Н У Х Т

Студенти складають залік із переддипломної практики

24 січня 2017

Студенти складають залік із переддипломної практики

Завершальним етапом практичного навчання в Кам’янець-Подільському коледжі харчової промисловості нашого університету для студентів спеціальності «Виробництво харчової продукції» (041 і 042 групи) став залік із переддипломної практики.

Студенти поділилися своїми враженнями і здобутим досвідом роботи в закладах ресторанного господарства міста і області.

Опублікований: 24-01-2017
Читайте також:
Модернізація лабораторних установок кафедри теплоенергетики та холодильної техніки з устаткуванням фірми THERMOFIN

11 грудня 2018 р. на підставі укладеного між нашим університетом і ДП «Електроніка» АТ «Електроніка» договору про співробітництво з питань навчання, відбулася поставка виготовлених для модернізації лабораторних установок кафедри теплоенергетики та холодильної техніки теплообмінників фірми THERMOFIN GmbH. Колектив кафедри висловлює подяку представн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Модернізація лабораторних установок кафедри теплоенергетики та холодильної техніки з устаткуванням фірми THERMOFIN 11 грудня 2018

Вступники, які отримали рекомендацію на бюджет, можуть вступати і на контракт

Сьогодні о 18:00 завершується виконання вступниками до бакалаврату, які отримали рекомендацію на бюджет, вимог до зарахування. У тих, хто це зробив, статус заяви в електронному кабінеті змінився на «Включено до наказу (навчання за державним (регіональним) замовленням)». Усі інші заяви таких вступників автоматично отримали статус «Деактивовано (у з...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вступники, які отримали рекомендацію на бюджет, можуть вступати і на контракт 08 серпня 2024

Відділ працевлаштування випускників опікується розвитком кар’єрних можливостей молоді

Зустрічі з роботодавцями завжди привертають чималу увагу та зацікавленість здобувачів освіти. Тому у рамках співпраці ІТ-компанії «Boosta» з кафедрою інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки відділ працевлаштування випускників організував вебінар «Чим займається Android developer», сфокусований на розвиток професійних навичок та ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відділ працевлаштування випускників опікується розвитком кар’єрних можливостей молоді 21 червня 2023

Вражаючу підготовку демонструють магістри кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства

14 лютого на кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства стартували захисти магістрантів денної форми навчання. У перший день захищали свої роботи вісім здобувачів освітнього ступеню «Магістр», які чітко і лаконічно представили результати своєї експериментальної роботи, впевнено і аргументовано відповідали на запитання. Студенти прояви...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вражаючу підготовку демонструють магістри кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства 15 лютого 2019