Н У Х Т

Челендж «До Перемоги»

12 травня 2022

Челендж «До Перемоги»

Всеукраїнський челендж «ДО ПЕРЕМОГИ» підхопили студенти Відокремленого структурнпого підрозділу «Полтавський фаховий коледж Національного університету харчових технологій». 

Для участі в челенджі спортсмени коледжу зняли відео з виконанням фізичних вправ і словами підтримки нашим захисникам і захисницям, опублікували його у соціальних мережах з хештегом #челенджДоПеремоги!

Підтримуємо наших військових, що захищають суверенітет і територіальну цілісність нашої держави! Віримо в Збройні Сили України! Разом до перемоги!

Опублікований: 12-05-2022
Читайте також:
Міжнародна співпраця для вирішення актуальної проблеми забруднення довкілля мікропластиком

Наші студенти з великим захопленням долучаються до участі у різних міжнародних програмах та обмінах. Тож, магістрантка кафедри біотехнології і мікробіології першого року навчання Ірина Ковшар скористалася нагодою і стала повноправною виконавицею міжнародного Українсько-Латвійського проєкту «Мікробно-зв’язаний мікропластик у нейстоні міжфазної повер...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Міжнародна співпраця для вирішення актуальної проблеми забруднення довкілля мікропластиком 19 жовтня 2021

Триває виробнича практика здобувачів вищої освіти кафедри готельно-ресторанної справи у готельних підприємствах вітчизняної індустрії гостинності

З 1 вересня здобувачі освітнього ступеня «Бакалавр» за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа» денної форми навчання 3 і 4 курсів приступили до проходження практики. Метою виробничої практики є закріплення та поглиблення теоретичних знань здобувачів із організації та технології обслуговування в засобах розміщення, ознайомлення зі сучасним о...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Триває виробнича практика здобувачів вищої освіти кафедри готельно-ресторанної справи у готельних підприємствах вітчизняної індустрії гостинності 15 вересня 2021

Міждисциплінарність і профорієнтованість – основа якісної сучасної освіти

Міждисциплінарний підхід у навчанні відомий ще з античних часів, а останнім часом він набуває все більшу актуальність. Однак його практичне застосування в основному обмежується сферами вищої освіти й вивчення мов. У сфері ж середньої освіти даний підхід лише набуває популярності і поширення. Прихильники підходу вважають, що його правильне застосува...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Міждисциплінарність і профорієнтованість – основа якісної сучасної освіти 13 березня 2019

Краща пора для міжнародного стажування – літо

Міжнародне стажування студентів є сучасною дієвою та ефективною формою підготовки фахівців у Львівському державному коледжі харчової і переробної промисловості НУХТ, оскільки в епоху глобалізації неможливо бути повноцінним фахівцем без міжнародного досвіду. Із метою підвищення ефективності міжнародної співпраці коледжу та якості практичної підгото...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Краща пора для міжнародного стажування – літо 06 серпня 2019