Н У Х Т

Інституту післядипломної освіти НУХТ – 50!

25 вересня 2019

Інституту післядипломної освіти НУХТ – 50!

25 вересня в актовій залі університету зібралося шановане товариство – адміністрація нашого навчального закладу, викладачі, співробітники Інституту післядипломної освіти НУХТ, керівники галузевих об’єднань харчової промисловості, фахівці підприємств, установ і організацій, аби урочисто привітати колектив Інституту з ювілеєм – 50-річчям з дня заснування.

Інститут післядипломної освіти НУХТ – потужна навчально-наукова установа, де впродовж років існування пройшли підвищення кваліфікації понад півмільйона працівників харчової галузі нашої країни, країн ближнього й дальнього зарубіжжя. Його фахівці плідно займаються науковою діяльністю, долучаються до розроблення нормативних актів галузі. Це професіонали високого ґатунку. Й гості зібрання акцентували увагу на інноваційному підході колективу ІПДО до перепідготовки та підвищення кваліфікації виробничників, активній життєвій позиції й творчому неспокою працівників Інституту.

Про історію навчального закладу від створення до сьогодення йшлося у виступі його нинішнього директора Володимира Баранова. Він згадав усі яскраві особистості, що доклали зусиль для розбудови й успішного функціонування Інституту, виведення його в лідери післядипломної освіти нашої країни.

Тепло привітали колектив Інституту й побажали подальшого впевненого поступу вперед, наснаги й успіхів ректор університету Анатолій Українець і перший проректор Володимир Яровий. До вітань долучилися в.о. начальника відділу координації менеджменту закладів вищої освіти Директорату вищої освіти та освіти дорослих МОН України Ігор Лисенко, генеральний директор об’єднання підприємств хлібопекарської промисловості «Укрхлібпром» Олександр Васильченко, генеральний директор Української корпорації по виноградарству та виноробній промисловості «Укрвинпром» Володимир Кучеренко, головний технолог Національної асоціації цукровиків України Лідія Галацан, голова ТК №56 Любомир Хомічак, заступник директора Інституту продовольчих ресурсів НААН України Олександр Куць.

У святковий день, звичайно, не обійшлося без подарунків і нагород.

Зокрема, директор Інституту Володимир Баранов був нагороджений нагрудним знаком «Відмінник освіти України», а співробітники Інституту були відзначені грамотами МОН України і подяками міністра освіти і науки.

Низка викладачів і співробітників отримали нагороди й відзнаки НУХТ – нагрудні знаки «Відзнака Національного університету харчових технологій», «За академічні заслуги», «Подяка ректора», а також почесні грамоти. Їх вручив перший проректор Володимир Яровий.

Відзнаки Інституту післядипломної освіти вручав директор закладу Володимир Баранов.

Вітаємо колектив ІПДО з ювілеєм! Хай і надалі успішно продовжуються освітні і наукові традиції Інституту післядипломної освіти НУХТ!

Опублікований: 25-09-2019
Читайте також:
Профорієнтація – у пріоритеті кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проєктування

9-10 квітня викладачі кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проєктування вирушили у профорієнтаційні поїздки. 9 квітня відбулася запланована зустріч зі здобувачами четвертого курсу спеціальності 133 «Галузеве машинобудування» Смілянського технологічного фахового коледжу НУХТ. Завідувач кафедри, д.т.н., професор Микола Яким...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Профорієнтація – у пріоритеті кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проєктування 12 квітня 2024

Науковиці НУХТ взяли участь у конференції «Dairy Industry Conference-2021»

Науковиці Навчально-наукового інституту харчових технологій взяли участь у конференції «Dairy Industry Conference-2021», яка відбулася у Києві 4 листопада. Заступниця директорки інституту Анастасія Пухляк і доцентка кафедри технології молока і молочних продуктів Уляна Кузьмик виступили з доповідями щодо сучасних трендів молочної галузі. Присутні д...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Науковиці НУХТ взяли участь у конференції «Dairy Industry Conference-2021» 08 листопада 2021

Нанотехнології – крок уперед чи в небуття?

Останнім часом у світову свідомість швидкими темпами увірвалось коротке слово з величезним потенціалом – «нано», яке здатне пробуджувати в уяві здогадки про найсильніші зрушення майже у всіх галузях науки та техніки, і водночас породжувати питання про те, як ці зміни можуть вплинути на етику, економіку, міжнародні відносини, повсякденне життя та ро...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нанотехнології – крок уперед чи в небуття? 20 листопада 2023

Делегація викладачів НУХТ із дружнім візитом відвідала Білостоцьку політехніку (Польща)

З 10 по 14 червня 2019 р. викладачі НУХТ перебували в Білостоцькому політехнічному університеті (Politechnika Białostocka) у Польщі. До складу делегації увійшли декан факультету автоматизації і комп’ютерних систем Андрій Форсюк, професор кафедри мехатроніки та пакувальної техніки Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.Гулого...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Делегація викладачів НУХТ із дружнім візитом відвідала Білостоцьку політехніку (Польща) 25 червня 2019