Н У Х Т

Систематична робота із зовнішніми стейхолдерами – запорука практичних навичок

16 квітня 2025

Систематична робота із зовнішніми стейхолдерами – запорука практичних навичок

У Навчально-науковому інституті харчових технологій продовжується цикл лекцій, присвячених питанням менеджменту якості і безпечності харчових продуктів. 14 квітня відбувся захід, організований кафедрою технології хлібопекарських і кондитерських виробів спільно з представниками мережі супермаркетів «Сільпо» – гостьова лекція «Аудит продукції в «Сільпо» керівниці відділу зовнішнього аудиту FOZZY Group Наталії Олексієнко.

Питання, висвітлені на лекції, зацікавили здобувачів освіти і викладачів багатьох освітньо-професійних магістерських програм. Активну участь в обговоренні брали здобувачі освітніх програм «Технології органічних харчових продуктів», «Технології зберігання і переробки зерна», «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів», «Технології зберігання, консервування та переробки молока».

Спікерка розкрила питання щодо роботи з постачальниками, зупинилась на необхідності проведення якісного і систематичного їх аудиту для отримання об’єктивної оцінки відповідності продукції, розповідала про діяльність рітейлерів, про запровадження принципів простежуваності продукції, її маркування відповідно до чинного законодавства і відповідальність операторів ринку.

Викладачі і здобувачі вищої освіти щиро вдячні Наталії Олексієнко за представлений сучасний і змістовний матеріал лекції! Також вони висловлюють вдячність всім організаторам заходу і сподіваються на подальші, не менш цікаві та необхідні зустрічі й на подальше співробітництво.

Опублікований: 16-04-2025
Читайте також:
Викладачка університету – учасниця Ukraine Recovery Conference 2025

10-11 липня 2025 року доцентка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів, докторка технічних наук Анастасія Шевченко взяла участь у Міжнародній конференції з відновлення України – Ukraine Recovery Conference 2025 у складі Команди реформи шкільного харчування. Цьогорічна конференція була сфокусована на сталому відновленні, а харчув...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачка університету – учасниця Ukraine Recovery Conference 2025 18 липня 2025

НУХТ – у ТОП-10 кращих технічних і ТОП-25 кращих економічних вишів за оцінкою роботодавців

Працедавці України визнали НУХТ одним із найкращих університетів України з підготовки фахівців за технічними та економічними спеціальностями. Журнал «Гроші» дослідив шанси випускника зайняти вакансію в престижній компанії й склав рейтинг вищих навчальних закладів України за результатами опитування роботодавців.  Журнал готує і публікує «зарплатні»...

ЧИТАТИ ДАЛІ

НУХТ – у ТОП-10 кращих технічних і ТОП-25 кращих економічних вишів за оцінкою роботодавців 10 серпня 2018

Про крафтове пивоваріння, тонкощі технології та підбір обладнання на виїзному занятті для бакалаврів хімків-технологів

У рамках вивчення дисциплін «Процеси і апарати хімічних виробництв» і «Загальна хімічна технологія» студенти хімтехнологи третього курсу разом із гаранткою бакалаврської освітньо-професійної програми Оленою Подобій і кураторкою групи Тетяною Бойчук відвідали крафтову приватну пивоварню «Beermaster». Цікаву і змістовну екскурсію провів випускник ка...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про крафтове пивоваріння, тонкощі технології та підбір обладнання на виїзному занятті для бакалаврів хімків-технологів 09 жовтня 2023

Професійна взаємодія університетів: лекція з експертного оцінювання від професора ЛНТУ

Здобувачі-бакалаври спеціальності 181 «Харчові технології», освітньої програми «Технології харчування» прослухали лекцію завідувача кафедри харчових технологій та хімії Луцького національного технічного університету, д.т.н., професора Ігоря Дударєва. Захід відбувся за ініціативи професора кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Олег...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Професійна взаємодія університетів: лекція з експертного оцінювання від професора ЛНТУ 24 квітня 2025