Н У Х Т

Наукова весна здобувачів кафедри маркетингу

10 квітня 2025

Наукова весна здобувачів кафедри маркетингу

У секції «Маркетинг» 91-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті» результати своїх наукових і практичних досліджень представили  здобувачі спеціальностей D5 «Маркетинг» (освітньої програми «Маркетинг»), D7 «Торгівля» (освітньої програми «Підприємництво та торгівля») і С7 «Журналістика» (освітньої програми «Реклама та зв’язки з громадськістю») освітніх ступенів «бакалавр» і «магістр», а також третього (освітньо-наукового) рівня вищої освіти, кваліфікації «доктор філософії з маркетингу».

Інструментарій трейд-маркетингу, рекламні ігри розуму та вплив на свідомість, емоційні квести в маркетингу, кейс із клієнтською близькістю «MAKEUP», квітковий букет атмосферного маркетингу «Кловського саду» та калейдоскоп сезонного маркетингу в ресторанах – лише окремі напрями досліджень, представлені здобувачами кафедри.

За результатами конференції найкращі роботи отримали відзнаки. Вітаємо переможців – Віру Кучерину, Анну Хамуляк, Валерію Бібікову, Анну Мелашедченко, Камілу Серебреннікову, Вікторію Грицай та Анну Слюсар, усіх учасників та їхніх керівників! Бажаємо подальших наукових маркетингових, підприємницьких і рекламних звершень!

Опублікований: 10-04-2025
Читайте також:
Робоча група освітньої програми «Економіка та правове забезпечення бізнесу» обговорила результати локального моніторингу

3 лютого 2025 року відбулася чергова зустріч робочої групи бакалаврської освітньо-професійної програми «Економіка та правове забезпечення бізнесу» за участі здобувачів освіти Анастасії Олейнікової, Катерини Давиденко, Віталія Шаланського, стейкхолдерів-роботодавців – засновника ТВГ «Росинка» Сергія Германа, юриста Верховної ради України Сергія Корі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Робоча група освітньої програми «Економіка та правове забезпечення бізнесу» обговорила результати локального моніторингу 05 лютого 2025

Шириться коло партнерів: підписано договір про співпрацю з Громадською організацією «Тиха їжа України»

На сьогодні в Україні діють понад десять спільнот Slow Food, об’єднаних у асоціацію Slow Food в Україні і представлених Громадською організацією «Тиха їжа України». Рух Slow Food пропагує здорове харчування, базується на локальній їжі, збереженні та поширенні регіональних гастрономічних традицій та ощадливому використанні продовольчого біорізномані...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Шириться коло партнерів: підписано договір про співпрацю з Громадською організацією «Тиха їжа України» 26 березня 2024

Викладачі й магістранти факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В. Ф. Доценка беруть участь у міжнародних наукових івентах

Викладачі кафедри готельно-ресторанної справи – завідувачка кафедри, доцентка Лариса Шаран, професорка Тетяна Сильчук, доцентка Ольга Пушка та магістрантка освітньо-професійної програми «Технології в ресторанному господарстві» (кафедра технології ресторанної та аюрведичної продукції) Марія Омельченко були запрошені на англомовний семінар-воркшоп «M...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі й магістранти факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В. Ф. Доценка беруть участь у міжнародних наукових івентах 17 жовтня 2023

Підсумки року підвела вчена рада університету на останньому у 2018-му засіданні

27 грудня відбулося останнє у 2018 році засідання вченої ради університету. Питань у порядку денному було багато, але розпочали традиційно з урочистостей – привітали членів ради, що відсвяткували дні народження між засіданнями, а також голова ради, ректор університету Анатолій Українець вручив Почесну грамоту Міністерства оборони України керівнику ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Підсумки року підвела вчена рада університету на останньому у 2018-му засіданні 27 грудня 2018