Н У Х Т

Викладачі НУХТ долучаються до розроблення професійних стандартів

15 квітня 2024

Викладачі НУХТ долучаються до розроблення професійних стандартів

Викладачі кафедри теплоенергетики та холодильної техніки, доценти Володимир Бойко і Олексій Пилипенко 12 квітня взяли участь у першому засіданні робочої групи з розроблення проєкту професійного стандарту «Професіонал з енергетичного менеджменту».

Професійний стандарт є важливою складовою в новій системі сертифікації фахівців і наповнення ринку дійсно високопрофесійними кадрами. Він є наріжним елементом у взаємодії ринку праці і сфери освіти, тому робота наших викладачів у складі робочої групи є надзвичайно важливою і відповідальною. Оскільки професійний стандарт стане основою процедури сертифікації майбутніх енергоменеджерів, важливо зробити якісний документ, який би дозволив чітко та прозоро оцінювати претендентів на отримання сертифіката.

У ході засідання робочою групою було обговорено порядок розроблення та вимоги до професійного стандарту, попередньо визначених трудових функцій та трудових дій професіонала з еренгоменеджменту, узгоджено орієнтовний графік розроблення проєкту професійного стандарту, форми та формати роботи робочої групи.

Бажаємо нашим експертам плідної роботи!

Опублікований: 15-04-2024
Читайте також:
До онлайн-презентації «Google for Tourism 2020» долучилися першокурсники спеціальності «Туризм»

13 квітня 2021 року здобувачі освіти першого курсу спеціальності 242 «Туризм» долучилися до онлайн-презентації «Google for Tourism 2020» від Державної Асоціації розвитку туризму, у межах якої представлено низку проєктів компанії, розроблених для розвитку та підтримки туризму. Захід мав на меті сприяти посиленню співпраці між Урядом і Google на рег...

ЧИТАТИ ДАЛІ

До онлайн-презентації «Google for Tourism 2020» долучилися першокурсники спеціальності «Туризм» 14 квітня 2021

Перший крок на шляху до омріяного диплому: захист курсової роботи

На кафедрі біотехнології і мікробіології відбулися захисти курсових робіт магістрантами першого року навчання. Цього року здобувачам було нелегко їх виконати, адже усі консультації проводилися дистанційно. Було вирішено створити три комісії, які рецензували роботи перед захистом, а потім оцінювали доповіді та відповіді на питання. Магістранти, як...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перший крок на шляху до омріяного диплому: захист курсової роботи 03 червня 2020

Четвертокурсниця освітньої програми «Технології харчування» – серед переможців Міжнародного конкурсу стартапів «TourSystemUkrChallenge»

Ще одна здобувачка освіти факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка стала призеркою Міжнародного конкурсу стартапів «TourSystemUkrChallenge» за напрямом «Start-up. Restaurant». За результатами публічного захисту проєкту Дипломом ІІІ ступеня відзначена здобувачка групи ХЧ 4-1 освітньо-професійної програми «Тех...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Четвертокурсниця освітньої програми «Технології харчування» – серед переможців Міжнародного конкурсу стартапів «TourSystemUkrChallenge» 08 квітня 2024

Вступ до аспірантури: алгоритм дій вступників

Незабаром розпочнеться вступна кампанія до аспірантури. Цьогоріч вступ до аспірантури уперше відбуватиметься онлайн із поданням заяв через електронні кабінети. Алгоритм дій вступників: - зареєструйте (у кого ще не зареєстрований) е-кабінет на сайті https://vstup.edbo.gov.ua/ - з 3 вересня до 17:00 8 вересня зареєструйте заяви на вступні випробув...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вступ до аспірантури: алгоритм дій вступників 25 серпня 2025