Н У Х Т

Рекламісти вирушають на першу практику

09 лютого 2022

Рекламісти вирушають на першу практику

Відбулася настановча конференція з ознайомчої практики для здобувачів другого курсу спеціальності 061 «Журналістика», освітньої програми «Реклама та зв’язки з громадськістю». Для них це – перша практика, перша нагода зануритися у професію та спробувати свої сили у справжніх рекламному та PR-агентстві.

Майбутні рекламісти зустрілися з директоркою рекламно-виробничої групи «Нова епоха» Мариною Титовою, познайомилися зі специфікою роботи рекламного агентства та дізналися деякі професійні секрети виготовлення брендованої сувенірної та рекламної продукції. А потім одержали цікаве завдання, що дасть змогу втілити у життя всі набуті під час навчання знання та проявити свою креативність.

Попереду у здобувачів два цікаві насичені тижні креативної практики під керівництвом справжніх профі. Викладачі бажають своїм вихованцям успіхів і чекають на творчі й оригінальні звітні матеріали. 

Опублікований: 09-02-2022
Читайте також:
Цікаво та продуктивно розпочали тиждень на кафедрі експертизи харчових продуктів

29 жовтня студенти груп ТІ-1-7, 8 Навчально-наукового інституту харчових технологій нашого університету відвідали компанію «Люстдорф» – одного з лідерів українського молочного ринку. Виїзне заняття організували викладачі кафедри експертизи харчових продуктів, старший викладач Оксана Мельник і доцент Наталія Попова. Студенти не тільки побачили, як ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Цікаво та продуктивно розпочали тиждень на кафедрі експертизи харчових продуктів 30 жовтня 2018

Про аналіз беззбитковості та його практичне використання від фахівця-практика студентам-фінансистам

«Недооцінювання аналізу точки беззбитковості може бути причиною збиткового бізнесу», – саме з цієї тези розпочалася зустріч студентів спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» з фінансовим директором компанії Offrealty multinational s.r.o. Юлією Теплюк, яка завітала в НУХТ на запрошення доцента кафедри фінансів Олени Гнатенко. Тема ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про аналіз беззбитковості та його практичне використання від фахівця-практика студентам-фінансистам 21 травня 2019

Магістранти опановують методи оптимізації управління енергоресурсами у сфері ресторанного та готельного бізнесу

У межах дисципліни «Інжинірінг у ресторанному бізнесі» (лектор – професор кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Олег Кузьмін) магістранти, що навчаються за освітньо-професійними програмами «Технології дієтичної та аюрведичної харчової продукції» та «Технології в ресторанному господарстві», відвідали вебінар «Покращення енергоефекти...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістранти опановують методи оптимізації управління енергоресурсами у сфері ресторанного та готельного бізнесу 15 вересня 2025

Обмін досвідом на передових підприємствах Рівненщини

Колектив кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ на чолі із завідувачем кафедри Анатолієм Куцом відвідав передові підприємства харчової промисловості – приватну міні-пивоварню «Волинський Бровар» і Державне підприємство «Зірненський спиртовий завод».  Спочатку викладачі відвідал...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Обмін досвідом на передових підприємствах Рівненщини 25 листопада 2019