Н У Х Т

Перші кроки науково-дослідницької практики магістрантів

03 липня 2024

Перші кроки науково-дослідницької практики магістрантів

Нещодавно у магістрантів освітньо-професійної програми «Екологія, екоменеджмент та екоаудит» розпочалася науково-дослідницька практика, яка передбачає проведення досліджень і збір матеріалів, необхідних для виконання кваліфікаційної роботи.

Здобувачка Лілія Присяжнюк проходить практику на ПрАТ «Українська технологічна компанія», спеціалізованій на впровадженні енергозберігаючих і безвідходних технологій на підприємствах харчової, переробної та мікробіологічної промисловості. Кінцевими продуктами виробництв, що реалізує компанія, є біогаз, біоетанол, біометан, ректифікований спирт, електрична та теплова «зелена» енергія, біокорм DDGS, біодобрива, зріджений діоксид вуглецю тощо.

Під час проходження практики магістрантка займається розробленням принципових та апаратурно-технологічних схем, документацією до них, виконує плани-розрізи технологічного обладнання, складає пояснювальні записки по виробництву кінцевих продуктів.

Здобувачка невипадково обрала ПрАТ «Українська технологічна компанія» для проходження практики – Лілія навчається на підприємстві за дуальною формою вищої освіти.

Зібрані під час практики матеріали стануть суттєвим підґрунтям для виконання майбутньої магістерської роботи у напрямку досліджень розвитку біогазових і біометанових технологій в Україні та ЄС.

Опублікований: 03-07-2024
Читайте також:
Стартували захисти бакалаврських дипломних проектів на кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства

На кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства розпочалися захисти дипломних проектів на здобуття  освітнього рівня бакалавр. На захист були представлені 10 дипломних проектів. Студенти-випускники, відповідно до майбутньої кваліфікації, яку отримували за напрямом підготовки «Харчові технології та інженерія», представили на публічний зах...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Стартували захисти бакалаврських дипломних проектів на кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства 13 червня 2018

На передових підприємствах України пройшли технологічну практику студенти кафедри технології молока і молочних продуктів

Технологічна практика є невід’ємною частиною навчального процесу в університеті. З метою підготовки фахівців, здатних на високому професійному рівні виконувати управлінські та організаційні завдання, керувати виробничими підрозділами, вирішувати актуальні проблеми молочної промисловості, творчо підходити до комплексного розв’язання складних спеціа...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На передових підприємствах України пройшли технологічну практику студенти кафедри технології молока і молочних продуктів 04 жовтня 2019

Справжні кулінарні шедеври від викладачів і майстрів виробничого навчання Івано-Франківського коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ

Сьогодні в Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму нашого університету відбулася презентація авторських страв від викладачів і майстрів виробничого навчання кулінарного напряму. Основна мета заходу – продемонструвати прийоми та способи приготування страв, як зі звичайних інгредієнтів народжуються справжні кулінарні шедеври, гідн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Справжні кулінарні шедеври від викладачів і майстрів виробничого навчання Івано-Франківського коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ 23 квітня 2019

Студенти дізнаються від фахівців-практиків таємниці успішного ведення бізнесу

22 лютого 2017 року в межах декади комісії фахових дисциплін економічного циклу Смілянського технікуму харчових технологій нашого університету відбулася зустріч студентів другого та третього курсу спеціальностей «Маркетингова діяльність» і «Організація виробництва» з керівником студії «Поринь у веселку», майстром-декоратором, консультантом із прода...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти дізнаються від фахівців-практиків таємниці успішного ведення бізнесу 23 лютого 2017