Н У Х Т

Продуктивний діалог у рамках моніторингу освітньо-професійних програм «Прикладна механіка»

24 січня 2023

Продуктивний діалог у рамках моніторингу освітньо-професійних програм «Прикладна механіка»

23 січня 2023 року на кафедрі мехатроніки та пакувальної техніки відбувся локальний моніторинг освітньо-професійних програм «Прикладна механіка» освітніх ступенів «Бакалавр» і «Магістр».

Обговорення проводилося в режимі zoom-конференції робочою групою моніторингу. Були присутні завідувачка кафедри, професорка Людмила Кривопляс-Володіна, гарант бакалаврської освітньої програми, доцент Сергій Токарчук, гарант магістерської освітньої програми, доцент Костянтин Васильківський, начальник відділу розробки та провадження ТОВ «ЕВОТЕК. ІНК.», к.т.н  Денис Пригодій, заступник директора ТОВ «Камоцці», к.т.н. Сергій Володін; здобувачка вищої освіти третього року навчання Юлія Муравйова.

Під час монтіторингу був підтверджений високий рівень задоволеності здобувачів отриманими освітніми послугами та якістю здобутої освіти.

У свою чергу стейкхолдери та роботодавці зазначили, що зацікавлені у фахівцях зі спеціальності 131 «Прикладна механіка».

Результатом стало визначення тенденцій подальшого розвитку та перспектив освітньо-професійної програми «Прикладна механіка».

Опублікований: 24-01-2023
Читайте також:
Бакалаври-експерти відвідали виробництво м’ясо-ковбасних виробів

Викладачі кафедри експертизи харчових продуктів Вікторія Кійко та Богдан Пащенко в межах викладання навчальної дисципліни «Основи управління якістю та безпечністю харчових продуктів. Модуль 2. НАССР і системи управління безпечністю харчової продукції» провели виїзне практичне заняття для здобувачів групи ХЕ-4-12 освітнього ступеня «Бакалавр», освіт...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Бакалаври-експерти відвідали виробництво м’ясо-ковбасних виробів 08 грудня 2023

Інсайти від стейкхолдерів

Серед партнерів-стейкхолдерів випускових кафедр факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу ім. професора В.Ф. Доценка є і мережа Ribas Hotels Group, яка протягом квітня-травня 2022 року проводить низку вебінарів, об’єднаних темою «Робота у готельному бізнесі». Цільова аудиторія онлайн-заходів – викладачі та здобувачі освіти профільни...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Інсайти від стейкхолдерів 11 травня 2022

Інноваційні рішення від магістрантів-заочників кафедри технології оздоровчих продуктів

13 червня 2018 року на кафедрі технології оздоровчих продуктів відбувся захист магістерських робіт студентів заочної форми навчання за спеціальністю 181 «Харчові технології», спеціалізацією «Технології харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення». Державну екзаменаційну комісію очолив професор кафедри технології і організації рес...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Інноваційні рішення від магістрантів-заочників кафедри технології оздоровчих продуктів 13 червня 2018

Онлайн-квартирник від компанії «Кернел» для студентів-енергетиків

29 квітня компанія «Кернел» провела вебінар «Як працює сучасна енергосистема активів найбільшої української агрокомпанії» для студентів-енергетиків. У рамках онлайн-квартирника «Кернел» керівник департаменту зберігання Микола Солнцев, HR бізнес-партнер виробничих активів Руслана Богданова і головний фахівець КВПтаА Віктор Сербул розповідали про те...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Онлайн-квартирник від компанії «Кернел» для студентів-енергетиків 30 квітня 2020