Н У Х Т

НУХТ на Всеукраїнському тижні харчових технологій-2023

20 september 2023

НУХТ на Всеукраїнському тижні харчових технологій-2023

Участь у галузевих виставкових заходах – ідеальна можливість для демонстрації навчального і наукового потенціалу колективу університету та прекрасний інструмент для започаткування й розвитку співпраці зі стейкхолдерами-виробничниками. Тим більше, коли мова йде про виставки такого рівня як «INPRODMASH», «UPAKOVKA», «SWEETS UKRAINE» та «BAKERY UKRAINE». Попри всі негаразди останніх років, постійний, надійний партнер і добрий друг нашого університету, виставкова компанія «АККО Інтернешнл» відновила цього року проведення Всеукраїнського тижня харчових технологій, постійним активним учасником якого завжди був НУХТ.

Сьогодні виставкові заходи розпочали свою роботу, і випускові кафедри Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого та Навчально-наукового інституту харчових технологій під керівництвом проректора з наукової роботи Сергія Токарчука знайомили відвідувачів виставок із напрямками підготовки здобувачів вищої освіти, науковими досягненнями, демонстрували результати професійної співпраці з підприємствами. А також скористалися нагодою продемонструвати здобувачам освіти університету новітнє обладнання для харчової промисловості та всіх видів пакувальної галузі.

Крім того, перший день був насичений зустрічами з нашими випускниками, що представляють свої компанії – керівниками підприємств, технологами, інженерами, начальниками відділів, менеджерами з продажів тощо, довгоочікуваним спілкуванням наживо з партнерами-стейкхолдерами й клієнтами, новими знайомствами, десятками переговорів, досягненням домовленостей щодо практики здобувачів у новому навчальному році.

І традиційна наукова програма від НУХТ – 20 вересня відбулися дві наукові конференції – «Тренди Lean-виробництва та пакування харчових продуктів» та «Інноваційні технології у хлібопекарському виробництві».

Дякуємо нашим захисникам за можливість працювати, оприлюднювати свої досягнення й знайомити молодь з кращими вітчизняними підприємствами та новітніми технологіями!

Published on: 20-09-2023
Read also:
Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті євроінтеграції обговорять в університеті

5-6 листопада 2019 р. в університеті відбудеться VIІІ Міжнародна науково-технічна конференція «Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті євроінтеграції». Вона працюватиме у рамках 24-ї секції за фаховим напрямком «Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології» Наукової ради Міністерства освіти...

READ YOURSELF

Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті євроінтеграції обговорять в університеті 13 august 2019

Науковці кафедри технології цукру і підготовки води обговорюють нагальні питання безпечності питної води

Професорка кафедри технології цукру і підготовки води Наталія Гусятинська та стейколдер освітньої програми «Технології цукрів, полісахаридів і підготовки води у промислових та крафтових виробництвах», генеральний директор ТОВ «Системи чистої води» Ярослав Барашовець взяли участь у круглому столі «Безпечна питна вода в Україні: доступ до інформації ...

READ YOURSELF

Науковці кафедри технології цукру і підготовки води обговорюють нагальні питання безпечності питної води 10 october 2024

Захист курсової роботи – неодмінна умова професійної кваліфікації здобувача!

Насичені студентські дні для магістрантів спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія» добігають кінця. А дні дійсно були насиченими, адже упродовж навчального процесу їм випала чудова можливість познайомитись із відомими на фармацевтичному ринку компаніями – корпорацією «Артеріум», ПАТ «Фармак» та ТОВ «Фармекс Груп». Представники корпорації «...

READ YOURSELF

Захист курсової роботи – неодмінна умова професійної кваліфікації здобувача! 20 may 2019

Стипендія Президента України – вітаємо магістрантку кафедри біотехнології і мікробіології із заслуженою нагородою!

Новий рік не за горами, а наші здобувачі вищої освіти вже отримують новорічні подарунки за свої досягнення у навчанні, науці та громадському житті. Зокрема, магістрантка та староста групи ФБ-1-2М факультету біотехнології та екологічного контролю Ганна Ярова отримала свій новорічний подарунок – їй присуджена стипендія Президента України  на ІІ семес...

READ YOURSELF

Стипендія Президента України – вітаємо магістрантку кафедри біотехнології і мікробіології із заслуженою нагородою! 30 december 2020