Н У Х Т

Новий гастрономічний досвід для гостей Дня відкритих дверей від кондитера ресторану готелю «Hilton Kyiv»

03 грудня 2019

Новий гастрономічний досвід для гостей Дня відкритих дверей від кондитера ресторану готелю «Hilton Kyiv»

30 листопада у рамках Дня відкритих дверей відбувся майстер-клас для вступників «Французькі макаронс – секрети технології» від факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу.

Ексклюзивний майстер-клас провела кондитер ресторану сучасної європейської кухні «The Park Kitchen» 5-зіркового готелю міжнародної мережі «Hilton Kyiv» і випускниця факультету Тетяна Лоза у технологічній лабораторії кафедри готельно-ресторанної справи. Гості дізналися кулінарні секрети справжніх вишуканих французьких макаронс, тонкощі технології та особливості їх приготування у сучасних популярних кондитерських.

Майбутні вступники були активно залучені до процесу приготування десерту, допомагали кондитеру на всіх технологічних етапах – підготовки і випікання основи для макаронс із мигдального борошна, приготуванні шоколадного ганашу як начинки, формуванні й декоруванні кондитерських виробів. Школярі та студенти коледжів дізналися, як отримати рівну, без тріщин текстуру десерту, найоптимальніші режими випікання, особливості роботи з кондитерськими мішками для створення виробів ідеальної форми.

Майстер-клас проходив у приємній творчій атмосфері й закінчився дегустацією неймовірно смачних макаронс із легкою структурою, які можуть стати ексклюзивом десертного меню ресторанного підприємства.

Кондитер відповідала на численні питання школярів і студентів коледжів щодо технологічних аспектів, вражень від навчання у нашому університеті на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу і особистого професійного досвіду.

Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу вдячний талановитій і успішній випускниці Тетяні Лозі, кращому працівнику року готелю «Hilton Kyiv», за те, що надихає вступників обирати для здобуття вищої освіти наш університет.

Опублікований: 03-12-2019
Читайте також:
Усе про гастротуризм у Грузії на зустрічі з тревел-блогеркою дізналися наші здобувачі освіти й викладачі

На кафедрі туристичного та готельного бізнесу відбулася онлайн-зустріч із тревел-блогеркою, засновницею і кураторкою агенції з гастротуризму «Trails and Wines • თრეილს ენდ ვაინს» та cпівавторкою путівника «Vinologue Georgia» Дар’єю Холоділіною (Грузія). Конференція була присвячена розвитку туризму в Грузії, а також безпосередньо знайомству зі світ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Усе про гастротуризм у Грузії на зустрічі з тревел-блогеркою дізналися наші здобувачі освіти й викладачі 21 жовтня 2021

Нове поповнення бакалаврів зі спеціальностей 144 «Теплоенергетика» та 142 «Енергетичне машинобудування»

До лав бакалаврів зі спеціальностей 144 «Теплоенергетика» та 142 «Енергетичне машинобудування» влилися 13 випускників кафедри теплоенергетики та холодильної техніки Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого НУХТ, які 9 та 10 лютого 2022 року успішно захистили свої кваліфікаційні роботи. Зважаючи на карантині обмеженн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нове поповнення бакалаврів зі спеціальностей 144 «Теплоенергетика» та 142 «Енергетичне машинобудування» 10 лютого 2022

Навчання протягом життя – потреба часу!

Сучасний фахівець не зупиняється після отримання диплома. Знання швидко змінюються, з’являються нові вимоги, методики, рецепти. Саме тому постійне підвищення квалiфiкацiї – не розкіш, а необхiднiсть. І особливо для тих, вiд кого залежить здоров’я i розвиток дитини. В Iвано-Франкiвському фаховому коледжі ресторанного сервісу i туризму НУХТ тривають...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Навчання протягом життя – потреба часу! 08 серпня 2025

Сучасні підходи у розробленні упаковки

На кафедрі машин і апаратів харчових і фармацевтичних виробництв відбулися захисти кваліфікаційних робіт здобувачів освітнього ступеню «бакалавр» спеціальності «Видавництво та поліграфія», освітньої програми «Комп’ютерні технології дизайну та виготовлення упаковки», на яких випускники представили чудові оригінальні дизайни упаковки. Здавалося б, д...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Сучасні підходи у розробленні упаковки 24 червня 2020