Н У Х Т

Студенти складають залік із переддипломної практики

24 січня 2017

Студенти складають залік із переддипломної практики

Завершальним етапом практичного навчання в Кам’янець-Подільському коледжі харчової промисловості нашого університету для студентів спеціальності «Виробництво харчової продукції» (041 і 042 групи) став залік із переддипломної практики.

Студенти поділилися своїми враженнями і здобутим досвідом роботи в закладах ресторанного господарства міста і області.

Опублікований: 24-01-2017
Читайте також:
Косметичні лікарські засоби і не тільки...

Підходить до завершення навчальний семестр, а студенти першого року магістратури спеціальності 162 «Біотехнології та біоінжнерія» освітньої програми «Фармацевтична біотехнологія» можуть поділитися не лише ґрунтовними знаннями з різних дисциплін, а і яскравими враженнями та емоціями, які отримали від курсу «Технологія косметичних лікарських засобів»...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Косметичні лікарські засоби і не тільки... 13 грудня 2018

Блискучий фініш бакалаврів-обліковців

11 червня 2025 року на кафедрі обліку і аудиту успішно відбувся захист бакалаврських кваліфікаційних робіт здобувачами освітньо-професійної програми «Облік і аудит» денної форми навчання. Четвертокурсники представили свої дослідження з актуальних питань бухгалтерського обліку, внутрішнього і зовнішнього аудиту, податкового планування, цифрових тех...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Блискучий фініш бакалаврів-обліковців 13 червня 2025

Дошку пам’яті випускників, що загинули в зоні АТО, відкрили у Волинському коледжі НУХТ

У Відокремленому структурному підрозділі «Волинський фаховий коледж Національного університету харчових технологій» відбулося відкриття Дошки пам’яті випускників: Максима Шульги, Віталія Максима Махновця, Сергія Писарука, Олега Горкавчука, Ігоря Климюка, Андрія Єлістратова, Пасичнюка, які загинули в зоні операції об’єднаних сил. Вшанувати пам’ять ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Дошку пам’яті випускників, що загинули в зоні АТО, відкрили у Волинському коледжі НУХТ 28 травня 2021

«Курс уважного сировара» від біотехнолога НУХТ

Крафтове сироваріння стає популярним в Україні серед фермерів і поціновувачів сиру. Все більше господарів молочних ферм і невеликих господарств, користуючись досвідом європейських колег, намагаються не здавати молоко на заводи, а переробляти самостійно. Основним продуктом перероблення молока в даному випадку є сир. Для навчання охочих опанувати то...

ЧИТАТИ ДАЛІ

«Курс уважного сировара» від біотехнолога НУХТ 16 жовтня 2018