Н У Х Т

З Днем Соборності України!

22 січня 2019

З Днем Соборності України!

z dnem sobornosti

Опублікований: 22-01-2019
Читайте також:
До активного обговорення розвитку пакувальної індустрії в Україні долучилися науковці НУХТ

У Києві відбулася ХІV науково-практична конференція «Пакувальна індустрія», організована Клубом пакувальників. Захід зібрав кращих фахівців пакувальної галузі для обговорення нагальних питань розвитку та інновацій пакувальної техніки. Наш університет представляли фахівці кафедри мехатроніки та пакувальної техніки, професор Людмила Кривопляс-Волод...

ЧИТАТИ ДАЛІ

До активного обговорення розвитку пакувальної індустрії в Україні долучилися науковці НУХТ 02 жовтня 2020

Харчова безпека у фокусі: міждисциплінарний діалог Києва і Харкова

6 травня 2025 року доктор технічних наук, професор кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Олег Кузьмін прочитав гостьову лекцію на тему «Методологічні концепції системи управління безпечністю харчової продукції – системи HACCP» магістрантам Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна у межах вивчення ними дисципліни...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Харчова безпека у фокусі: міждисциплінарний діалог Києва і Харкова 07 травня 2025

На кафедрі економіки і права листопад розпочався відкритою лекцією

На кафедрі економіки і права листопад розпочався відкритою лекцією «Загальна характеристика витрат. Класифікація витрат» доцентки Тетяни Іванюти з навчальної дисципліни «Управління матеріальними ресурсами та витратами» для здобувачів-бакалаврів 4 курсу денної форми навчання спеціальності «Економіка», освітньо-професійної програми «Економіка підприє...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На кафедрі економіки і права листопад розпочався відкритою лекцією 03 листопада 2020

Наукова молодь кафедри технології молока і молочних продуктів презентує свої напрацювання

На кафедрі технології молока і молочних продуктів у рамках 87-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті» 15 квітня 2021 р. відбулося онлайн-засідання підсекції «Технологія молока і молочних продуктів».  Роботу підсекції очолила завідувачк...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наукова молодь кафедри технології молока і молочних продуктів презентує свої напрацювання 16 квітня 2021