Н У Х Т

Успішно захистили кваліфікаційні бакалаврські роботи і дипломні проекти випускники Полтавської філії НУХТ

16 лютого 2017

Успішно захистили кваліфікаційні бакалаврські роботи і дипломні проекти випускники Полтавської філії НУХТ

З 13 по 15 лютого 2017 року в Полтавській філії НУХТ відбувся захист кваліфікаційних бакалаврських робіт і дипломних проектів «спеціалістів» за напрямом підготовки «Харчові технології та інженерія» спеціалізації «Технологія зберігання, консервування та переробки м’яса» та «Технологія зберігання, консервування та переробки молока».

Державній екзаменаційній комісії в складі голів ДЕК: головного технолога ТОВ «Агрофірма Маяк» Людмили Лиходід, інженера-технолога ПАТ «Полтавахолод» Римми Бараненко, членів ДЕК: завідувача кафедри технології молока і молочних продуктів нашого університету, доктора технічних наук, професора Галини Поліщук; доктора технічних наук, професора Василя Пасічного, кандидата технічних наук, доцента Наталії Ющенко, викладача Полтавського коледжу харчових технологій НУХТ, голови фахової комісії Таміли Михайлик, провідного викладача коледжу Ніни Василевської, викладачів коледжу Ірини Гузевської, Владислава Хоруженка та Оксани Палаш були представлені до уваги 26 дипломних проектів «спеціалістів» і 22 кваліфікаційні бакалаврські роботи. Їх темами стали проекти підприємств м’ясо-жирового, птахопереробного, ковбасно-кулінарного виробництв та підприємства молокопереробної галузі.

Під час захисту випускних робіт і проектів студенти продемонстрували уміння самостійно вирішувати практичні та інженерні питання; врахували досягнення науки і техніки, досвід роботи передових підприємств, а також використали основні норми з проектування промислових підприємств, зуміли організувати виробництво з урахуванням виробничої санітарії, охорони праці та охорони навколишнього середовища на підприємстві.

На підставі успішного захисту дипломних проектів та бакалаврських робіт усім студентам-випускникам Полтавської філії НУХТ присвоєні відповідні освітньо-кваліфікаційні рівні «бакалавра» та «спеціаліста».

Опублікований: 16-02-2017
Читайте також:
Корисні вебінари для студентів-біотехнологів

Студенти-біотехнологи взяли участь в онлайн майстер-класі «Емоції: вороги чи помічники?», організованому стратегічним партнером Корпорації «Артеріум» LLC TRIGLAV INTERNATIONAL. Вебінар провела Тетяна Ковтонюк – керівник навчальних проектів і сертифікований бізнес-тренер. Її тренерський досвід налічує понад 13 років. Під час прямого ефіру учасники ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Корисні вебінари для студентів-біотехнологів 03 квітня 2020

Ще один кандидат у майстри спорту серед наших здобувачів освіти!

Заняття спортом – це свого роду творчість, особливе мистецтво, мистецтво сили, духу та волі, а спортсмени – особистості, які завжди складали опору суспільства. Наш університет завжди славився ще й спортивними досягненнями студентів і викладачів. Приємно, що навіть воєнний стан не стає перешкодою для наших цілеспрямованих здобувачів. Студент факуль...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ще один кандидат у майстри спорту серед наших здобувачів освіти! 20 липня 2023

Студентки-маркетологи – переможці Всеукраїнського конкурсу дипломних робіт

Студентки спеціальності «Маркетинг» Наталія Войтович та Анна Софійченко підтвердили свій високий науково-професійний рівень перемогою у Всеукраїнському конкурсі дипломних робіт студентів вищих навчальних закладів освіти зі спеціальності «Маркетинг» (за освітньо-кваліфікаційним рівнем бакалавр, магістр). Бакалаврська робота «Дослідження змін у спож...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студентки-маркетологи – переможці Всеукраїнського конкурсу дипломних робіт 11 червня 2018

Магістранти вражають рівнем кваліфікації

14 лютого 2023 року на кафедрі технології консервування відбулося найскладніше засідання екзаменаційної комісії (ЕК) в умовах військового стану із захисту магістерських робіт здобувачів освітньо-професійних програм «Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів», «Технології харчових концентрованих продуктів на основі фруктово-о...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістранти вражають рівнем кваліфікації 16 лютого 2023