Н У Х Т

Вивчаємо крафт

10 жовтня 2024

Вивчаємо крафт

8 жовтня у рамках вивчення дисципліни «Винний та гастрономічний туризм: досвід ЄС для України» другокурсники-бакалаври спеціальності 242 «Туризм і рекреація» вивчали крафтову гастрономію, яка презентує туристичні місця столиці.

Першою локацією їхньої навчальної екскурсії був Паб «Кеди» на вулиці Басейній – місце з найбільшим асортиментом пива та авторською кухнею у самому центрі столиці. Вивчали і дегустували пивну рулетку крафтових виробників Києва і України. Зокрема, в асортименті пиво від українських виробників Varvar, Med Brew, K&F, «Кумпель», FDB, «Ципа», Volta, Mova, Underwood і ще десяток інших. Дізналися, що заклад має принцип популяризації українського крафту: кворум українського пива – у пабі є 24 крани розливного пива, на 70% з них обов’язково має бути українське.

Наступним об’єктом сфери HoReCa міста Києва став ресторан «Галушка» – це мережа затишних ресторанів із новітнім поглядом на українську кухню. Дізналися, що тут готують із локальних продуктів і мають власний авторський погляд на національні страви. Мережа працює з локальними та крафтовими підприємствами з усіх куточків України. Намагається сприяти розвитку вітчизняної індустрії крафтової продукції , підтримує талановитих майстрів і ремісників.

Останнім пунктом маршруту став Центральний туристично-інформаційний центр міста Києва, що на Хрещатику. Саме тут турист зможе отримати повну інформацію про крафтові гастрономічні локації міста, які варто відвідати.

Опублікований: 10-10-2024
Читайте також:
З інноваційними методами залучення клієнтської аудиторії знайомилися наші викладачі

Викладачки кафедри туристичного та готельного бізнесу Тетяна Примак, Інна Вінніченко, Любов Івченко, Тетяна Мірзодаєва долучилися до вебінару «Креативний турагент», присвяченого технологіям створення сторіс, постів у соціальних мережах і лендінг-сторінок туристичних компаній. Надзвичайно насичений інтерактив знайомив зі секретами оформлення публіка...

ЧИТАТИ ДАЛІ

З інноваційними методами залучення клієнтської аудиторії знайомилися наші викладачі 13 грудня 2021

Подолання стресу під час війни – тема чергового Speaking club із гостем зі США

Війна – важкий і болючий період для українського суспільства. З метою підтримки студентської молоді у цей непростий період викладачка кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації Наталія Божок разом зі спеціальним гостем зі США Stuart Snuggs провела чергове засідання Speaking club на актуальну та важливу тему «How to overcome stress du...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Подолання стресу під час війни – тема чергового Speaking club із гостем зі США 19 квітня 2022

Відкрита лекція доцента кафедри технології зберігання і переробки зерна

Доцент кафедри технології зберігання і переробки зерна Євген Харченко прочитав відкриту лекцію з дисципліни «Оптимізація та статистичні методи аналізу в харчових технологіях. Модуль 1. Оптимізація технологічних процесів в зернових технологіях» для здобувачів першого року навчання освітнього ступеня «Магістр», освітньо-професійної програми «Технолог...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відкрита лекція доцента кафедри технології зберігання і переробки зерна 25 жовтня 2021

Результати моніторингу освітніх програм підготовки бакалаврів обговорили на кафедрі теплоенергетики та холодильної техніки

Гаранти підготовки бакалаврів за освітніми програмами «Теплоенергетика та енергоефективні технології» спеціальності 144 «Теплоенергетика» професор Михайло Масліков та «Холодильні техніка та технології» спеціальності 142 «Енергетичне машинобудування» доцент Олексій Пилипенко 25 січня 2022 року провели онлайн-нараду з викладачами навчальних дисциплін...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Результати моніторингу освітніх програм підготовки бакалаврів обговорили на кафедрі теплоенергетики та холодильної техніки 26 січня 2022