Н У Х Т

Вступники до бакалаврату уже почали отримувати рекомендації до зарахування на бюджет

04 серпня 2023

Вступники до бакалаврату уже почали отримувати рекомендації до зарахування на бюджет

Вступники до бакалаврату уже почали отримувати рекомендації до зарахування на бюджет.

У електронному кабінеті статус заяв вступників, рекомендованих до зарахування на бюджет, змінено зі статусу «Допущено» на статус «Рекомендовано (бюджет)». Також, навпроти заяви, за якою вступник рекомендований на навчання за кошти державного бюджету, встановлено статус «Рекомендовано до зарахування». Нагадуємо, рекомендація надається лише на одне бюджетне місце, за однією заявою.

Якщо вступник хоче зарахуватися на бюджет за отриманою рекомендацією, необхідно до 18:00 8 серпня:

- онлайн або в закладі освіти підтвердити вибір місця навчання;
- виконати вимоги до зарахування (онлайн/офлайн надати копії необхідних документів);
- укласти договір про навчання між закладом освіти і вступником (за участю батьків або законних представників – для неповнолітніх вступників).

Детальніше про те, як підтвердити вибір місця навчання, за посиланням.

Статус заяв вступників, які виконають вимоги до зарахування, зміниться на «До наказу (бюджет)».

Якщо вступник не отримав рекомендацію на бюджет, його заяви автоматично беруть участь у конкурсі на контракт. У таких заяв залишається статус «Допущено». Рекомендації до зарахування на контракт з’являться в електронному кабінеті з 9 серпня.

Бажаємо успіху нашим вступникам у зарахуванні на навчання!

Опублікований: 04-08-2023
Читайте також:
Знайомством з португальськими винами поповнили свій викладацький арсенал фахівчині кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства

У Києві відбулася кругова дегустація португальських вин із 12 виноробних господарств 8 регіонів України, яку відвідали викладачки кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Марина Білько та Ірина Бабич. Португалія має одну з найвищих концентрацій локальних сортів винограду (понад 250!), яких не знайти в інших регіонах світу – 2,7 виду ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Знайомством з португальськими винами поповнили свій викладацький арсенал фахівчині кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства 16 вересня 2021

Досвід міжнародного співробітництва

Після довготривалого проходження виробничої практики у Болгарії повернулися студенти груп кулінарного та готельного-ресторанного напряму підготовки Івано-Франківського фахового коледжу ресторанного сервісу і туризму нашого університету. Практика проходить у рамках програми міжнародного співробітництва між готельно-ресторанними комплексами Болгарії...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Досвід міжнародного співробітництва 13 жовтня 2021

Старшокурсники Кропивницького коледжу харчування та торгівлі дізналися, як стати студентами НУХТ

Значна увага приділяється в Навчально-науковому інституті харчових технологій НУХТ, зокрема на кафедрі технології м’яса і м’ясних продуктів резерву майбутніх вступників – випускникам коледжів за спорідненим напрямом підготовки. Доброю традицією і суттєвою підмогою у вирішенні цього питання є сьогоднішні студенти нашого університету, які відвідуючи ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Старшокурсники Кропивницького коледжу харчування та торгівлі дізналися, як стати студентами НУХТ 17 грудня 2018

Інтелектуальна битва в День маркетолога

Одним із атрибутів корпоративної культури кафедри маркетингу є святкування Дня маркетолога. Цього року в студентському клубі НУХТ відбувся брейн-ринг, який об’єднав команди маркетологів, підприємців і рекламістів, що створили справжню спеку своєю активністю, позитивом і винахідливістю. Організаторами свята виступили викладачі кафедри та студенти, я...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Інтелектуальна битва в День маркетолога 28 жовтня 2019