Н У Х Т

Сучасний інструментарій для створення стильних презентацій опанувала викладачка кафедри туристичного та готельного бізнесу

09 листопада 2020

Сучасний інструментарій для створення стильних презентацій опанувала викладачка кафедри туристичного та готельного бізнесу

Старша викладачка кафедри туристичного та готельного бізнесу Уляна Ситайло взяла участь у дводенному інтенсиві «Курс PowerPoint», організованому «JTI Україна» спільно з «UGEN» у рамках всеукраїнського освітнього проєкту для викладачів «Teach Me Online 2.0». Загалом до проєкту долучилося понад 1000 викладачів ЗВО зі всієї України.

Спеціальний практикум полягав у покроковому створенні сучасної презентації під чітким керівництвом професіоналів із компанії «Reprezent». Зокрема, учасники дізнались, які шрифти є актуальними, а про які варто раз і назавжди забути, порівняли різний формат відображення слайдів, визначили найоптимальніші анімаційні переходи, попрактикувалися зі скролінговим поданням тексту, підбором кольорової гами та візуальних елементів, а також багато іншого. Насичена програма курсу містила безліч креативних ідей, корисних лайфхаків і сучасних інструментів для створення стильних та актуальних презентацій.

Після завершення курсу, успішно склавши онлайн-тест, Уляна Ситайло отримала сертифікат.

Опублікований: 09-11-2020
Читайте також:
Стартуємо у підготовку до вступної кампанії 2025

Ще  триває вступна кампанія 2024 року до нашого університету, а ми вже розпочали активно готуватися до наступної. Сьогодні наш університет знову гостинно відчинив свої двері для всіх, хто прагне зробити усвідомлений і правильний вибір свого майбутнього. На гостей нашого першого у цьому навчальному році Дня вступника чекало, як і завжди, багато цік...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Стартуємо у підготовку до вступної кампанії 2025 21 вересня 2024

Практичний досвід у навчальний процес активно впроваджують у Навчально-науковому інституті харчових технологій

Директор Навчально-наукового інституту харчових технологій (ННІ ХТ) Оксана Кочубей-Литвиненко, заступники директора Георгій Гончаров та Анастасія Пухляк, а також доценти кафедри технології молока і молочних продуктів Олена Грек, Тетяна Осьмак і Олена Красуля відвідали одне з найсучасніших та потужних молокопереробних підприємств України – ПрАТ «Вім...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практичний досвід у навчальний процес активно впроваджують у Навчально-науковому інституті харчових технологій 27 квітня 2018

ІІ тур Всеукраїнської студентської олімпіади з біотехнології 2019 р.: день другий – напружений!

З самого ранку 11 квітня на кафедрі біотехнології і мікробіології почали збиратися найкращі з найкращих студентів, що взяли на себе сміливість брати участь у ІІ турі Всеукраїнської студентської олімпіади з біотехнології. Завідувач кафедри мікробіології і біотехнології Тетяна Пирог ознайомила всіх учасників із регламентом цього неймовірно хвилюючого...

ЧИТАТИ ДАЛІ

ІІ тур Всеукраїнської студентської олімпіади з біотехнології 2019 р.: день другий – напружений! 11 квітня 2019

Основи органічної хімії для першокурсників спеціальності «Харчові технології та інженерія»

Відкриту лекцію з дисципліни «Харчова хімія. Модуль 2. Основи органічної хімії» на тему «Карбонові кислоти» прочитала 23 жовтня доцент Інна Попова для студентів першого курсу спеціальності 181 «Харчові технології та інженерія». На занятті були присутні здобувачі груп ТІ-1-3 та ТІ-1-4, викладачі кафедри харчової хімії. Слід зазначити, що карбонові ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Основи органічної хімії для першокурсників спеціальності «Харчові технології та інженерія» 24 жовтня 2019