Н У Х Т

Інституту післядипломної освіти НУХТ – 50!

25 вересня 2019

Інституту післядипломної освіти НУХТ – 50!

25 вересня в актовій залі університету зібралося шановане товариство – адміністрація нашого навчального закладу, викладачі, співробітники Інституту післядипломної освіти НУХТ, керівники галузевих об’єднань харчової промисловості, фахівці підприємств, установ і організацій, аби урочисто привітати колектив Інституту з ювілеєм – 50-річчям з дня заснування.

Інститут післядипломної освіти НУХТ – потужна навчально-наукова установа, де впродовж років існування пройшли підвищення кваліфікації понад півмільйона працівників харчової галузі нашої країни, країн ближнього й дальнього зарубіжжя. Його фахівці плідно займаються науковою діяльністю, долучаються до розроблення нормативних актів галузі. Це професіонали високого ґатунку. Й гості зібрання акцентували увагу на інноваційному підході колективу ІПДО до перепідготовки та підвищення кваліфікації виробничників, активній життєвій позиції й творчому неспокою працівників Інституту.

Про історію навчального закладу від створення до сьогодення йшлося у виступі його нинішнього директора Володимира Баранова. Він згадав усі яскраві особистості, що доклали зусиль для розбудови й успішного функціонування Інституту, виведення його в лідери післядипломної освіти нашої країни.

Тепло привітали колектив Інституту й побажали подальшого впевненого поступу вперед, наснаги й успіхів ректор університету Анатолій Українець і перший проректор Володимир Яровий. До вітань долучилися в.о. начальника відділу координації менеджменту закладів вищої освіти Директорату вищої освіти та освіти дорослих МОН України Ігор Лисенко, генеральний директор об’єднання підприємств хлібопекарської промисловості «Укрхлібпром» Олександр Васильченко, генеральний директор Української корпорації по виноградарству та виноробній промисловості «Укрвинпром» Володимир Кучеренко, головний технолог Національної асоціації цукровиків України Лідія Галацан, голова ТК №56 Любомир Хомічак, заступник директора Інституту продовольчих ресурсів НААН України Олександр Куць.

У святковий день, звичайно, не обійшлося без подарунків і нагород.

Зокрема, директор Інституту Володимир Баранов був нагороджений нагрудним знаком «Відмінник освіти України», а співробітники Інституту були відзначені грамотами МОН України і подяками міністра освіти і науки.

Низка викладачів і співробітників отримали нагороди й відзнаки НУХТ – нагрудні знаки «Відзнака Національного університету харчових технологій», «За академічні заслуги», «Подяка ректора», а також почесні грамоти. Їх вручив перший проректор Володимир Яровий.

Відзнаки Інституту післядипломної освіти вручав директор закладу Володимир Баранов.

Вітаємо колектив ІПДО з ювілеєм! Хай і надалі успішно продовжуються освітні і наукові традиції Інституту післядипломної освіти НУХТ!

Опублікований: 25-09-2019
Читайте також:
Наша команда завершила четвертий модуль Програми професійного розвитку академічних менеджерів

Команда нашого університету продовжує участь у Програмі професійного розвитку академічних менеджерів – наразі завершено Модуль 4, присвячений фінансам, проєктам та управлінню ресурсами у сфері вищої освіти. Учасники ознайомилися з ключовими аспектами фінансової автономії університетів, європейськими трендами та показниками, прикладами стратегій і ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наша команда завершила четвертий модуль Програми професійного розвитку академічних менеджерів 06 серпня 2025

Аспіранти діляться досвідом використання цифрових сервісів для моніторингу промислових об’єктів

У рамках серії ТДА1/4 на кафедрі автоматизації та комп’ютерних технологій систем управління відбувся вебінар «Використання сервісів Influxdb і Grafana для віддаленого моніторингу промислових об’єктів». Доповідачка, аспірантка кафедри Альона Шишак поділилася власним досвідом використання БД часових рядів InfluxDB та візулазіації даних Grafana на пр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Аспіранти діляться досвідом використання цифрових сервісів для моніторингу промислових об’єктів 09 лютого 2022

Над подовженням терміну зберігання житнього хліба працюють молоді науковці кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбувся науковий семінар «Вплив порошку топінамбура та частково знежиреного борошна насіння олійних культур на зберігання заварного хліба із житнього борошна» аспірантки Наталії Пашової. Науковий керівник – доцент, кандидат технічних наук Галина Волощук. Заварний житній хліб – незмінни...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Над подовженням терміну зберігання житнього хліба працюють молоді науковці кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 03 квітня 2018