
Вітання ректора Олександра Шевченка з Днем працівників харчової промисловості 15 october 2023
22 january 2019
Вітання ректора Олександра Шевченка з Днем працівників харчової промисловості 15 october 2023
Відповідно до Стратегічного плану розвитку Національного університету харчових технологій на 2021-2025 рр. 14 березня поточного року з дисципліни «Харчові алергени» для здобувачів освітнього ступеня «Бакалавр» освітньо-професійної програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» проведено заняття англійською мовою «Methods of detect...
READ YOURSELFВикладання лекційного матеріалу англійською мовою – позитивний досвід кафедри експертизи харчових продуктів 16 march 2023
Завершився Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт на кращу роботу серед студентів, магістрантів вищих навчальних закладів ІІІ-ІV рівнів акредитації з галузі знань «Прикладна механіка. Мехатронiка», що проводився відповідно до наказу МОН №1179 від 5 листопада 2021 року. На жаль, цього року переможців вимушено визначали за результатами ...
READ YOURSELFПеремоги магістрантів на науковому фронті 27 june 2022
Протягом двох десятиріч Одеський інститут післядипломної освіти НУХТ плідно співпрацює у сфері професійного розвитку спеціалістів олійно-жирової галузі з асоціацією «Укроліяпром», яка вже більше 20 років об’єднує більшість підприємств галузі і представляє їхні інтереси як на вітчизняному, так і на міжнародному ринку. Підприємства-члени асоціації п...
READ YOURSELFПрактична допомога у професійному розвитку спеціалістам олійно-жирової галузі від наших фахівців 30 july 2019
Дякуємо!
Ми зв'яжемося з вами найближчим часом!