Н У Х Т

Щирі вітання з Днем працівників освіти від ректора університету А. Українця

04 жовтня 2019

Щирі вітання з Днем працівників освіти від ректора університету А. Українця

vitania

Опублікований: 04-10-2019
Читайте також:
Віртуальні лабораторні заняття – сучасні тренди освіти

Протягом останніх трьох років студенти мають обмежені можливості навчання в аудиторіях і лабораторіях університету, спочатку через пандемію, а зараз через війну. Часто їм важко повністю зрозуміти всі нюанси виконання певних дослідів і методів, оскільки під час теоретичних обговорень вони розуміють лише суть досліду і можуть не звернути увагу на пев...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Віртуальні лабораторні заняття – сучасні тренди освіти 13 березня 2023

Плідне засідання вченої ради університету

29 лютого відбулося перше в 2024 році планове засідання вченої ради університету. Членів ради, що зібралися у залі засідань, привітав ректор Олександр Шевченко і виконав приємну місію – вручив відзнаки – нагрудні знаки «За академічні заслуги» завідувачці кафедри маркетингу Ользі Пєтуховій і завідувачу кафедри теплоенергетики та холодильної техніки ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Плідне засідання вченої ради університету 29 лютого 2024

Мотивуючий лекторій від стейкхолдера для здобувачів спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

6 жовтня відбувся гостьовий лекторій для студентів-першокурсників у рамках вивчення навчальної дисципліни «Основи гостинності» від стейкхолдера, начальника управління по роботі з персоналом «Президент Готелю» Тамари Коростильової. «Президент Готель» – один із найбільших готелів Києва, який є базою практичної підготовки для здобувачів спеціальності...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Мотивуючий лекторій від стейкхолдера для здобувачів спеціальності «Готельно-ресторанна справа» 08 жовтня 2020

Спільно з виробничниками виконали лабораторну роботу магістранти кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів

22 листопада на кафедрі технології м’яса і м’ясних продуктів відбулося лабораторне заняття з дисципліни «Інноваційні технології м’ясних і м'ясомістких продуктів» для магістрантів першого курсу освітньо-професійної програми «Технології зберігання, консервування та переробки м’яса». За ініціативи професорки Ірини Шевченко до заняття долучилися фахівц...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Спільно з виробничниками виконали лабораторну роботу магістранти кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів 23 листопада 2023