Н У Х Т

Головний технолог австрійської компанії прочитав лекцію нашим здобувачам освіти

07 жовтня 2021

Головний технолог австрійської компанії прочитав лекцію нашим здобувачам освіти

Відбулася гостьова лекція «Листкове тісто. Вершковий пландер» головного технолога австрійської компанії «Pfahnl» Ернста Денка. До лекції долучилися здобувачі Навчально-наукового інституту харчових технологій 4 курсу та магістранти, які навчаються на освітньо-професійних програмах «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів» і «Технології органічних харчових продуктів». Також приєдналися директорка Навчально-наукового інституту харчових технологій Оксана Кочубей-Литвиненко, завідувач кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Володимир Ковбаса і викладачі кафедри.

Вироби з листкового тіста користуються великою популярністю, проте технологія їх виготовлення досить складна та передбачає багато різних технологічних операцій приготування тіста і формування виробів, суворого дотримання технологічних параметрів і високої якості сировини.

Ернст Денк розповів здобувачам вищої освіти про особливості технології круасанів і датських булочок «Равлик», продемонстрував відео їх виробництва на потоково-механізованих лініях. У своїй презентації фахівець звернув увагу на технологічні прийоми, рекомендовані інноваційні комплексні поліпшувачі та харчові добавки, які дають можливість виробляти продукцію високої якості.

Здобувачі вищої освіти мали змогу поставити фахівцю запитання. Важливо, що інформація, почута під час лекції стане у пригоді під час вивчення технології хлібобулочних  виробів, харчових добавок, дисциплін, пов’язаних із інноваціями у технологіях і під час виконання курсового проєкту і кваліфікаційної роботи.

Колектив кафедри щиро дякує шановному Ернсту Денку за проведене лекційне заняття та сподівається на наступні зустрічі. Також колектив кафедри висловлює вдячність комерційному директорові компанії ТОВ «Лейпурін» Вадиму Кударенку за сприяння в організації лекційного заняття.

Опублікований: 07-10-2021
Читайте також:
Свої знання з питань академічної доброчесності удосконалили викладачки кафедри економіки праці та менеджменту

Викладачки освітньо-професійної програми «Менеджмент персоналу» Олена Драган, Олена Безпалько, Ліана Мазник, Аліна Бергер, Юлія Гринюк і Любов Тертична з метою застосування теоретичних знань на практиці у викладанні та науковому керівництві пройшли навчання на платформі масових відкритих онлайн-курсів Prometheus й отримали сертифікати курсу «Академ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Свої знання з питань академічної доброчесності удосконалили викладачки кафедри економіки праці та менеджменту 13 жовтня 2021

Життя під мікроскопом вивчали студенти спеціальності «Харчові технології» на занятті молодого викладача кафедри біотехнології і мікробіології

Днями молодий викладач, випускниця кафедри біотехнології і мікробіології, а на сьогодні її асистент Тетяна Нечипор блискуче провела відкрите лабораторне заняття «Морфологічні та культуральні ознаки бактерій» з дисципліни «Технічна мікробіологія» для студентів групи ТІ-2-5 спеціальності 181 «Харчові технології». На заняття завітали завідувач кафедр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Життя під мікроскопом вивчали студенти спеціальності «Харчові технології» на занятті молодого викладача кафедри біотехнології і мікробіології 02 квітня 2018

Кращі курсові роботи з дисципліни «Маркетинг» презентували студенти

15 лютого 2017 року у Смілянському коледжі харчових технологій нашого університету під керівництвом викладачів комісії фахових дисциплін економічного циклу відбулася презентація кращих курсових робіт із дисципліни «Маркетинг». Третьокурсники ділилися власним досвідом написання курсових робіт зі студентами 2-го курсу спеціальності «Маркетингова дія...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кращі курсові роботи з дисципліни «Маркетинг» презентували студенти 15 лютого 2017

З умовами стажування та роботи у «Лантманнен Акса» ознайомилися магістранти

За сприяння відділу працевлаштування студентів і випускників відбулася зустріч здобувачів вищої освіти освітнього ступеня «Магістр» спеціальності 181 «Харчові технології» Навчально-наукового інституту харчових технологій із роботодавцем, директоркою відділу з юридичних та кадрових питань ПрАТ «Лантманнен Акса» Іриною Проніною. Компанія «Лантманнен...

ЧИТАТИ ДАЛІ

З умовами стажування та роботи у «Лантманнен Акса» ознайомилися магістранти 30 вересня 2021