Н У Х Т

Щирі вітання з Днем працівників освіти від ректора університету А. Українця

04 жовтня 2019

Щирі вітання з Днем працівників освіти від ректора університету А. Українця

vitania

Опублікований: 04-10-2019
Читайте також:
Профорієнтаційна зустріч: розповідь про спеціальності майбутнього

Профорієнтаційна команда факультету біотехнології та екологічного контролю продовжує розповідати про наш університет все більшій кількості школярів. Днями у київській школі №70 побували асистентка кафедри біотехнології і мікробіології Ірина Ковшар, студент другого курсу спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія» Максим Клименко та студент др...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Профорієнтаційна зустріч: розповідь про спеціальності майбутнього 02 жовтня 2023

Франкомовний захід київським школярам від студентів і кафедри іноземних мов професійного спрямування

Колектив кафедри іноземних мов професійного спрямування отримав запрошення 3-А класу школи І-ІІІ ступенів №27 Шевченківського району м. Києва щодо проведення спільного заходу в рамках Року Французької Весни. Було прийняте рішення скористатися цим запрошенням, враховуючи той факт, що наразі всі навчальні заклади України святкують Французьку Весну, т...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Франкомовний захід київським школярам від студентів і кафедри іноземних мов професійного спрямування 20 квітня 2019

Із сучасними технологіями підготовки та пакування питної води на базі ТОВ «Еталон» знайомилися майбутні фахівці пакувальної техніки

Студенти кафедри мехароніки та пакувальної техніки під керівництвом старших викладачів Анастасії Деренівської і Світлани Мироненко відвідали одне із провідних підприємств – ТОВ «Еталон-Україна», яке займається видобутком артезіанської води з шарів юрського геологічного горизонту. Вони мали можливість побачити обладнання для видобутку та підготовки...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Із сучасними технологіями підготовки та пакування питної води на базі ТОВ «Еталон» знайомилися майбутні фахівці пакувальної техніки 15 березня 2019

Зона елітарної освіти на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції

Протягом 2023 року на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка під керівництвом професора Олега Кузьміна для здобувачів освітнього ступеня «Бакалавр» освітньо-професійної програми «Технології харчування» та освітнього ступеня «Магістр» освітньо-професійн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зона елітарної освіти на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції 18 вересня 2023