Н У Х Т

Профорієнтаційна зустріч викладачів кафедри технології ресторанної та аюрведичної продукції

27 травня 2024

Профорієнтаційна зустріч викладачів кафедри технології ресторанної та аюрведичної продукції

Професор кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка, гарант освітньої програми «Технології харчування» Олег Кузьмін та асистентка кафедри Марія Омельченко відвідали Спеціалізовану школу І-ІІІ ступенів з поглибленим вивченням англійської мови №15 міста Києва.

Викладачі розповіли школярам про структурні підрозділи університету, спеціальності та освітні програми, за якими здійснюється підготовка у навчально-наукових інститутах і на факультетах, освітні ступені та форми здобуття освіти, окрема увага була приділена умовам вступу в 2024 році на освітній ступінь «Бакалавр». Також вони запросили майбутніх вступників долучитися до наших соціальних мереж, щоб слідкувати за актуальними новинами.

Крім того, Олег Кузьмін і Марія Омельченко поспілкувалися з керівництвом навчального закладу. Підсумком зустрічі стало укладення договору про співробітництво в галузі навчальної, методичної роботи, початкової професійної підготовки, розвитку здібностей, обдарувань і талантів дітей відповідно до Закону України «Про освіту» та Закону України «Про вищу освіту», державних освітянських програм і статутних завдань з метою інтелектуального розвитку і всебічного удосконалення особистості, як найвищої цінності нації, реалізації завдань безперервної ступеневої системи освіти, сприяння розвитку освіти в Україні в цілому.

Профорієнтаційна команда кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції висловлює глибоку вдячність директору школи Валерію Литвину за сприяння в організації зустрічі та сподівається на плідну співпрацю!

Опублікований: 27-05-2024
Читайте також:
Про актуальні travel-лайфхаки дізналися викладачі кафедри туристичного та готельного бізнесу

16 липня в рамках проєкту #futurenow від Kyiv Smart City відбувся вебінар «Туризм після пандемії: як коронавірус змінить подорожі», до участі у якому долучилися викладачі кафедри туристичного та готельного бізнесу. Від експертів учасники заходу дізналися про реальний стан туризму в Україні і в світі та отримали корисну інформацію, як спланувати по...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про актуальні travel-лайфхаки дізналися викладачі кафедри туристичного та готельного бізнесу 17 липня 2020

Згадали студентські роки випускники кафедри технології оздоровчих продуктів 2006 року

Традиційно, в останню суботу травня в НУХТ відбуваються зустрічі випускників. Але іноді бажання побачитися-поспілкуватися з колишніми одногрупниками таке непереборне, що немає потреби чекати теплої пори. Отак подумала староста групи ОП-4, студенти якої у 2006 р. отримали диплом спеціаліста з «Технології харчових продуктів оздоровчого та профілактич...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Згадали студентські роки випускники кафедри технології оздоровчих продуктів 2006 року 21 листопада 2019

Практичні рекомендації щодо просування українського крафту у гостьовій лекції на кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів

13 грудня 2022 р. на кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів відбулася міжуніверситетська гостьова онлайн-лекція «Просування українського крафту: практичні рекомендації в нових реаліях». Співвласниця комунікаційної агенції BRPR, засновниця PR Profi Club Марія Медведєва поділилася досвідом роботи з українськими і міжнародними брендами, навела ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практичні рекомендації щодо просування українського крафту у гостьовій лекції на кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів 15 грудня 2022