Н У Х Т

Інституту післядипломної освіти НУХТ – 50!

25 вересня 2019

Інституту післядипломної освіти НУХТ – 50!

25 вересня в актовій залі університету зібралося шановане товариство – адміністрація нашого навчального закладу, викладачі, співробітники Інституту післядипломної освіти НУХТ, керівники галузевих об’єднань харчової промисловості, фахівці підприємств, установ і організацій, аби урочисто привітати колектив Інституту з ювілеєм – 50-річчям з дня заснування.

Інститут післядипломної освіти НУХТ – потужна навчально-наукова установа, де впродовж років існування пройшли підвищення кваліфікації понад півмільйона працівників харчової галузі нашої країни, країн ближнього й дальнього зарубіжжя. Його фахівці плідно займаються науковою діяльністю, долучаються до розроблення нормативних актів галузі. Це професіонали високого ґатунку. Й гості зібрання акцентували увагу на інноваційному підході колективу ІПДО до перепідготовки та підвищення кваліфікації виробничників, активній життєвій позиції й творчому неспокою працівників Інституту.

Про історію навчального закладу від створення до сьогодення йшлося у виступі його нинішнього директора Володимира Баранова. Він згадав усі яскраві особистості, що доклали зусиль для розбудови й успішного функціонування Інституту, виведення його в лідери післядипломної освіти нашої країни.

Тепло привітали колектив Інституту й побажали подальшого впевненого поступу вперед, наснаги й успіхів ректор університету Анатолій Українець і перший проректор Володимир Яровий. До вітань долучилися в.о. начальника відділу координації менеджменту закладів вищої освіти Директорату вищої освіти та освіти дорослих МОН України Ігор Лисенко, генеральний директор об’єднання підприємств хлібопекарської промисловості «Укрхлібпром» Олександр Васильченко, генеральний директор Української корпорації по виноградарству та виноробній промисловості «Укрвинпром» Володимир Кучеренко, головний технолог Національної асоціації цукровиків України Лідія Галацан, голова ТК №56 Любомир Хомічак, заступник директора Інституту продовольчих ресурсів НААН України Олександр Куць.

У святковий день, звичайно, не обійшлося без подарунків і нагород.

Зокрема, директор Інституту Володимир Баранов був нагороджений нагрудним знаком «Відмінник освіти України», а співробітники Інституту були відзначені грамотами МОН України і подяками міністра освіти і науки.

Низка викладачів і співробітників отримали нагороди й відзнаки НУХТ – нагрудні знаки «Відзнака Національного університету харчових технологій», «За академічні заслуги», «Подяка ректора», а також почесні грамоти. Їх вручив перший проректор Володимир Яровий.

Відзнаки Інституту післядипломної освіти вручав директор закладу Володимир Баранов.

Вітаємо колектив ІПДО з ювілеєм! Хай і надалі успішно продовжуються освітні і наукові традиції Інституту післядипломної освіти НУХТ!

Опублікований: 25-09-2019
Читайте також:
Наукові досягнення попри усе

Презентувати світу науки та ділитися з колегами-однодумцями власними науковими експериментальними дослідженнями не втрачають жодної нагоди учасники гуртка «BIOTECH» – здобувач освітнього ступеня «доктор філософії» Микита Іванов, здобувачка освітнього ступеня «магістр» Марія Парфенюк і здобувачка освітнього ступеня «бакалавр» Дар'я Благодир, які під...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наукові досягнення попри усе 04 листопада 2022

Відзнаки за перемоги І семестру

Ефективним, креативним, цікавим, творчим був І семестр 2020-2021 навчального року для студентів, викладачів і майстрів виробничого навчання відділень харчових технологій, туризму та готельно-ресторанної справи Волинського фахового коледжу нашого університету. Незважаючи на карантинні обмеження, студенти коледжу брали активну участь у конкурсах фахо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відзнаки за перемоги І семестру 08 січня 2021

Нові перемоги наших студентів і викладачів

Надзвичайно активна та плідна студентська весна знову принесла приємну звістку про успіхи наших студентів і викладачів на Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей «Економіка підприємства» 2018/2019 навчального року. Цього разу в конкурсі, який проходив на базі ДВНЗ «Київський національний університет ім...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нові перемоги наших студентів і викладачів 20 квітня 2019

Сучасні тренди в технологіях виробництва рослинних білкових продуктів представили наші науковці на міжнародній конференції

Традиційно у травні провідні виробничники та гравці ринку олійно-жирової галузі зібралися на Міжнародну конференцію «Олійно-жирова галузь: технології і ринок», яку дванадцять років поспіль організовує інформаційне агентство «Експерт Агро». У роботі конференції взяли участь понад 200 учасників, у тому числі представники міжнародних компаній-виробни...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Сучасні тренди в технологіях виробництва рослинних білкових продуктів представили наші науковці на міжнародній конференції 20 травня 2019