Н У Х Т

Ресторанний сервіс від студентів спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

20 квітня 2018

Ресторанний сервіс від студентів спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

На кафедрі готельно-ресторанної справи триває конкурс на краще тематичне оформлення столу для закладів ресторанного господарства. Наступними свої роботи представили студенти групи ГС-1-8 під час лабораторного заняття з дисципліни «Ресторанна справа».

Студенти 1 курсу спеціальності «Готельно-ресторанна справа» виважено підійшли до вибору свята, для якого запропонували тематичне оформлення столу. Підготували необхідний посуд і прибори, інвентар, декор, розробили святкове меню для ресторану.

Майбутні ресторатори обрали свята День святого Валентина, Масляна, Хелловін, День святого Патрика, 8 Березня.

Викладачі кафедри, доцент Віта Цирульнікова, старший викладач Олена Тищенко, асистенти Ольга Пушка, Інга Дочинець і Олег Бортнічук, який є наставником академічної групи ГС-1-8, відзначили зацікавленість та майстерність студентів.

Бажаємо успіхів студентам у вивченні ресторанної справи!

Опублікований: 20-04-2018
Читайте також:
Наркотики – мисливці за здоров’ям...

З метою профілактики вживання та розповсюдження наркотиків і пропаганди здорового способу життя у студентському  гуртожитку Вінницького коледжу НУХТ відбулася зустріч з старшим інспектором ювенальної превенції Лівобережного ВП ВВП ГУНП у Вінницькій області, майором поліції Інною Михайловською. Тема її виступу – «Адміністративна відповідальність неп...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наркотики – мисливці за здоров’ям... 23 квітня 2019

Гостьова лекція з Великобританії для здобувачів спеціальності «Облік і оподаткування»

3 березня  2023 року для здобувачів спеціальності 071 «Облік і оподаткування» Навчально-наукового інституту економіки і управління відбулася бінарна лекція «Облік і оподаткування у Великобританії», яку прочитали старша викладачка кафедри обліку і аудиту Тетяна Редзюк і запрошена лекторка, експертка з обліку фінансового департаменту університету Шеф...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гостьова лекція з Великобританії для здобувачів спеціальності «Облік і оподаткування» 08 березня 2023

Якість навчання підтверджує державний іспит з фаху

З 22 по 25 січня у Кам’янець-Подільському коледжі харчової промисловості НУХТ проходить державний іспит з фаху для студентів четвертого курсу відділення харчових технологій спеціальності «Виробництво харчової продукції» на здобуття кваліфікації техніка-технолога з технології харчування. Іспит проходить у письмовій формі, студенти виконують тестові...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Якість навчання підтверджує державний іспит з фаху 25 січня 2018

Фінішували захисти дипломних проектів заочників-виноробів

21 лютого на кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства завершилися захисти дипломних проектів студентів заочної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня «спеціаліст» зі спеціальності «Технології продуктів бродіння і виноробства». Роботи студентів оцінювала Державна екзаменаційна комісія (ДЕК) у складі: провідного наукового співр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фінішували захисти дипломних проектів заочників-виноробів 22 лютого 2017