Н У Х Т

В університеті стартував додатковий набір вступників на навчання

08 вересня 2023

В університеті стартував додатковий набір вступників на навчання

Сьогодні, 8 вересня, в нашому університеті розпочався додатковий набір вступників на навчання за освітніми ступенями «Бакалавр» і «Магістр».

Для вступу на навчання для здобуття ступеня «Бакалавр» потрібні результати національного мультипредметного тесту (НМТ) або зовнішнього незалежного оцінювання (ЗНО), співбесіди (для пільгових категорій вступників), вступного іспиту для іноземців та/або розгляду мотиваційних листів.

Вступники допускаються до конкурсного відбору на місця державного або регіонального замовлення та можуть бути рекомендовані або переведені на такі місця в разі наявності конкурсного бала не менше ніж 130. Для спеціальностей галузі знань 29 «Міжнародні відносини» конкурсний бал не може бути менше ніж 140 балів (120 балів для вступу на місця за кошти фізичних та/або юридичних осіб).

Вступники на місця виключно за кошти фізичних та/або юридичних осіб зі спеціальностей, яким надається особлива підтримка, вступають тільки за результатами розгляду мотиваційних листів.

Закінчення прийому заяв та документів від осіб, які мають результати НМТ/ЗНО або мають право складати співбесіди в університеті 17:00 18 вересня. Заяви і документи від вступників, що вступають виключно за результатами розгляду мотиваційних листів прийматимуться до 17:00 19 вересня.

Для конкурсного відбору на навчання для здобуття ступеня «Магістр» на основі здобутого ступеня «Бакалавр» зараховуються бали:

- для вступу на спеціальності галузей знань 05 «Соціальні та поведінкові науки», 07 «Управління та адміністрування», 29 «Міжнародні відносини» – ЄВІ 2023 року та ЄФВВ 2023 року;

- для вступу на спеціальність 061 «Журналістика» – ЄВІ 2023 року та ЄФВВ 2023 року, або ЄВІ 2023 року та фахового іспиту для вступників, які здобули вищу освіту ступеня бакалавра зі спеціальності 061 «Журналістика» в НУХТ;

- для вступу на інші спеціальності – ЄВІ 2023 року та фахового іспиту.

Під час вступу для здобуття вищої освіти виключно на місця за кошти фізичних та/або юридичних осіб на спеціальності, яким надається особлива підтримка, вступники можуть використовувати тільки результати розгляду мотиваційних листів. Для таких вступників створені окремі конкурсні пропозиції.

Закінчення прийому заяв та документів від осіб, які мають право складати співбесіди замість ЄВІ – до 11:00 18 вересня.

Закінчення прийому заяв та документів від осіб, які мають результати ЄВІ та мають право складати фахові іспити, фахові іспити замість ЄФВВ в університеті – до 17:00 18 вересня.

Закінчення прийому заяв та документів від осіб, які вступають виключно за результатами розгляду мотиваційних листів – до 17:00 19 вересня.

Терміни зарахування вступників додаткового набору за обома освітніми ступенями – не пізніше 25 вересня.

Нагадаємо, особливу підтримку держави мають спеціальності – «Прикладна механіка», «Галузеве машинобудування», «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка», «Енергетичне машинобудування», «Теплоенергетика» (всі – Навчально-науковий інженерно-технічний інститут ім. акад. І.С. Гулого), «Автоматизація, комп’ютерно-інтегровані технології та робототехніка» (факультет автоматизації і комп’ютерних систем), «Хімічні технології та інженерія» (Навчально-науковий інститут харчових технологій), «Харчові технології» (Навчально-науковий інститут харчових технологій, а також факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка).

Детальна інформація щодо вступу за додатковим набором у 2023 році у меню Вступнику – Вступ-2023 – Додатковий набір-2023.

Бажаємо успіху нашим вступникам! 

Опублікований: 08-09-2023
Читайте також:
До вебінарів науковців Копенгагенського університету (Данія) долучилися викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

18 листопада 2021 року викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, професор Олег Кузьмін, доценти Ірина Корецька, Людмила Дейниченко, Олена Павлюченко, Ігор Устименко, старший викладач Володимир Захаров та асистентка Марина Гулевата взяли участь у серії вебінарів кафедри харчових наук Копенгагенського університету «Стійке пиво...

ЧИТАТИ ДАЛІ

До вебінарів науковців Копенгагенського університету (Данія) долучилися викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 19 листопада 2021

Зустріч випускників відбулася у Кам’янець-Подільському коледжі харчової промисловості НУХТ

Традиційно кожну третю суботу травня Кам’янець-Подільський коледж харчової промисловості НУХТ приймає гостей – випускників. Це свято завжди тремтливе і хвилююче. Це – море емоцій, спогадів, почуттів. 19 травня 2018 року зустрілися ювілейні випуски: 50 років, 40 років, 35 років, 30 років… Мелодії тих років перегукувалися зі спогадами, посмішками, т...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зустріч випускників відбулася у Кам’янець-Подільському коледжі харчової промисловості НУХТ 21 травня 2018

Подвійна перемога управлінців персоналом

Нещодавно в НТУ «Харківський політехнічний інститут» відбувся Всеукраїнський конкурс дипломних робіт студентів ЗВО зі спеціалізації «Управління персоналом та економіка праці» освітнього ступеня «бакалавр» і «магістр». За перемогу на звання кращих випускових робіт України змагалася майже сотня студентів вишів Одеси, Луцька, Львова, Харкова, Житомира...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Подвійна перемога управлінців персоналом 24 травня 2019

Довгоочікувана подія для здобувачів-рекламістів: Ukraine Creative Stories

Здобувачі усіх курсів освітньої програми «Реклама та зв’язки з громадськістю» Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ разом із викладачами кафедри маркетингу мали змогу з 26 по 28 травня в онлайн-форматі відвідати найочікуванішу рекламну подію року – Ukraine Creative Stories. До карантину щорічно цю подію здобувачі відвідували офл...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Довгоочікувана подія для здобувачів-рекламістів: Ukraine Creative Stories 01 червня 2021