Н У Х Т

Третьокурсники кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів у «Немішаївському агротехнічному коледжі»

28 жовтня 2019

Третьокурсники кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів у «Немішаївському агротехнічному коледжі»

Згідно з планом заходів із профорієнтаційної роботи кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів на поточний навчальний рік студенти групи МЯ-3ск Тетяна Шевченко, Валентина Манькова та Марія Кисленко відвідали свою першу Альма матер – відокремлений підрозділ Національного університету біоресурсів і природокористування України «Немішаївський агротехнічний коледж». Скориставшись нагодою, вони зустрілися з випускниками цього навчального закладу спеціалізації «Виробництво і переробка продукції тваринництва».

Наші студенти поспілкувались із молодшими колегами щодо умов вступу до нашого університету за денною та заочною формами навчання, презентували інформаційні буклети та відеоматеріал, який надає достатньо інформації про наш навчальний заклад. У цьому відео вони побачили навчальні лабораторії та кабінети, ознайомилися зі спортивними та культурними заходами, умовами проживання в гуртожитку.

Для отримання більш повної поточної інформації про НУХТ присутнім рекомендували користуватися сайтом університету та Навчально-наукового інституту харчових технологій і надали контакти відповідального за профорієнтаційну роботу, доцента кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів Ігоря Страшинського.

Опублікований: 28-10-2019
Читайте також:
Інноваційні технології вітчизняних рожевих столових та ігристих вин досліджує докторант кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства

На кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства  відбувся семінар «Інноваційні технології вітчизняних рожевих столових та ігристих вин». Доповідь за темою своєї дисертаційної роботи представила доцент кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Марина Білько – випускниця нашого університету, яка понад 6 років займається проблем...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Інноваційні технології вітчизняних рожевих столових та ігристих вин досліджує докторант кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства 27 грудня 2018

Актуально, креативно, цікаво!

На кафедрі гуманітарних дисциплін відбулися науковий і методичний семінари. Доцентка Людмила Приблуда присвятила свою доповідь неологізмам російсько-української війни. Так, викладачі з цікавістю ознайомлювалися з мовними одиницями, які зазнали процесу переосмислення та набули нових значень. Доцентка Олена Пивоваренко поділилася досвідом щодо мето...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Актуально, креативно, цікаво! 24 травня 2024

Представляємо новинки бібліографічної продукції

Фахівцями Науково-технічної бібліотеки підготовлені бібліографічні покажчики з актуальних питань харчової промисловості, біотехнології та мікробіології. Видання містять різнопланову структуровану інформацію, яка може стати основою для подальших досліджень, забезпечують інформаційну підтримку освітньої та науково-дослідницької діяльності. Бібліограф...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Представляємо новинки бібліографічної продукції 26 серпня 2021

Ефективно та у конструктивному руслі вирішують поточні питання дирекції фахових коледжів університету

14 січня 2021р. відбулося засідання дирекції Смілянського технологічного фахового коледжу НУХТ. Були розглянуті питання: використання інноваційних методів навчання у період локдауну; удосконалення навчально-методичних комплексів навчальних дисциплін, силабусів для дисциплін другого семестру; підготовки до державної атестації у 2021 році; організац...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ефективно та у конструктивному руслі вирішують поточні питання дирекції фахових коледжів університету 20 січня 2021