Н У Х Т

Майбутні експерти на шоколадному виробництві

30 березня 2023

Майбутні експерти на шоколадному виробництві

Здобувачі групи ХЕ-2-12 разом зі своєю наставницею, професоркою кафедри експертизи харчових продуктів, академіком УАН Оксаною Шульгою ознайомилися з технологією виробництва шоколаду.

Шоколад є найулюбленішим кондитерським виробом серед споживачів, який покращує настрій. Саме тому здобувачам освітньо-професійної програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» було цікаво ознайомитися з технологічними етапами перетворення какао-бобів на шоколадну плитку.

Онлайн-формат дозволив відвідати плантації з вирощування какао-бобів і на власні очі побачити різноманіття сортів та підготовчі етапи оброблення какао-бобів на плантації. Саме збір врожаю, ферментація какао-бобів та їх подальше висушування визначають кінцеву якість шоколаду.

Україна займає гідне положення у рейтингу виробників шоколаду і має свої традиції, тому оператори ринку з виробництва шоколаду або шоколадних виробів є потенційними працедавцями для здобувачів освітньо-професійної програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції».

Опублікований: 30-03-2023
Читайте також:
Немає меж викладацькій досконалості: відкрита лекція доцентки кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Доцентка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Людмила Махинько прочитала відкриту лекцію з дисципліни «Технології харчових концентартів» для здобувачів вищої освіти третього року навчання Навчально-наукового інституту харчових технологій, освітнього ступеня «Бакалавр», освітньо-професійної програми 181 «Харчові технології». Те...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Немає меж викладацькій досконалості: відкрита лекція доцентки кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 06 грудня 2023

Подарунок до Дня Незалежності: освітньо-наукова програма «Харчові технології» акредитована НАЗЯВО!

Колектив університету отримав прекрасний подарунок до Дня Незалежності. Національне агентство із забезпечення якості вищої освіти на своєму засіданні 22 серпня прийняло рішення про акредитацію освітньо-наукової програми «Харчові технології» третього (доктор філософії) рівня вищої освіти. За відповідне рішення проголосували усі 20 членів агентства, ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Подарунок до Дня Незалежності: освітньо-наукова програма «Харчові технології» акредитована НАЗЯВО! 24 серпня 2023

Подяка ректора НУХТ вручена партнерам університету – колективу Бердичівського коледжу промисловості, економіки і права

Наші викладачі відвідали заклади загальної середньої освіти, фахової передвищої освіти та фахової вищої освіти, випускники яких навчаються в нашому університеті, щоб взяти участь в урочистостях з нагоди початку нового навчального року і виконати приємну місію – вручити колективам цих закладів подяки ректора. Зокрема, Подяка ректора НУХТ була вруче...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Подяка ректора НУХТ вручена партнерам університету – колективу Бердичівського коледжу промисловості, економіки і права 06 вересня 2021

Гострий інтерес студентів викликають своїми лекціями викладачі кафедри туристичного та готельного бізнесу

4 листопада 2019 р. відбулася відкрита лекція «Оцінювання та атестація персоналу підприємства» д.е.н., професора Ірини Антоненко для здобувачів 4-го курсу освітнього ступеня «бакалавр» спеціальності «Туризм» з дисципліни «Управління персоналом в сервісі та туризмі». На лекції порушувалися проблемні питання, зокрема, об’єктивної необхідності та зна...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гострий інтерес студентів викликають своїми лекціями викладачі кафедри туристичного та готельного бізнесу 06 листопада 2019