Н У Х Т

На кафедрі теплоенергетики та холодильної техніки відбувся науковий семінар

06 червня 2019

На кафедрі теплоенергетики та холодильної техніки відбувся науковий семінар

5 червня 2019 р. на кафедрі теплоенергетики та холодильної техніки відбувся науковий семінар, на якому члени кафедри та поважні гості заслухали результати досліджень за темами дисертаційних робіт к.т.н., доцента Валентина Петренка (дисертаційна робота «Теплогідродинамічні процеси в низхідних кільцевих паро-рідинних потоках розчинів з розвинутою хвильовою структурою під час пароутворення» на здобуття наукового ступеня доктора технічних наук за спеціальністю 05.14.06 «Технічна теплофізика та промислова теплоенергетика» та асистента кафедри Романа Грищенка (дисертаційна робота «Динаміка танення льоду в елементах акумуляторів теплової енергії систем охолодження та кондиціювання повітря» на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук за спеціальністю 05.14.06 «Технічна теплофізика та промислова теплоенергетика»).

В обговорені робіт жваву участь взяли гості з м. Одеси: д.т.н., професор, завідувач кафедри холодильних установок і кондиціювання повітря Одеської національної академії харчових технологій, Інститут холоду, кріотехнології і екоенергетики ім. В.С. Мартиновського, президент Міжнародної академії холоду (Українське відділення) Михайло Хмельнюк і д.т.н., професор, завідувач кафедри теплоенергетики та трубопровідного транспорту енергоносіїв Одеської національної академії харчових технологій, Інститут холоду, кріотехнології і екоенергетики ім. В.С. Мартиновського Олександр Тітлов.

Колеги високо оцінили рівень досліджень здобувачів і рекомендували обидві дисертації до представлення у спеціалізовану вчену раду, побажавши найшвидшого, легкого та приємного захисту їх наукових робіт.

Опублікований: 06-06-2019
Читайте також:
Від підготовки сировини до фасування готового продукту – першокурсники знайомляться з виробництвом

15 жовтня доцент кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Микола Бондар та асистент кафедри Ярослав Боярчук провели практичне заняття з дисципліни «Вступ до харчових технологій» студентам групи ТІ-1-3 на міні-пивоварні «АВС Пивоварня» у м. Бровари. Під час заняття вони мали змогу детальніше ознайомитись із технологічними операціями в...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Від підготовки сировини до фасування готового продукту – першокурсники знайомляться з виробництвом 16 жовтня 2019

Нове поповнення фахівців у галузі технологій органічних харчових продуктів

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбувся захист магістерських кваліфікаційних робіт здобувачів освітньо-професійної програми «Технології органічних харчових продуктів». Зростання популярності виробництва органічних продуктів у світі та в Україні потребує досвідчених фахівців, які б знали нормативну документацію щодо в...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нове поповнення фахівців у галузі технологій органічних харчових продуктів 15 лютого 2022

Помилка в документі про освіту не завадить вступу

У разі виявлення помилок у документі про базову або повну загальну середню освіту вступники можуть реєструвати електронні кабінети та подавати заяви до вишів, не чекаючи виготовлення дубліката. Відповідні листи МОН за підписом заступника міністра освіти і науки Вадима Карандія 12 липня 2019 року були розіслані у виші, місцеві органи управління осві...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Помилка в документі про освіту не завадить вступу 12 липня 2019

Незабутні враження отримали студенти й викладачі кафедри технології цукру та підготовки води

Важливою складовою успішного навчання є правильний відпочинок. Викладачі кафедри технології цукру та підготовки води намагаються давати студентам всебічні знання, які стосуються не тільки обраних предметів. Студенти та викладачі часто відвідують події культурно-освітнього спрямування: вистави, виставки, літературно-мистецькі презентації, дискусії, ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Незабутні враження отримали студенти й викладачі кафедри технології цукру та підготовки води 01 квітня 2019