Н У Х Т

Про крафтові технології виробництва пива від досвідченого фахівця-пивовара – здобувачам освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»

21 вересня 2023

Про крафтові технології виробництва пива від досвідченого фахівця-пивовара – здобувачам освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»

На кафедрі готельно-ресторанної справи в межах дисципліни «Барна справа та організація роботи сомельє» відбувся лекторій «Крафтові технології виробництва пива» для здобувачів освіти третього курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа».

Гостьовий лектор – фахівець-технолог, педагог, к. т. н., консультант з технології продуктів бродіння, алкогольних і безалкогольних напоїв, крафтовий пивовар, ентузіаст своєї справи Володимир Рідкоус.

Доповідач поділився зі студентами власним багаторічними досвідом виробництва пінного напою. Вони дізналися про особливості сучасного інгредієнтного складу, підбір сировини та матеріалів, особливості технології пива тощо.

Заняття було організоване лекторкою дисципліни, доценткою Ольгою Пушкою у змішаному форматі – студентська аудиторія була в онлайні і в офлайні у студентській міні-броварні, де мала змогу не лише почути про будову та функції пивоварної системи, але і на власні очі її побачити. Багато цінних фактів і порад почули від гостя майбутні фахівці готельно-ресторанної сфери.

Колектив кафедри готельно-ресторанної справи висловлює подяку Володимиру Рідкоусу за співпрацю у підготовці майбутніх фахівців гостинної індустрії, за глибинні теоретичні знання та безцінний досвід фахівця-практика, яким радо ділиться з молодим поколінням. А здобувачі освіти вдячні лекторці Ользі Пушці та завідувачці кафедри готельно-ресторанної справи Ларисі Шаран за залучення експертів галузі до освітнього процесу.

Опублікований: 21-09-2023
Читайте також:
Нові цифрові компетенції

Покращення якості дистанційної освіти в сучасних умовах можливе через отримання освітянами нових цифрових компетенцій. Доцентка кафедри економіки і права Оксана Відоменко опановує курс «Цифрові інструменти GOOGLE для освіти», орієнтований на підвищення кваліфікації педагогічних, науково-педагогічних працівників закладів дошкільної, загальної серед...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нові цифрові компетенції 03 січня 2023

Майстер-класи від експертів – ключ до вдосконалення професійної підготовки та підвищення ефективності навчального процесу

Співпраця викладачів закладів вищої освіти та експертів із багаторічним досвідом створює передумови для ведення навчального процесу, орієнтованого на майбутню професійну діяльність здобувачів освіти. Таке партнерство забезпечує інтеграцію теоретичних знань із практичними компетенціями, що є визначальним чинником формування конкурентоспроможності ви...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Майстер-класи від експертів – ключ до вдосконалення професійної підготовки та підвищення ефективності навчального процесу 26 листопада 2024

Кафедра ділової іноземної мови та міжнародної комунікації розпочала серію практичних занять для студентів із фахівцем зі США

Запрошення волонтерів-носіїв мови із-за кордону – важливий момент реформування системи вивчення іноземної мови у виші. Тож кафедра ділової іноземної мови та міжнародної комунікації розпочинає серію практичних занять для студентів Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ із запрошеним гостем, носієм  мови зі штату Флорида (США) Тома...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кафедра ділової іноземної мови та міжнародної комунікації розпочала серію практичних занять для студентів із фахівцем зі США 16 березня 2018

На кафедрі готельно-ресторанної справи відбувся розширений науковий семінар

На кафедрі готельно-ресторанної справи відбувся розширений науковий семінар «Удосконалення технології напівфабрикату для супів-пюре», на якому була представлена доповідь здобувача кафедри Ольги Пушки (науковий керівник - доцент Андрій Гавриш). На науковому заході були присутні представники кафедр готельно-ресторанної справи, технології ресторанної...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На кафедрі готельно-ресторанної справи відбувся розширений науковий семінар 01 березня 2018