Н У Х Т

Креатив рекламного контенту від студентів-маркетологів

25 вересня 2020

Креатив рекламного контенту від студентів-маркетологів

Студентський гурток кафедри маркетингу активно продовжує роботу, залучаючи здобувачів до обговорення мейнстрімів реклами та маркетингу. Цього разу маркетологи-другокурсники зібрались у режимі онлайн, щоб дізнатися про мистецтво створення рекламного контенту та обмінятися власними ідеями.

Анастасія Венгаренко продовжила тему копірайтингу, розпочату Вікторією Грунською на попередньому семінарі. Вона розповіла одногрупникам і викладачам про психологічні аспекти сприйняття рекламного тексту, мистецтво створення контенту та про те, чому відеоряд є важливим у рекламі. Особливо цікавим було порівняння реакції цільової аудиторії на друкований текст і рекламний ролик.

Не менш цікавим став виступ Данила Євдокимова. Майбутній маркетолог познайомив аудиторію з ідеями відомого копірайтера, справжнього мага сучасної реклами  Девіда Огілві. Студент розповів, що таке кліше і як його застосовують у рекламі, які слова найкраще спонукають до дії, та як змінюються підходи до створення рекламних заголовків. Наприкінці доповіді студенти переглянули креативні приклади заголовків британської реклами.

Завершила семінар Анна Мельник, яка відкрила своїм друзям секрети створення вдалого імені бренду. З її презентації здобувачі дізнались, якими є ключові характеристики успішної назви товару та які методи й технології застосовують у неймінгу. А ще кожний слайд доповнювали актуальні приклади.

Відеоконференція надихнула на нові ідеї та залишила приємні спогади. Спілкування відбувалось настільки жваво і невимушено, що запам’яталося студентам як жива зустріч.

Опублікований: 25-09-2020
Читайте також:
Здобувачі освіти і слухачі сертифікатної програми опановують технології крафтових сирів і йогуртів

У Навчально-науковому інституті харчових технологій на кафедрах технології м'яса і м'ясних продуктів та технології молока і молочних продуктів у of- та online-форматахі, які об'єднали понад 60 учасників, відбувся майстер-клас «Інновації та особливості приготування крафтового сиру кисломолочного та йогурту». Захід проведений для слухачів сертифікат...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі освіти і слухачі сертифікатної програми опановують технології крафтових сирів і йогуртів 12 березня 2024

Успішне завершення стажування викладачів кафедри іноземних мов професійного спрямування у Фінляндії

Викладачі кафедри іноземних мов професійного спрямування Інна Форостюк і Надія Шерстюк успішно завершили стажування у закладі вищої освіти Lansi-Suomen Opisto (Фінляндія). Група українських освітян відвідала навчальні організації різних рівнів, у тому числі університет дистанційної освіти, який є першим фінським університетом, що повністю переоріє...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Успішне завершення стажування викладачів кафедри іноземних мов професійного спрямування у Фінляндії 12 вересня 2019

Кафедра експертизи харчових продуктів залучає зовнішніх стейкхолдерів для опанування практичних навичок здобувачами вищої освіти

Нещодавно гостьову лекцію «Організація заходів щодо удосконалення системи безпечності харчової продукції. Простежуваність і відкликання продукції» для здобувачів вищої освіти освітньо-професійної програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» спеціальності 181 «Харчові технології» освітніх ступенів «бакалавр» і «магістр» прочитала...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кафедра експертизи харчових продуктів залучає зовнішніх стейкхолдерів для опанування практичних навичок здобувачами вищої освіти 06 квітня 2021

У постійному фокусі кафедри готельно-ресторанної справи – академічна доброчесність всіх учасників освітнього процесу

За ініціативи в.о. завідувача кафедри готельно-ресторанної справи Лариси Шаран відбувся семінар «Академічна етика. Регламент перевірки на академічний плагіат кваліфікаційних робіт». Аудиторія в онлайні – здобувачі вищої освіти другого (магістерського) рівня денної та заочної форм навчання, які приступили до виконання кваліфікаційної роботи. На се...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У постійному фокусі кафедри готельно-ресторанної справи – академічна доброчесність всіх учасників освітнього процесу 27 жовтня 2021