Н У Х Т

Технології Інтернету речей в автоматизації та робототехніці

10 березня 2025

Технології Інтернету речей в автоматизації та робототехніці

7 березня 2025 року доцентка кафедри автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка Юлія Самойленко прочитала дві гостьові лекції на тему «Технології Інтернету речей в автоматизації та робототехніці» для здобувачів Смілянського технологічного фахового коледжу і Львівського фахового коледжу харчових технологій та бізнесу НУХТ.

Викладачка розповіла про принципи роботи Інтернету речей, їх роль у зборі, аналізі та обміні даними між пристроями. Лекторка акцентувала увагу на тому, як IoT дозволяє створювати інтегровані системи, що підвищують ефективність роботи промислових роботів, автоматизують виробничі лінії та сприяють розвитку розумних міст. Також, було продемонстровано приклади застосування IoT у реальних проєктах і тенденції розвитку цієї технології для удосконалення процесів автоматизації та робототехніки.

Юлія Самойленко також розповіла про переваги навчання на спеціальності 174 «Автоматизація, комп'ютерно-інтегровані технології та робототехніка», про освітні програми спеціальності й запросила продовжити здобуття освіти на факультеті автоматизації і комп’ютерних систем.

Опублікований: 10-03-2025
Читайте також:
Про використання гідроколоїдів у харчових продуктах дізнались студенти кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів

Здобувачі освітньої програми «Технології рослинних олій, жирових і косметичних продуктів» прослухали гостьову лекцію від провідного технолога із харчових технологій та власника TAT FOOD TECHNOLOGY (Спільнота технологів харчової промисловості) Сергія Шилка. На лекції були присутні також здобувачі освітнього ступеню «бакалавр» спеціальностей «Харчов...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про використання гідроколоїдів у харчових продуктах дізнались студенти кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів 07 грудня 2022

Викладачі Кам’янець-Подільського коледжу харчової промисловості НУХТ відзначені за популяризацію педагогічного досвіду

Викладачі Кам’янець-Подільського коледжу харчової промисловості НУХТ стали учасниками форуму педагогічних ідей «Урок» та мали можливість представити свої матеріали в каталозі «Відкритий урок: розробки, технології, досвід». Сертифікати учасників отримали Віктор Федорів, Наталія Кунділовська, Тетяна Коваль, Ольга Дмитренко, Оксана Присяжна та Світлан...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі Кам’янець-Подільського коледжу харчової промисловості НУХТ відзначені за популяризацію педагогічного досвіду 20 березня 2018

Старт великої студентської історії першокурсників факультету ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка

Першокурсники факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка офіційно розпочали свій шлях здобуття бакалаврського рівня вищої освіти. Організаційні збори в актовій залі університету стали теплим прийомом у дружну родину факультету – викладачів, студентів та адміністрації. Щирі теплі вітальні слова прозвучали для ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Старт великої студентської історії першокурсників факультету ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка 10 вересня 2025

НУХТ і DGNB об’єднують зусилля: партнерство у сфері сталого проєктування

Наш університет нещодавно уклав важливий меморандум про співпрацю з найбільшою в Європі мережею сталого будівництва DGNB (Німецька рада з питань сталого будівництва). У центрі організації DGNB лежить її асоціація, що включає близько 2000 членів. Це партнерство стало можливим завдяки ініціативи кафедри теплоенергетики та холодильної техніки Навчальн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

НУХТ і DGNB об’єднують зусилля: партнерство у сфері сталого проєктування 07 червня 2023