Н У Х Т

Майбутні експерти на шоколадному виробництві

30 березня 2023

Майбутні експерти на шоколадному виробництві

Здобувачі групи ХЕ-2-12 разом зі своєю наставницею, професоркою кафедри експертизи харчових продуктів, академіком УАН Оксаною Шульгою ознайомилися з технологією виробництва шоколаду.

Шоколад є найулюбленішим кондитерським виробом серед споживачів, який покращує настрій. Саме тому здобувачам освітньо-професійної програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» було цікаво ознайомитися з технологічними етапами перетворення какао-бобів на шоколадну плитку.

Онлайн-формат дозволив відвідати плантації з вирощування какао-бобів і на власні очі побачити різноманіття сортів та підготовчі етапи оброблення какао-бобів на плантації. Саме збір врожаю, ферментація какао-бобів та їх подальше висушування визначають кінцеву якість шоколаду.

Україна займає гідне положення у рейтингу виробників шоколаду і має свої традиції, тому оператори ринку з виробництва шоколаду або шоколадних виробів є потенційними працедавцями для здобувачів освітньо-професійної програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції».

Опублікований: 30-03-2023
Читайте також:
Навички ефективних комунікаторів опановували здобувачі-біотехнологи

Конфлікт – те, з чим людині доводиться стикатися доволі часто. Тому, важливо вміти правильно поводитися в конфліктних ситуаціях і безпечно з них виходити. Як залишатися ефективним комунікатором навіть у конфліктній ситуації та що треба знати, аби ви керували конфліктом, а не конфлікт вами дізналися здобувачі вищої освіти факультету біотехнології т...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Навички ефективних комунікаторів опановували здобувачі-біотехнологи 23 листопада 2022

Мультифункціональність учасників наукового гуртка «BIOTECH»

Основною перевагою кожного учасника студентського гуртка «BIOTECH» є мультифункціональність. Науковці встигають все – і це не просто слова! У переліку робіт до виконання в кожного студента є обґрунтування магістерської роботи, виконання експериментальної частини та участь у конкурсах. Однак, найбільш цікавою справою є написання тез і статей на різн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Мультифункціональність учасників наукового гуртка «BIOTECH» 21 листопада 2019

Третя онлайн-лекція від міжнародного агроіндустріального холдингу «МХП»

У рамках співпраці кафедри економіки і права з міжнародним агроіндустріальним холдингом «МХП» 18 березня 2021 р. відбулася гостьова лекція «Як знайти роботу своєї мрії? Резюме. Співбесіда» для здобувачів вищої освіти спеціальностей 051 «Економіка» та 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність». Спікерка, менеджерка проєктів по роботі з мо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Третя онлайн-лекція від міжнародного агроіндустріального холдингу «МХП» 19 березня 2021

В університеті стартував ХІV Міжнародний мовно-літературний конкурс імені Тараса Шевченка

В університеті стартував ХІV Міжнародний мовно-літературний конкурс імені Тараса Шевченка. Метою Конкурсу є вшанування творчої спадщини Великого Кобзаря, а також виявлення обдарованої молоді, розвиток її потенціалу, виховання у молодого покоління шанування мови, традицій свого народу та підвищення рівня мовної освіти в Україні. Оргкомітет щиро баж...

ЧИТАТИ ДАЛІ

В університеті стартував ХІV Міжнародний мовно-літературний конкурс імені Тараса Шевченка 21 листопада 2023