Н У Х Т

Гостьова лекція випускника кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів

02 червня 2022

Гостьова лекція випускника кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів

В  умовах воєнних дій забезпечення населення продуктами харчування лишається  одним із пріоритетних завдань харчової промисловості. Тому, поглиблення рівня професійної підготовки здобувачів вищої освіти є важливим чинником, що забезпечує її розвиток.

У процесі гостьової лекції «Системи пакування м'ясних і молочних продуктів» прочитаної для здобувачів магістратури за освітньо-професійною програмою «Технології зберігання, консервування та переробки м'яса», а також аспірантів освітньо-наукової програми «Харчові технології» випускником кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів, кандидатом технічних наук Олегом Храпачовим, який працює на провідному вітчизняному підприємстві ТОВ «Сіріус Екстружен» із виробництва полімерних матеріалів для харчової промисловості, були розглянуті особливості систем пакування харчових продуктів, тенденції та перспективи збереження і логістичного забезпечення  реалізації харчової продукції м'ясопереробної та молокопереробної галузей.

Гостьова лекція прочитана в рамках викладання вибіркових дисциплін для зазначених освітніх програм і дозволяє поглибити рівень професійної підготовки здобувачів відповідно до програмних результатів навчання. 

Опублікований: 02-06-2022
Читайте також:
Знайомство студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» з трендовими закладами рестораторів Зарічанських

30 листопада відбувся гостьовий лекторій для здобувачів 2 курсу освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа» від менеджменту закладу ресторанного господарства при сімейному клубі для відпочинку на березі Дніпра «Яхта Київ» – управляючого Олексія Кіосева та адміністратора Дарини Креуш. Гостьові спікери познайомили здобувачів освіти з ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Знайомство студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» з трендовими закладами рестораторів Зарічанських 01 грудня 2021

Вивчаємо мову – вивчаємо традиції її народу

Зима асоціюється у кожного не лише з холодом, снігом, морозами, а і з веселими зимовими святами, які у кожного народу супроводжуються своїми власними, часом неповторними традиціями і обрядами. Здобувачі освіти різних груп другого курсу спеціальності «Готельно-ресторанна справа» факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу, які вивчають...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вивчаємо мову – вивчаємо традиції її народу 23 грудня 2021

Про академічну доброчесність англійською

У рамках тижня академічної доброчесності НУХТ студенти-магістри факультету біотехнології та екологічного контролю обговорили з доценткою кафедри іноземних мов професійного спрямування Галиною Лук'янець питання академічної культури та інтеграції. Під час заняття виявили ключові характеристики плагіату та з’ясували механізми його уникнення в академі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про академічну доброчесність англійською 14 вересня 2021

Досвід реалізації програми національної академічної мобільності на кафедрі технології оздоровчих продуктів

Академічна мобільність – це можливість учасників освітнього процесу навчатися, викладати, стажуватися чи проводити наукову діяльність в іншому закладі вищої освіти або науковій установі на території України чи поза її межами. Уперше при реалізації освітньо-професійної програми підготовки магістрів «Технології харчових продуктів оздоровчого та проф...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Досвід реалізації програми національної академічної мобільності на кафедрі технології оздоровчих продуктів 15 квітня 2024