступінь кандидата технічних наук 10 july 2019