Н У Х Т

Студенти складають залік із переддипломної практики

24 січня 2017

Студенти складають залік із переддипломної практики

Завершальним етапом практичного навчання в Кам’янець-Подільському коледжі харчової промисловості нашого університету для студентів спеціальності «Виробництво харчової продукції» (041 і 042 групи) став залік із переддипломної практики.

Студенти поділилися своїми враженнями і здобутим досвідом роботи в закладах ресторанного господарства міста і області.

Опублікований: 24-01-2017
Читайте також:
Сучасні підходи до реклами практикують третьокурсники

Бакалаври 3 курсу освітньої програми «Реклама та зв’язки з громадськістю» Навчально-наукового інституту економіки і управління вийшли на навчальну практику. Керівник практики від підприємства – директор ТОВ «ЮЛАВ МЕДІА» – дому блогерів Роман Русанов, який також входить до робочої групи розробників освітньої програми, за якою навчаються здобувачі ос...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Сучасні підходи до реклами практикують третьокурсники 09 лютого 2022

Соціологічні підходи до процесів адаптації та інтеграції в умовах вимушеної міграції зацікавили студентів-фінансистів

За ініціативи доцентів кафедри фінансів Наталії Климаш і Михайла Арича студенти-фінансисти третього та четвертого курсів вивчали на базі Київської школи економіки соціологічні підходи до процесів адаптації та інтеграції в умовах вимушеної міграції. Проблеми внутрішньо-перемішених осіб сьогодні заслуговують особливої уваги, адже в умовах воєнної аг...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Соціологічні підходи до процесів адаптації та інтеграції в умовах вимушеної міграції зацікавили студентів-фінансистів 01 листопада 2019

Цифрові профілі викладачів в ORCID – шлях до міжнародного наукового спілкування

Долучатися до світового кола наукового спілкування вкрай важливо для українських вчених сьогодні. Знайомитись з іншими та демонструвати свої наукові досягнення можна в ORCID – відкритому ідентифікаторі дослідників і співавторів. Тож 26 вересня викладачі кафедри іноземних мов професійного спрямування мали чудову можливість дізнатися про особливості...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Цифрові профілі викладачів в ORCID – шлях до міжнародного наукового спілкування 27 вересня 2023

Цікаві кураторські години першокурсників спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»

Першокурсники спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» під час цікавої кураторської години познайомилися з вітчизняним готельним підприємством. Організувала перше знайомство здобувачів освіти академічної групи ГС-1-5 з підприємством гостинності, тризірковим готелем Reikartz Raziotel наставниця, завідувачка кафедри готельно-ресторанної справи...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Цікаві кураторські години першокурсників спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» 18 вересня 2023