Н У Х Т

Як експерти-другокурсники на броварню «BeerMaster Brevery» ходили…

24 march 2025

Як експерти-другокурсники на броварню «BeerMaster Brevery» ходили…

У межах вивчення дисципліни «Безпека харчової продукції» (лекторка – доцентка кафедри експертизи харчових продуктів Анастасія Чорна) здобувачі групи ХЕ-2-7 разом із асистенткою Анною Логіновою та доценткою Оксаною Вашекою побували на виїзному лабораторному занятті-екскурсії на броварні «BeerMaster Brevery».

Заняття проводив випускник нашого університету, а нині головний технолог «BeerMaster Brevery» Олександр Руденко. Здобувачі дізналися про всі етапи процесу виробництва пива – від вибору сировини та затирання солоду до бродіння і розливу готового продукту. Особливу увагу приділили контролю якості та впливу різних технологічних параметрів на смак і аромат напою.

Одним із найприємнішим моментів заняття стало проведення органолептичного оцінювання пива, під час якого здобувачі освіти і викладачі оцінили смаки його різних видів. Також під час дегустації експерти-другокурсники ставили запитання, які стосуються особливостей технології того чи іншого досліджуваного продукту. Відповіді головного технолога були змістовні, цікаві та з легким гумором, що закарбується у пам’яті здобувачів надовго.

Такий практичний досвід дозволяє майбутнім фахівцям глибше зрозуміти процеси виробництва та надихнутися для власних проєктів у харчовій промисловості.

Кафедра експертизи харчових продуктів вдячна головному пивовару Олександру Руденку за приділений час і такий гостинний прийом й бажає колективу броварні творчого натхнення!

Published on: 24-03-2025
Read also:
Найрідніші гості: зустріч із Янголами-охоронцями з «Азову»

«Азов» – наша гордість, наша надія, наші біль і повага! Вони стояли незламно, тримали оборону, гинули, виживали в полоні! Незабутня можливість познайомитися з відважними захисниками нашої країни і почути про їхній вражаючий досвід та життєві історії з’явилася у наших здобувачів освіти і викладачів 29 червня. Цього дня у актовій залі університету в...

READ YOURSELF

Найрідніші гості: зустріч із Янголами-охоронцями з «Азову» 03 july 2023

Ділимося досвідом з японськими колегами

Наш університет продовжує зміцнювати міжнародні зв’язки та ділитися досвідом щодо підвищення якості й безпечності харчової продукції. А наші викладачі незмінно запрошуються до різноманітних експертних груп із упровадження новітніх технологій та забезпечення найвищих стандартів якості у всіх сферах життя українців. Так, доцентка кафедри технології ...

READ YOURSELF

Ділимося досвідом з японськими колегами 18 august 2025

Ділова зустріч фахівців України та Польщі щодо перспектив міжнародного співробітництва у сфері виробництва морозива

28 жовтня 2021 р. відбулася ділова зустріч доцентки Жешувського університету (Польща) Магдалени Буньовскої, завідувачки кафедри технології молока і молочних продуктів НУХТ, професорки Галини Поліщук, доцентки кафедри експертизи харчових продуктів НУХТ Оксани Петруші та аспіранта кафедри технології молока і молочних продуктів НУХТ Артура Михалевича ...

READ YOURSELF

Ділова зустріч фахівців України та Польщі щодо перспектив міжнародного співробітництва у сфері виробництва морозива 29 october 2021

Масниця-FESTна факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка [ожидает перевода]

Фінішував традиційний кулінарний конкурс Масниця-FEST 2023 від факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка (ГРТБ), який цього року відбувся під гаслом «Зиму проводжаємо – весну та перемогу зустрічаємо». Інтерактивний захід, який вперше відбувся у 2019 році, у сучасних реаліях змінив локацію з комплексу навчальн...

READ YOURSELF

Масниця-FESTна факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка [ожидает перевода] 10 march 2023