Н У Х Т

Гостьова лекція випускника кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів

02 червня 2022

Гостьова лекція випускника кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів

В  умовах воєнних дій забезпечення населення продуктами харчування лишається  одним із пріоритетних завдань харчової промисловості. Тому, поглиблення рівня професійної підготовки здобувачів вищої освіти є важливим чинником, що забезпечує її розвиток.

У процесі гостьової лекції «Системи пакування м'ясних і молочних продуктів» прочитаної для здобувачів магістратури за освітньо-професійною програмою «Технології зберігання, консервування та переробки м'яса», а також аспірантів освітньо-наукової програми «Харчові технології» випускником кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів, кандидатом технічних наук Олегом Храпачовим, який працює на провідному вітчизняному підприємстві ТОВ «Сіріус Екстружен» із виробництва полімерних матеріалів для харчової промисловості, були розглянуті особливості систем пакування харчових продуктів, тенденції та перспективи збереження і логістичного забезпечення  реалізації харчової продукції м'ясопереробної та молокопереробної галузей.

Гостьова лекція прочитана в рамках викладання вибіркових дисциплін для зазначених освітніх програм і дозволяє поглибити рівень професійної підготовки здобувачів відповідно до програмних результатів навчання. 

Опублікований: 02-06-2022
Читайте також:
Яскраве дозвілля наших студентів

Поки випускники бакалаврату складають вступні випробування до магістратури, студенти молодших курсів, успішно склавши сесію, а деякі спеціальності, і завершивши практику, насолоджуються літнім відпочинком. Сонячна погода спонукала зібратися групу МЯ ІІІ-1 разом із куратором, доцентом кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів Оксаною Топчій на ек...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Яскраве дозвілля наших студентів 19 липня 2018

Поселення в гуртожитки НУХТ: інформація першокурснику

Усіх здобувачів вищої освіти, які цього потребують, наш університет забезпечує місцями у гуртожитках. Студентський кампус НУХТ налічує їх шість. П’ять гуртожитків знаходяться на проспекті Науки і один (№7) у Святошинському районі Києві, на вул. Анатолія Петрицького.             Поселення у гуртожитки першокурсників цього року відбуватиметься: -  ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Поселення в гуртожитки НУХТ: інформація першокурснику 16 серпня 2021

Челендж «До Перемоги»

Всеукраїнський челендж «ДО ПЕРЕМОГИ» підхопили студенти Відокремленого структурнпого підрозділу «Полтавський фаховий коледж Національного університету харчових технологій».  Для участі в челенджі спортсмени коледжу зняли відео з виконанням фізичних вправ і словами підтримки нашим захисникам і захисницям, опублікували його у соціальних мережах з хе...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Челендж «До Перемоги» 12 травня 2022

Нове видання для майбутніх фахівців від викладачів кафедри харчової хімії

Днями вийшов друком підручник «Хімія гетероциклів» для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» спеціальностей 161 «Хімічна технологія» та 162 «Біотехнології та біоінженерія», співавторами якого є викладачі кафедри харчової хімії: завідувач кафедри Світлана Бондаренко, доценти Наталія Сімурова і Олена Майборода, а також старший викладач Наталія Зін...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нове видання для майбутніх фахівців від викладачів кафедри харчової хімії 25 листопада 2019