Н У Х Т

На кафедрі теплоенергетики та холодильної техніки відбувся науковий семінар

06 червня 2019

На кафедрі теплоенергетики та холодильної техніки відбувся науковий семінар

5 червня 2019 р. на кафедрі теплоенергетики та холодильної техніки відбувся науковий семінар, на якому члени кафедри та поважні гості заслухали результати досліджень за темами дисертаційних робіт к.т.н., доцента Валентина Петренка (дисертаційна робота «Теплогідродинамічні процеси в низхідних кільцевих паро-рідинних потоках розчинів з розвинутою хвильовою структурою під час пароутворення» на здобуття наукового ступеня доктора технічних наук за спеціальністю 05.14.06 «Технічна теплофізика та промислова теплоенергетика» та асистента кафедри Романа Грищенка (дисертаційна робота «Динаміка танення льоду в елементах акумуляторів теплової енергії систем охолодження та кондиціювання повітря» на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук за спеціальністю 05.14.06 «Технічна теплофізика та промислова теплоенергетика»).

В обговорені робіт жваву участь взяли гості з м. Одеси: д.т.н., професор, завідувач кафедри холодильних установок і кондиціювання повітря Одеської національної академії харчових технологій, Інститут холоду, кріотехнології і екоенергетики ім. В.С. Мартиновського, президент Міжнародної академії холоду (Українське відділення) Михайло Хмельнюк і д.т.н., професор, завідувач кафедри теплоенергетики та трубопровідного транспорту енергоносіїв Одеської національної академії харчових технологій, Інститут холоду, кріотехнології і екоенергетики ім. В.С. Мартиновського Олександр Тітлов.

Колеги високо оцінили рівень досліджень здобувачів і рекомендували обидві дисертації до представлення у спеціалізовану вчену раду, побажавши найшвидшого, легкого та приємного захисту їх наукових робіт.

Опублікований: 06-06-2019
Читайте також:
Вітаємо студентів НУХТ – переможців ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Харчові технології»!

Як уже повідомлялося раніше, у цьому році, у зв’язку із загостренням епідеміологічної ситуації і оголошенням карантину з метою запобігання поширенню коронавірусу COVID-19, підсумкова науково-практична конференція (ІІ етап ІІ туру) Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Харчові технології» не проводилася. Переможці ко...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вітаємо студентів НУХТ – переможців ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Харчові технології»! 21 квітня 2020

Важливий етап професійного зростання завершили бакалаври кафедри технології оздоровчих продуктів

З 12 по 19 червня 2018 р. на кафедрі технології оздоровчих продуктів відбулися захисти дипломних проектів випускників-бакалаврів за напрямом підготовки «Харчові технології та інженерія». Державну екзаменаційну комісію очолила завідувач кафедри технології оздоровчих продуктів, професор, д.т.н Галина Сімахіна. До складу комісії також увійшли доценти...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Важливий етап професійного зростання завершили бакалаври кафедри технології оздоровчих продуктів 20 червня 2018

Усе про кібербезпеку для бакалаврів-технологів

Наставниці академічних груп кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів залучили студентів 1-3 курсів до участі у серії вебінарів, проведених за ініціативи центру фінансових знань «Талан» Національного банку України. Студенти прослухали вебінари «Кібербезпека та актуальні схеми шахрайства» від головної експертки управління зв’язків ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Усе про кібербезпеку для бакалаврів-технологів 20 лютого 2025

Безперервно підвищують кваліфікацію викладачі кафедри готельно-ресторанної справи

Гарантка освітньої програми «Готельно-ресторанна справа» бакалаврського рівня, доцентка кафедри готельно-ресторанної справи Віта Цирульнікова і старша викладачка кафедри Олена Тищенко відвідали головну подію у галузі нутриціології та дієтології –VI міждисциплінарний симпозіум opinion leaders нутриціології та дієтології «Сучасна парадигма нутритивно...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Безперервно підвищують кваліфікацію викладачі кафедри готельно-ресторанної справи 08 квітня 2025