Н У Х Т

Про крафтові технології виробництва пива від досвідченого фахівця-пивовара – здобувачам освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»

21 вересня 2023

Про крафтові технології виробництва пива від досвідченого фахівця-пивовара – здобувачам освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»

На кафедрі готельно-ресторанної справи в межах дисципліни «Барна справа та організація роботи сомельє» відбувся лекторій «Крафтові технології виробництва пива» для здобувачів освіти третього курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа».

Гостьовий лектор – фахівець-технолог, педагог, к. т. н., консультант з технології продуктів бродіння, алкогольних і безалкогольних напоїв, крафтовий пивовар, ентузіаст своєї справи Володимир Рідкоус.

Доповідач поділився зі студентами власним багаторічними досвідом виробництва пінного напою. Вони дізналися про особливості сучасного інгредієнтного складу, підбір сировини та матеріалів, особливості технології пива тощо.

Заняття було організоване лекторкою дисципліни, доценткою Ольгою Пушкою у змішаному форматі – студентська аудиторія була в онлайні і в офлайні у студентській міні-броварні, де мала змогу не лише почути про будову та функції пивоварної системи, але і на власні очі її побачити. Багато цінних фактів і порад почули від гостя майбутні фахівці готельно-ресторанної сфери.

Колектив кафедри готельно-ресторанної справи висловлює подяку Володимиру Рідкоусу за співпрацю у підготовці майбутніх фахівців гостинної індустрії, за глибинні теоретичні знання та безцінний досвід фахівця-практика, яким радо ділиться з молодим поколінням. А здобувачі освіти вдячні лекторці Ользі Пушці та завідувачці кафедри готельно-ресторанної справи Ларисі Шаран за залучення експертів галузі до освітнього процесу.

Опублікований: 21-09-2023
Читайте також:
В Інституті післядипломної освіти НУХТ стартував курс «Внутрішній аудитор системи харчової безпеки HACCP»

В Інституті післядипломної освіти НУХТ розпочався курс «Внутрішній аудитор системи харчової безпеки HACCP». Учасників семінару привітала заступниця директора з науково-педагогічної роботи Оксана В’ялець. У програмі навчання: модулі «Основи безпеки харчової продукції», «Етапи впровадження і принципи системи HACCP», «Практичні аспекти впровадження ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

В Інституті післядипломної освіти НУХТ стартував курс «Внутрішній аудитор системи харчової безпеки HACCP» 13 липня 2021

Міжнародні норми і правову базу ЄС з питань безпеки та гігієни праці впроваджують у навчальний процес наші викладачі

Міжнародна організація праці (МОП) – спеціалізована установа Організації Об'єднаних націй (ООН), що була заснована у 1919 році урядами різних країн для підтримки міжнародного співробітництва у справі забезпечення миру в усьому світі й зменшення соціальної несправедливості за рахунок поліпшення умов праці. У листопаді 2019 року МОП і Представництво...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Міжнародні норми і правову базу ЄС з питань безпеки та гігієни праці впроваджують у навчальний процес наші викладачі 25 вересня 2020

Вчена рада університету завершила 2023-2024 навчальний рік

27 червня 2024 року у залі засідань відбулося останнє в цьому навчальному році планове засідання вченої ради університету. Привітавши голову студентської ради факультету автоматизації і комп'ютерних систем Олександру Сірик, яка відсвяткувала день народження між засіданнями, вчена рада приступила до розгляду питань порядку денного. Першими розглян...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вчена рада університету завершила 2023-2024 навчальний рік 27 червня 2024

Проректор з наукової роботи закликає молодих науковців університету до участі у Конкурсі на здобуття стипендії КМУ

Навчальний рік розпочався, а разом із ним розпочався і рік науковий. Проректор університету з наукової роботи Олександр Шевченко нагадує, що Міністерство освіти і науки України проводить атестацію наукової роботи стипендіатів, які отримують стипендію КМУ для молодих учених, і оголосило конкурс на здобуття стипендії Кабінету міністрів України для мо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Проректор з наукової роботи закликає молодих науковців університету до участі у Конкурсі на здобуття стипендії КМУ 07 вересня 2020