Н У Х Т

Систематична робота із зовнішніми стейхолдерами – запорука практичних навичок

16 квітня 2025

Систематична робота із зовнішніми стейхолдерами – запорука практичних навичок

У Навчально-науковому інституті харчових технологій продовжується цикл лекцій, присвячених питанням менеджменту якості і безпечності харчових продуктів. 14 квітня відбувся захід, організований кафедрою технології хлібопекарських і кондитерських виробів спільно з представниками мережі супермаркетів «Сільпо» – гостьова лекція «Аудит продукції в «Сільпо» керівниці відділу зовнішнього аудиту FOZZY Group Наталії Олексієнко.

Питання, висвітлені на лекції, зацікавили здобувачів освіти і викладачів багатьох освітньо-професійних магістерських програм. Активну участь в обговоренні брали здобувачі освітніх програм «Технології органічних харчових продуктів», «Технології зберігання і переробки зерна», «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів», «Технології зберігання, консервування та переробки молока».

Спікерка розкрила питання щодо роботи з постачальниками, зупинилась на необхідності проведення якісного і систематичного їх аудиту для отримання об’єктивної оцінки відповідності продукції, розповідала про діяльність рітейлерів, про запровадження принципів простежуваності продукції, її маркування відповідно до чинного законодавства і відповідальність операторів ринку.

Викладачі і здобувачі вищої освіти щиро вдячні Наталії Олексієнко за представлений сучасний і змістовний матеріал лекції! Також вони висловлюють вдячність всім організаторам заходу і сподіваються на подальші, не менш цікаві та необхідні зустрічі й на подальше співробітництво.

Опублікований: 16-04-2025
Читайте також:
Переможців І туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» визначено!

На кафедрі готельно-ресторанної справи відбувся І тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з природничих, технічних та гуманітарних наук зі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа». Участь у науковому заході взяли здобувачі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» освітнього ступеня бакалавра та магістра під керівництво...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Переможців І туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» визначено! 31 березня 2025

Безцінний досвід отримали наші студенти на одному з найбільших очних змагань із програмування в світі

Завершилася Чотирнадцята міжнародна студентська олімпіада з програмування імені С. О. Лебедєва та В. М. Глушкова «KPI-OPEN 2019», участь у якій цього року взяли 88 команд із 19 міст 7 країн світу, що представили 33 університети. Серед традиційних учасників цих престижних інтелектуальних перегонів традиційно були і команди факультету автоматизації і...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Безцінний досвід отримали наші студенти на одному з найбільших очних змагань із програмування в світі 12 липня 2019

Першокурсники-менеджери гуляють столицею…

Здобувачі освітнього ступеня «Бакалавр» групи МН-1-6, що навчаються за спеціальністю 073 «Менеджмент», освітньо-професійною програмою «Менеджмент» побували на екскурсії по історичних пам’ятках м. Києва. Зокрема, студенти подолали маршрут від Золотих воріт до Софії Київської, пройшли до Андріївської церкви, Київського дитинця й Десятинної церкви, а...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Першокурсники-менеджери гуляють столицею… 29 вересня 2023

Молоді викладачі НУХТ виступають опонентами на захистах дисертацій

Наукові школи нашого університету мають давні традицій й заслужений авторитет. Приємно, що наукова спільнота дослухається і до думки наших молодих учених. Так, доцентка кафедри технології консервування Ольга Дущак увійшла до складу разової спеціалізованої вченої ради з розгляду та проведення захисту дисертації на здобуття ступеня доктора філософії ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Молоді викладачі НУХТ виступають опонентами на захистах дисертацій 28 липня 2025