Н У Х Т

Бакалаври освітньої програми «Технології харчування» дізнаються про поводження з алергенами у закладах громадського харчування

02 лютого 2024

Бакалаври освітньої програми «Технології харчування» дізнаються про поводження з алергенами у закладах громадського харчування

Четвертокурсники-бакалаври кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, що навчаються за освітньо-професійною програмою «Технології харчування», у межах вивчення дисципліни «Управління якістю продукції та послуг ресторанного господарства. Модуль 2. Контроль якості та безпечності продукції та послуг ресторанного господарства» взяли участь у міжнародному вебінарі «Безпечне обслуговування всіх: Контроль та реагування на алергени у роздрібних закладах громадського харчування», організованого журналом «Food Safety Magazine».

Здобувачі освіти отримали цінні знання щодо передових методів управління алергенами у закладах громадського харчування, перевірки та співпраці з постачальниками, а також ознайомилися зі стратегіями оперативного управління, включаючи контроль, навчання персоналу та ефективні методи реагування на інциденти.

Не менш важливою частиною вебінару було ознайомлення з оновленою інформацією від Управління з контролю за якістю харчових продуктів і медикаментів США (FDA) щодо алергенів, яка була внесена до Харчового кодексу 2022 року. Особлива увага була приділена маркуванню алергенів на «неупакованих» харчових продуктах, які виробляються закладами громадського харчування.

Завдяки цьому вебінару четвертокурсники отримали рекомендації з контролю за алергенами у роздрібних закладах, поради з оперативного управління алергенами та актуальну інформацію щодо вимог Харчового кодексу 2022 року.

Доповідачі заходу: директорка відділу захисту харчових продуктів у роздрібній торгівлі Центру безпечності харчових продуктів і прикладного харчування (CFSAN) Гленда Р. Льюїс; керуючий партнер компанії Active Food Safety, яка надає консультативні послуги для сфери громадського харчування, а також засновник/виконавчий директор Public Health Innovations, що розробляє стратегії громадського здоров’я та продукти, доктор Хел Кінг; віце-президент з харчових наук Національної асоціації ресторанів Патрік Ґаззл; директор відділу безпечності харчових продуктів для польових операцій компанії Chick-Fil-A Inc., доктор Стівен А. Лайон; редакційна директорка журналу «Food Safety Magazine», бренду BNP Media Адрієнн Блюм.

Здобувачі освіти та викладачі кафедри, що також долучилися до заходу, вдячні модераторам за професійний захід.

Опублікований: 02-02-2024
Читайте також:
Знайомство першокурсників освітньої програми «Цифрові бізнес-технології у підприємництві» з роботами митців сучасності

Здобувачі освіти групи ЦБ-1-15, що навчаються за освітньою програмою «Цифрові бізнес-технології у підприємництві», зі старшою кураторкою Лілією Ісмаїловою завітали до Національного музею мистецтв імені Богдана та Варвари Ханенків. На жаль, помилуватися прекрасними творами світового живопису та мистецтва з колекції родини київських меценатів не вда...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Знайомство першокурсників освітньої програми «Цифрові бізнес-технології у підприємництві» з роботами митців сучасності 07 листопада 2023

МОН пропонує до громадського обговорення проєкт Порядку прийому до вишів у 2024 році

Міністерство освіти і науки оприлюднило та пропонує до громадського обговорення проєкт Порядку прийому на навчання для здобуття вищої освіти у 2024 році. У ньому міститься уся необхідна інформація про особливості вступу до закладів вищої освіти в цьому році, терміни та етапи проведення вступної кампанії для вступників для здобуття освітніх ступені...

ЧИТАТИ ДАЛІ

МОН пропонує до громадського обговорення проєкт Порядку прийому до вишів у 2024 році 03 січня 2024

Лекція іноземною мовою на кафедрі мехатроніки та пакувальної техніки

Кафедра мехатроніки та пакувальної техніки відповідно до плану заходів на поточний навчальний рік організувала лекцію-зустріч у режимі онлайн-трансляції з європейською компанією-лідером у галузі пневмоавтоматики – CAMOZZI Аutomation. Починаючи із 2006 року, фахівці компанії активно спонсорують і підтримують розвиток освітніх програм НУХТ і кафедри,...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Лекція іноземною мовою на кафедрі мехатроніки та пакувальної техніки 28 вересня 2021

Вільний від навчання час здобувачі проводять із користю

Після тижня на дистанційних парах нашим здобувачам освіти завжди хочеться відірватися від екранів гаджетів і гайнути разом із друзями в місто. Навіть, зважаючи на карантинні обмеження, кожний може спланувати своє дозвілля з користю, як для свого здоров’я, так і для власного саморозвитку. Саме так студенти-біотехнологи групи БТ-1-2 провели свої вих...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вільний від навчання час здобувачі проводять із користю 24 травня 2021