Н У Х Т

Новий гастрономічний досвід для гостей Дня відкритих дверей від кондитера ресторану готелю «Hilton Kyiv»

03 december 2019

Новий гастрономічний досвід для гостей Дня відкритих дверей від кондитера ресторану готелю «Hilton Kyiv»

30 листопада у рамках Дня відкритих дверей відбувся майстер-клас для вступників «Французькі макаронс – секрети технології» від факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу.

Ексклюзивний майстер-клас провела кондитер ресторану сучасної європейської кухні «The Park Kitchen» 5-зіркового готелю міжнародної мережі «Hilton Kyiv» і випускниця факультету Тетяна Лоза у технологічній лабораторії кафедри готельно-ресторанної справи. Гості дізналися кулінарні секрети справжніх вишуканих французьких макаронс, тонкощі технології та особливості їх приготування у сучасних популярних кондитерських.

Майбутні вступники були активно залучені до процесу приготування десерту, допомагали кондитеру на всіх технологічних етапах – підготовки і випікання основи для макаронс із мигдального борошна, приготуванні шоколадного ганашу як начинки, формуванні й декоруванні кондитерських виробів. Школярі та студенти коледжів дізналися, як отримати рівну, без тріщин текстуру десерту, найоптимальніші режими випікання, особливості роботи з кондитерськими мішками для створення виробів ідеальної форми.

Майстер-клас проходив у приємній творчій атмосфері й закінчився дегустацією неймовірно смачних макаронс із легкою структурою, які можуть стати ексклюзивом десертного меню ресторанного підприємства.

Кондитер відповідала на численні питання школярів і студентів коледжів щодо технологічних аспектів, вражень від навчання у нашому університеті на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу і особистого професійного досвіду.

Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу вдячний талановитій і успішній випускниці Тетяні Лозі, кращому працівнику року готелю «Hilton Kyiv», за те, що надихає вступників обирати для здобуття вищої освіти наш університет.

Published on: 03-12-2019
Read also:
Наші здобувачі у Міністерстві фінансів України

Здобувачі спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» 25 квітня долучилися до онлайн-заходу «День відкритих дверей у Міністерстві фінансів України», під час якого ознайомилися з внутрішніми процесами та системою роботи Міністерства, актуальними вакансіями для стажування студентів тощо. Особливу зацікавленість демонстрували здобув...

READ YOURSELF

Наші здобувачі у Міністерстві фінансів України 09 may 2023

Більше дізнатися про наш університет змогли учасники онлайн-Дня відкритих дверей НУХТ

12 грудня в нашому університеті відбувся масштабний профорієнтаційний івент. Ми звикли казати: «Відбувся День відкритих дверей Національного університету харчових технологій», але – не цього разу. Карантинні обмеження все ще вносять свої невблаганні корективи у наші плани й наміри. Випускники невпинно наближаються до часу Х, коли потрібно буде одн...

READ YOURSELF

Більше дізнатися про наш університет змогли учасники онлайн-Дня відкритих дверей НУХТ 12 december 2020

Заклади вищої освіти вперше зможуть отримати від держави базове фінансування на науку

На 2019 рік у державному бюджеті вперше передбачено кошти для базового фінансування науки в закладах вищої освіти – 100 млн. гривень. Про це пише в своїй статті для «Дзеркала тижня» заступник міністра освіти і науки України Максим Стріха. До цього виші могли отримати лише короткострокове конкурсне фінансування під конкретні вузькі проекти. Максим...

READ YOURSELF

Заклади вищої освіти вперше зможуть отримати від держави базове фінансування на науку 15 january 2019

Міжнародне стажування у Словаччині викладачів кафедри туристичного та готельного бізнесу

Викладачі кафедри туристичного та готельного бізнесу, д.е.н., професор Ірина Антоненко, к. з держ. упр., доцент Олена Розметова та к.г.н., доцент Олена Харченко взяли участь у міжнародному стажуванні «Стратегічне партнерство України з ЄС у сфері освіти та науки», де ознайомилися з європейським досвідом організації наукової діяльності, публікації ст...

READ YOURSELF

Міжнародне стажування у Словаччині викладачів кафедри туристичного та готельного бізнесу 22 april 2019