Н У Х Т

Фахівці університету запрошені до журі рейтингу народних уподобань «Фаворит Успіху»

05 липня 2018

Фахівці університету запрошені до журі рейтингу народних уподобань «Фаворит Успіху»

У Києві відбулася XV щорічна церемонія нагородження найкращих брендів країни «Фаворит Успіху». Переможці конкурсу були визначені за підсумками національного дослідження громадських уподобань і були визнані найкращим вибором у своїх категоріях серед асортименту подібних пропозицій. Визначалися переможці дуже просто і прозоро – анкетуванням галузевих спеціалістів професійного журі паралельно з Інтернет-голосуванням споживачів.

Комісія експертів-професіоналів складається за галузевими напрямками діяльності, які відповідають номінаціям конкурсу. До складу комісії входять професійні діючі фахівці різного профілю, що оцінюють конкурсантів у сфері власної компетенції. Своїм професіоналізмом і добрим ім’ям експерти гарантують якісне і неангажоване оцінювання конкурсантів.

Організатори конкурсу не обійшлися без експертної думки фахівців НУХТ – до складу комісії увійшли провідний науковий співробітник Науково-дослідної частини університету Галина Дмитровська (експерт у 83 номінаціях конкурсу) і доктор технічних наук, професор кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Віталій Прибильський (експерт у 156 номінаціях конкурсу).

Головним дійством заходу стало урочисте вручення нагород – медалей «Фаворит Успіху» представникам найулюбленіших споживачами і найбільш рекомендованих експертами брендів українського ринку. Зокрема, серед продуктів харчування нагородами були відзначені бренди «Ясенсвіт» (курячі яйця №1), згущене молоко від Первомайського МКК, майонез і маргарин торгової марки «Щедро», вафлі «Артек» від ТМ «Світоч», ковбасно-м’ясна продукція від «Векка», сосиски і сардельки «Ятрань». Примітним на XV церемонії нагородження стало вручення медалей снековим брендам «SEMKI» (смажене насіння) і «Козацька Слава»(арахіс). У блоці номінацій «Напої» медаль «Фаворит Успіху» дісталася найкращій алкогольній настоянці та горілці іноземного виробництва «Żubrówka», відносно молодому українському бренду «Villa Krim» (перемога в номінації «Найкраще ігристе вино українського виробництва») та іншим.

Також нагороди вручили цілій плеяді фармпрепаратів, що стали №1 у рейтингу своїх категорій безрецептурних лікарських засобів, брендам побутової техніки, брендам, шанованим автолюбителями, торговим маркам професіоналів будівництва та ремонту, у номінації розділу «Життя міста», сфери фінансових послуг. Крім того, в число компаній, що отримали право використовувати знак «Фаворит Успіху» у своєму маркуванні, увійшли й Інтернет-сервіси.

«При вивченні громадських уподобань ми намагаємося охопити всі сфери ринку народного споживання. Це некомерційний рейтинг. Наразі в ньому представлені понад 6 сотень номінацій, у яких всі гравці ринку змагаються на звання найкращого в своїй ринковій ніші, без будь-яких заявок на участь», – зазначив на церемонії нагородження керівник конкурсу Олексій Кузнєцов.

Наразі триває другий етап голосування за найкращі торгові марки вже поточного, 2018 року, і наші фахівці – знову в числі експертів.

Опублікований: 05-07-2018
Читайте також:
Мотивуюча зустріч: розвиваємо співпрацю з ліцеєм Козятинської міської ради

У рамках угоди про співпрацю між нашим університетом і Опорним комунальним закладом «Ліцей Козятинської міської ради Вінницької області» директорка Центру моніторингу якості та координації освітньої діяльності університету Олена Подобій і відповідальна секретарка Приймальної комісії НУХТ Юлія Запорожець взяли участь у батьківських зборах паралелі о...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Мотивуюча зустріч: розвиваємо співпрацю з ліцеєм Козятинської міської ради 15 листопада 2024

Розробниці освітньої програми «Технології дієтичної та аюрведичної харчової продукції» поспілкувалися зі здобувачами освіти

Відбулася зустріч здобувачів першого курсу освітнього ступеня «Магістр» спеціальності 181 «Харчові технології» освітньо-професійної програми «Технології дієтичної та аюрведичної харчової продукції» з гаранткою програми Наталією Ющенко та членом проєктної групи Іриною Силкою. Під час зустрічі здобувачі ознайомились з навчальними компонентами освітн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Розробниці освітньої програми «Технології дієтичної та аюрведичної харчової продукції» поспілкувалися зі здобувачами освіти 13 жовтня 2022

Фінішує приймання документів до вступу в аспірантуру

Сьогодні, 6 вересня, в університеті завершується приймання документів до вступу в аспірантуру. На навчання для здобуття наукового ступеня доктора філософії на денній та заочній формі приймаються особи, які здобули освітній ступінь магістра (освітньо-кваліфікаційний рівень спеціаліста). Цього року ми набираємо здобувачів ступеня PhD на освітньо-нау...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фінішує приймання документів до вступу в аспірантуру 06 вересня 2024

Технологію виробництва карамелі у виробничих умовах опановували студенти-другокурсники

Студенти групи ТІ-2-2 Навчально-наукового інституту харчових технологій разом із доцентом кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Анною Грищенко відвідали «Майстерню карамелі» – унікальну мережу кондитерських в Україні. Майстер-карамельє Сергій розповів про технологію виробництва карамелі, цукристу сировину, ароматизатори та бар...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Технологію виробництва карамелі у виробничих умовах опановували студенти-другокурсники 12 грудня 2018