Н У Х Т

Ресторанний сервіс від студентів спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

20 квітня 2018

Ресторанний сервіс від студентів спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

На кафедрі готельно-ресторанної справи триває конкурс на краще тематичне оформлення столу для закладів ресторанного господарства. Наступними свої роботи представили студенти групи ГС-1-8 під час лабораторного заняття з дисципліни «Ресторанна справа».

Студенти 1 курсу спеціальності «Готельно-ресторанна справа» виважено підійшли до вибору свята, для якого запропонували тематичне оформлення столу. Підготували необхідний посуд і прибори, інвентар, декор, розробили святкове меню для ресторану.

Майбутні ресторатори обрали свята День святого Валентина, Масляна, Хелловін, День святого Патрика, 8 Березня.

Викладачі кафедри, доцент Віта Цирульнікова, старший викладач Олена Тищенко, асистенти Ольга Пушка, Інга Дочинець і Олег Бортнічук, який є наставником академічної групи ГС-1-8, відзначили зацікавленість та майстерність студентів.

Бажаємо успіхів студентам у вивченні ресторанної справи!

Опублікований: 20-04-2018
Читайте також:
У подорож, що торкнулася кожного, запросили митці Навчально-наукового інституту економіки і управління

17 квітня мистецький колектив Навчально-наукового інституту економіки і управління відновив одну з найулюбленіших традицій нашого університету – День інституту/факультету. Яскраві, сповнені гумору і несподіваних поворотів, насичені неперевершеним вокалом і феєричною хореографією масштабні постановки незмінно дарували прекрасний настрій і залишали н...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У подорож, що торкнулася кожного, запросили митці Навчально-наукового інституту економіки і управління 19 квітня 2024

Здобувачі освіти долучаються до тренінгів з підприємництва від European Institute of Innovation and Technology

Магістрантка Марія Омельченко, що навчається за освітньо-професійною програмою «Технології в ресторанному господарстві», долучилася до дводенного інтенсивного тренінгу для стартап-команд, підприємців і фермерів у сфері агропродовольчої промисловості «AgriFood Go To Business», організованого за підтримки Європейського інституту інновацій та технолог...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі освіти долучаються до тренінгів з підприємництва від European Institute of Innovation and Technology 20 листопада 2023

Профорієнтаційний візит від кафедри технології зберігання і переробки зерна

Доцент кафедри технології зберігання і переробки зерна Олег Євтушенко відвідав із профорієнтаційною метою спеціалізовану школу №320 м. Києва. Він зустрівся із заступником директора з виховної роботи Яною Марковою та представив матеріали, які планувалось надати учням. Після відповідної реєстрації в журналі з профорієнтаційної роботи, вона організув...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Профорієнтаційний візит від кафедри технології зберігання і переробки зерна 28 травня 2019

Команди Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І. С. Гулого стали переможцями в освітньо-кар’єрному проєкті «Ігри заводів 3.0»

З 1 по 12 листопада 2021 року відбулися Всеукраїнські змагання хакатонів для студентів і випускників закладів вищої освіти України в межах освітньо-кар’єрного проєкту «Ігри заводів 3.0». Цього року організатор ігор, HR-агенція «UGEN» запросила до участі та підготовки технічних кейсів провідні підприємства України: «Coca-Cola», «Japan Tobacco Inter...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Команди Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І. С. Гулого стали переможцями в освітньо-кар’єрному проєкті «Ігри заводів 3.0» 19 листопада 2021