Н У Х Т

Викладач університету прочитала цикл лекцій з вищої математики у Китайській Народній Республіці

08 січня 2020

Викладач університету прочитала цикл лекцій з вищої математики у Китайській Народній Республіці

Доцент кафедри вищої математики ім. професора Можара В.І. Вікторія Романенко пройшла стажування у технологічному університеті Qilu (Китайська Народна Республіка) з метою обміну науковим досвідом і методикою викладання математики.

Наш фахівець читала лекції з вищої математики китайським студентам англійською мовою. Крім того, викладач опанувала науково-педагогічну програму стажування «Організація навчального процесу, навчальних програм, інноваційних технологій та наукової роботи» в QLUT.  Програма була розрахована на 6 кредитів ECTS (180 годин) і включала 5 модулів.

Опублікований: 08-01-2020
Читайте також:
Відбувся ІІІ Ювілейний кулінарний діджитал-конкурс «Масниця-FEST 2024»

Фінішував кулінарний конкурс «Масниця-FEST 2024» факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка. Цьогорічний конкурс став третім, ювілейним, а відбувся в освітньому діджитал-просторі під гаслом «Об’єднані українськими традиціями». Традиційно конкурс організовано з ініціативи деканки Віти Цирульнікової та заступни...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відбувся ІІІ Ювілейний кулінарний діджитал-конкурс «Масниця-FEST 2024» 25 березня 2024

Продовжується співпраця з науковцями Інституту овочівництва і баштанництва НААН

Колектив кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції продовжує плідну співпрацю з Національною академією аграрних наук України відповідно до Меморандуму про співробітництво №43/22 у галузі науки і освіти. Днями науковці кафедри отримали від партнерів – академіка Володимира Хареби і професорки Олени Хареби дослідні зразки гарбуза сортів ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Продовжується співпраця з науковцями Інституту овочівництва і баштанництва НААН 21 листопада 2022

Прогулянка столицею першокурсників освітньо-професійної програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукцїі»

Не зважаючи на примхливу осінню погоду, здобувачі групи ХЕ-1-12 разом зі своєю наставницею, професоркою кафедри експертизи харчових продуктів Оксаною Шульгою прогулялися центром української столиці. Першою зупинкою став Маріїнський палац – домінант палацово-паркового ансамблю на Печерських пагорбах. Далі шлях пролягав повз стадіон «Динамо», де спо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Прогулянка столицею першокурсників освітньо-професійної програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукцїі» 20 жовтня 2021

Про подорожі, які дають змогу вчитися, вдосконалюватися, розвиватися дізналися наші студенти

Про цікаві та незабутні подорожі, які дають змогу вчитися, вдосконалюватися, розвиватися й при цьому працювати за фахом майбутньої спеціальності у сфері обслуговування дізналися студенти на країнознавчому семінарі, організованому доцентом кафедри іноземних мов професійного спрямування Яною Окопною. На семінар була запрошена представник компаній «W...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про подорожі, які дають змогу вчитися, вдосконалюватися, розвиватися дізналися наші студенти 04 жовтня 2019