На кафедрі готельно-ресторанної справи в межах дисципліни «Барна справа та організація роботи сомельє» відбувся лекторій «Крафтові технології виробництва пива» для здобувачів освіти третього курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа».
Гостьовий лектор – фахівець-технолог, педагог, к. т. н., консультант з технології продуктів бродіння, алкогольних і безалкогольних напоїв, крафтовий пивовар, ентузіаст своєї справи Володимир Рідкоус.
Доповідач поділився зі студентами власним багаторічними досвідом виробництва пінного напою. Вони дізналися про особливості сучасного інгредієнтного складу, підбір сировини та матеріалів, особливості технології пива тощо.
Заняття було організоване лекторкою дисципліни, доценткою Ольгою Пушкою у змішаному форматі – студентська аудиторія була в онлайні і в офлайні у студентській міні-броварні, де мала змогу не лише почути про будову та функції пивоварної системи, але і на власні очі її побачити. Багато цінних фактів і порад почули від гостя майбутні фахівці готельно-ресторанної сфери.
Колектив кафедри готельно-ресторанної справи висловлює подяку Володимиру Рідкоусу за співпрацю у підготовці майбутніх фахівців гостинної індустрії, за глибинні теоретичні знання та безцінний досвід фахівця-практика, яким радо ділиться з молодим поколінням. А здобувачі освіти вдячні лекторці Ользі Пушці та завідувачці кафедри готельно-ресторанної справи Ларисі Шаран за залучення експертів галузі до освітнього процесу.