Н У Х Т

Перше студентське свято для нового поповнення студентської родини Навчально-наукового інституту економіки і управління

30 серпня 2018

Перше студентське свято для нового поповнення студентської родини Навчально-наукового інституту економіки і управління

Традиційно, перш ніж сповна зануритися у студентське життя й розпочати «гризти граніт науки», першокурсники проходять урочисту церемонію посвяти до лав студентства. У навчально-наукових інститутах та на факультетах нашого університету це свято завжди відбувається по-сімейному тепло й щиро. Не виключення й Навчально-науковий інститут економіки і управління (ННІ ЕіУ), колектив якого поповнився 224 першокурсниками денної форми навчання, 47 студентами-скорочениками, що вступили одразу на третій курс після профільних коледжів і технікумів, і 175 магістрантами. 

Сьогодні, вчорашні вступники, переступивши поріг нашого навчального закладу, потрапили в особливу родину – родину студентства ННІ ЕіУ НУХТ. Позаду лишилися уроки, класи, вчителі, а попереду – перша лекція, перші заліки, іспити та неймовірне студентське життя, яке асоціюється у всіх, як найкращі роки життя.

Із теплими напутніми словами й найкращими побажаннями до нового поповнення звернувся директор інституту Олег Шеремет. Також він коротко розповів про структуру інституту й представив завідувачів випускових кафедр.

А далі всі новачки отримали можливість піднятися на сцену актової зали університету разом зі своїми групами, познайомитися з кураторами й молодшими кураторами з числа старшокурсників та отримати символічний студентський квиток із рук директора ННІ ЕіУ Олега Шеремета.

Після завершення свята завідувачі кафедр спільно з кураторами провели перші студентські збори, де вручили новоспеченим студентам їх студентські квитки, розповіли про організацію навчального процесу, відповіли на всі питання. А потім молодші куратори познайомили першокурсників із університетом, кафедрами інституту, показали аудиторії та лабораторії, у яких вони навчатимуться.

Вітаємо першокурсників ННІ ЕіУ у славній родині нашого університету! Нехай навчання приносить вам задоволення й буде результативним!

Опублікований: 30-08-2018
Читайте також:
Випробувані та нетрадиційні методи навчання використовують викладачі кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації

На відкритому занятті, яке провела доцентка кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації Наталія Дужик, здобувачі освіти першого курсу спеціальності «Маркетинг» (група МА-1-3) повторювали лексичний матеріал з теми «Higher Education», готувалися до виконання тесту на сайті дистанційної освіти та розвивали навички і вміння, необхідні для...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Випробувані та нетрадиційні методи навчання використовують викладачі кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації 02 листопада 2021

Відповідно до світових стандартів

Фонд навчальної літератури поповнився підручником «Гігієнічні вимоги до проектування обладнання харчових виробництв». Автори підручника – доцент кафедри машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв Олена Чепелюк і старший викладач цієї ж кафедри Юрій Доломакін та доцент кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектув...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відповідно до світових стандартів 29 січня 2018

На кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів стартували захисти бакалаврів 2021 року денної форми навчання

8 червня розпочали серію захистів кваліфікаційних бакалаврських робіт здобувачі спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Харчові технології та інженерія». Завідувач кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів, професор Василь Пасічний очолив Екзаменаційну комісію, до складу якої увійшли доценти Оксана Топчій, Олексан...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів стартували захисти бакалаврів 2021 року денної форми навчання 09 червня 2021

На кафедрі технології харчування та ресторанного бізнесу відбувся розширений науковий семінар

На кафедрі технології харчування та ресторанного бізнесу відбувся розширений науковий семінар за результатами дисертаційного дослідження зі спеціальності 05.18.16 – «Технологія харчової продукції» асистента Віри Зуйко на тему: «Удосконалення технології житньо-пшеничного хліба для закладів ресторанного господарства». Через значну тривалість і склад...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На кафедрі технології харчування та ресторанного бізнесу відбувся розширений науковий семінар 16 лютого 2017