Н У Х Т

Фахівці університету запрошені до журі рейтингу народних уподобань «Фаворит Успіху»

05 липня 2018

Фахівці університету запрошені до журі рейтингу народних уподобань «Фаворит Успіху»

У Києві відбулася XV щорічна церемонія нагородження найкращих брендів країни «Фаворит Успіху». Переможці конкурсу були визначені за підсумками національного дослідження громадських уподобань і були визнані найкращим вибором у своїх категоріях серед асортименту подібних пропозицій. Визначалися переможці дуже просто і прозоро – анкетуванням галузевих спеціалістів професійного журі паралельно з Інтернет-голосуванням споживачів.

Комісія експертів-професіоналів складається за галузевими напрямками діяльності, які відповідають номінаціям конкурсу. До складу комісії входять професійні діючі фахівці різного профілю, що оцінюють конкурсантів у сфері власної компетенції. Своїм професіоналізмом і добрим ім’ям експерти гарантують якісне і неангажоване оцінювання конкурсантів.

Організатори конкурсу не обійшлися без експертної думки фахівців НУХТ – до складу комісії увійшли провідний науковий співробітник Науково-дослідної частини університету Галина Дмитровська (експерт у 83 номінаціях конкурсу) і доктор технічних наук, професор кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Віталій Прибильський (експерт у 156 номінаціях конкурсу).

Головним дійством заходу стало урочисте вручення нагород – медалей «Фаворит Успіху» представникам найулюбленіших споживачами і найбільш рекомендованих експертами брендів українського ринку. Зокрема, серед продуктів харчування нагородами були відзначені бренди «Ясенсвіт» (курячі яйця №1), згущене молоко від Первомайського МКК, майонез і маргарин торгової марки «Щедро», вафлі «Артек» від ТМ «Світоч», ковбасно-м’ясна продукція від «Векка», сосиски і сардельки «Ятрань». Примітним на XV церемонії нагородження стало вручення медалей снековим брендам «SEMKI» (смажене насіння) і «Козацька Слава»(арахіс). У блоці номінацій «Напої» медаль «Фаворит Успіху» дісталася найкращій алкогольній настоянці та горілці іноземного виробництва «Żubrówka», відносно молодому українському бренду «Villa Krim» (перемога в номінації «Найкраще ігристе вино українського виробництва») та іншим.

Також нагороди вручили цілій плеяді фармпрепаратів, що стали №1 у рейтингу своїх категорій безрецептурних лікарських засобів, брендам побутової техніки, брендам, шанованим автолюбителями, торговим маркам професіоналів будівництва та ремонту, у номінації розділу «Життя міста», сфери фінансових послуг. Крім того, в число компаній, що отримали право використовувати знак «Фаворит Успіху» у своєму маркуванні, увійшли й Інтернет-сервіси.

«При вивченні громадських уподобань ми намагаємося охопити всі сфери ринку народного споживання. Це некомерційний рейтинг. Наразі в ньому представлені понад 6 сотень номінацій, у яких всі гравці ринку змагаються на звання найкращого в своїй ринковій ніші, без будь-яких заявок на участь», – зазначив на церемонії нагородження керівник конкурсу Олексій Кузнєцов.

Наразі триває другий етап голосування за найкращі торгові марки вже поточного, 2018 року, і наші фахівці – знову в числі експертів.

Опублікований: 05-07-2018
Читайте також:
Успішне завершення практик здобувачів кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

Практика є невід’ємною складовою навчання як бакалаврів, так і магістрів, оскільки сприяє підготовці конкурентоспроможних на українському та європейському ринках праці амбітних фахівців, здатних вирішувати практичні проблеми та складні спеціалізовані задачі, що характеризуються комплексністю та невизначеністю умов у сфері професійного харчування. ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Успішне завершення практик здобувачів кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 27 червня 2024

Захисти кваліфікаційних бакалаврських робіт: серед гостей потенційні роботодавці

7 червня на кафедрі біотехнології і мікробіології стартували захисти кваліфікаційних робіт здобувачів-четвертокурсників спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія». За час навчання (з 2018 року) кожен із них встиг зазирнути і попрацювати в повній мірі в мікробіологічній лабораторії, в лабораторіях хімічного контролю і аналізу, засвоїти і удо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Захисти кваліфікаційних бакалаврських робіт: серед гостей потенційні роботодавці 10 червня 2022

ІІ Міжнародна науково-практична інтернет-конференція «Біотехнологія: досвід, традиції та інновації»

Міжнародна науково-практична інтернет-конференція «Біотехнологія: досвід, традиції та інновації» була започаткована два роки тому кафедрою біотехнології і мікробіології нашого університету, яка першою в Україні розпочала підготовку інженерів-біотехнологів (http://btmb.com.ua/). Цьогоріч у роботі ІІ Міжнародної науково-практичної інтернет-конференц...

ЧИТАТИ ДАЛІ

ІІ Міжнародна науково-практична інтернет-конференція «Біотехнологія: досвід, традиції та інновації» 20 листопада 2018

З європейськими підходами до оподаткування познайомила гостьова лекторка

Гостьових лекцій багато не буває, особливо на актуальні теми та з чудовими і компетентними спікерами. Щойно завершилася зустріч на тему «Європейські підходи до оподаткування та податкова культура країн ЄС» із к.е.н., доценткою кафедри адміністрування податків Державного податкового університету Тетяною Тучак. Лекція відбулася в рамках виконання Мо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

З європейськими підходами до оподаткування познайомила гостьова лекторка 31 березня 2025