Н У Х Т

Ресторанний сервіс від студентів спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

20 квітня 2018

Ресторанний сервіс від студентів спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

На кафедрі готельно-ресторанної справи триває конкурс на краще тематичне оформлення столу для закладів ресторанного господарства. Наступними свої роботи представили студенти групи ГС-1-8 під час лабораторного заняття з дисципліни «Ресторанна справа».

Студенти 1 курсу спеціальності «Готельно-ресторанна справа» виважено підійшли до вибору свята, для якого запропонували тематичне оформлення столу. Підготували необхідний посуд і прибори, інвентар, декор, розробили святкове меню для ресторану.

Майбутні ресторатори обрали свята День святого Валентина, Масляна, Хелловін, День святого Патрика, 8 Березня.

Викладачі кафедри, доцент Віта Цирульнікова, старший викладач Олена Тищенко, асистенти Ольга Пушка, Інга Дочинець і Олег Бортнічук, який є наставником академічної групи ГС-1-8, відзначили зацікавленість та майстерність студентів.

Бажаємо успіхів студентам у вивченні ресторанної справи!

Опублікований: 20-04-2018
Читайте також:
Унікальні можливості під час Student FoodTech Challenge отримали студенти Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ

Студенти Навчально-наукового інституту харчових технологій стали учасниками Студентського хакатону Student FoodTech Challenge. Організатором Student FoodTech Challenge виступив агрохолдинг МХП – сучасна та інноваційна компанія, яка йде в ногу з часом і сприяє розвитку сільської місцевості та національної економіки України. Це вертикально інтегрова...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Унікальні можливості під час Student FoodTech Challenge отримали студенти Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ 24 травня 2019

Наші студенти-програмісти успішно здолали перший етап AUCPC-2020

26 вересня відбувся перший етап Всеукраїнської студентської олімпіади з програмування AUCPC 2020 року, який вперше проходив у незвичному онлайн-форматі з оновленими умовами. Кращі студенти-програмісти Смілянського технологічного фахового коледжу НУХТ не злякалися нових умов, адже готувалися до туру, терміни якого переносили двічі. Команда коледжу...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наші студенти-програмісти успішно здолали перший етап AUCPC-2020 30 вересня 2020

Широке використання сучасних технологій дистанційної роботи

5 травня 2020 р. відбулося чергове засідання кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування у форматі онлайн-конференції з використанням платформи Zoom. Колектив кафедри розглянув і обговорив: особливості виконання бакалаврських кваліфікаційних робіт здобувачами вищої освіти, які навчаються за спеціальністю 133 «Галузеве...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Широке використання сучасних технологій дистанційної роботи 13 травня 2020

Молоді науковці долають перший етап Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт

Згідно з наказом по НУХТ №173 від 31.12.2020 р. в університеті відбувся І тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт у 2020/2021 навчальному році зі спеціальності  «Харчові технології». До складу комісії конкурсу увійшли завідувачі та викладачі технологічних кафедр університету та викладач кафедри експертизи харчових продуктів. Очоли...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Молоді науковці долають перший етап Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт 09 лютого 2021