Н У Х Т

Випускник аспірантури кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування за крок до здобуття освітнього ступеня «Доктор філософії»

26 вересня 2023

Випускник аспірантури кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування за крок до здобуття освітнього ступеня «Доктор філософії»

На кафедрі технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування відбувся науковий фаховий семінар випускника аспірантури, здобувача освітньо-наукового ступеня доктора філософії за спеціальністю 133 «Галузеве машинобудування», галузі знань 13 «Механічна інженерія» Валентина Туфекчі.

Здобувач представив дисертаційну роботу «Оптимізація параметрів підготовки та розподілення теплоносія сушильних дискових розпилювальних комплексів» (науковий керівник – к.т.н., доцент Юрій Вересоцький).

Метою дисертаційної роботи є розроблення та удосконалення конструкцій сушильних дискових розпилювальних комплексів шляхом теоретичного та експериментального дослідження параметрів роботи заданого технологічного регламенту, сформованого на результатах моделювання потоків CFD (моделювання обчислювальної гідродинаміки).

До семінару долучилися науковці інших кафедр: машин та апаратів харчових та фармацевтичних виробництв, мехатроніки та пакувальної техніки, процесів і апаратів харчових виробництв.

У виступах учасників семінару було відзначено, що робота присвячена актуальній задачі удосконалення конструкційних та експлуатаційних параметрів роботи сушильних дискових розпилювальних комплексів і може внести суттєвий вклад у розвиток цього напрямку досліджень.

Позитивні відгуки на представлену дисертаційну роботу дали рецензентки – д.т.н., професорка кафедри мехатроніки та пакувальної техніки Людмила Кривопляс-Володіна та к.т.н., доцентка кафедри процесів і апаратів харчових виробництв Юлія Запорожець.

Учасники наукового семінару одноголосно висловили думку, що дисертація «Оптимізація параметрів підготовки та розподілення теплоносія сушильних дискових розпилювальних комплексів», виконана Валентином Туфекчі для здобуття ступеня доктора філософії зі спеціальності 133 «Галузеве машинобудування», є кваліфікаційною науковою працею, яка відповідає всім вимогам порядку присудження ступеня доктора філософії, а її автор – готовий до наступних етапів експертизи і гідний після їх проходження присудження йому ступеня доктора філософії.

Бажаємо молодому науковцю успішного захисту!

Опублікований: 26-09-2023
Читайте також:
Відбувся попередній захист докторської дисертації директоркою Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ

28 січня 2021 р. на кафедрі технології молока і молочних продуктів відбувся попередній розгляд дисертаційної роботи «Наукове обґрунтування електрофізичних способів оброблення молочної сироватки та їх використання в технологіях молочних продуктів» доцентки Оксани Кочубей-Литвиненко на здобуття наукового ступеня доктора технічних наук. У розширеному...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відбувся попередній захист докторської дисертації директоркою Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ 01 лютого 2021

БТЕК має талант!

На факультеті біотехнології та екологічного контролю (БТЕК) відбулося шоу талантів, присвячене Дню першокурсника, який, як і всі заходи нині, був проведений дистанційно. Цьогорічні першачки довели, що не поступаються талантами старшим курсам.  Вони і співали, і танцювали, і поезії декламували, і на гітарі грали. Був як запальний хіп-хоп під кей-по...

ЧИТАТИ ДАЛІ

БТЕК має талант! 01 грудня 2021

Фахівці навчально-наукового комплексу нашого університету сприяють професійно-вмотивованому вибору вступниками місця навчання

Із метою здійснення профорієнтаційної роботи серед учнівської молоді щодо професійно-вмотивованого вибору місця майбутнього навчання викладачі та студенти Сумського коледжу харчової промисловості нашого університету 27-28 січня 2017 року презентували навчальний заклад на V міжнародній виставці «Абітурієнт», яка відбулась в приміщенні виставкового ц...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фахівці навчально-наукового комплексу нашого університету сприяють професійно-вмотивованому вибору вступниками місця навчання 31 січня 2017

Технологію виробництва карамелі у виробничих умовах опановували студенти-другокурсники

Студенти групи ТІ-2-2 Навчально-наукового інституту харчових технологій разом із доцентом кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Анною Грищенко відвідали «Майстерню карамелі» – унікальну мережу кондитерських в Україні. Майстер-карамельє Сергій розповів про технологію виробництва карамелі, цукристу сировину, ароматизатори та бар...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Технологію виробництва карамелі у виробничих умовах опановували студенти-другокурсники 12 грудня 2018