Н У Х Т

Профорієнтаційна зустріч викладачів кафедри технології ресторанної та аюрведичної продукції

27 травня 2024

Профорієнтаційна зустріч викладачів кафедри технології ресторанної та аюрведичної продукції

Професор кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка, гарант освітньої програми «Технології харчування» Олег Кузьмін та асистентка кафедри Марія Омельченко відвідали Спеціалізовану школу І-ІІІ ступенів з поглибленим вивченням англійської мови №15 міста Києва.

Викладачі розповіли школярам про структурні підрозділи університету, спеціальності та освітні програми, за якими здійснюється підготовка у навчально-наукових інститутах і на факультетах, освітні ступені та форми здобуття освіти, окрема увага була приділена умовам вступу в 2024 році на освітній ступінь «Бакалавр». Також вони запросили майбутніх вступників долучитися до наших соціальних мереж, щоб слідкувати за актуальними новинами.

Крім того, Олег Кузьмін і Марія Омельченко поспілкувалися з керівництвом навчального закладу. Підсумком зустрічі стало укладення договору про співробітництво в галузі навчальної, методичної роботи, початкової професійної підготовки, розвитку здібностей, обдарувань і талантів дітей відповідно до Закону України «Про освіту» та Закону України «Про вищу освіту», державних освітянських програм і статутних завдань з метою інтелектуального розвитку і всебічного удосконалення особистості, як найвищої цінності нації, реалізації завдань безперервної ступеневої системи освіти, сприяння розвитку освіти в Україні в цілому.

Профорієнтаційна команда кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції висловлює глибоку вдячність директору школи Валерію Литвину за сприяння в організації зустрічі та сподівається на плідну співпрацю!

Опублікований: 27-05-2024
Читайте також:
Із інноваційними технологіями виробництва познайомилися майбутні фахівці з експертизи харчових продуктів на підприємстві компанії «Люстдорф»

Студенти Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ, спеціальності «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» разом із асистентом кафедри експертизи харчових продуктів Анастасією Чорною відвідали компанію «Люстдорф» – одного із лідерів українського молочного ринку, яка більше 15-ти років займається виробництвом високоякісни...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Із інноваційними технологіями виробництва познайомилися майбутні фахівці з експертизи харчових продуктів на підприємстві компанії «Люстдорф» 04 грудня 2018

Студенти кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства підтримали київське «Динамо»

Найвідданіші фанати футболу групи ТБ-1-10М разом із викладачем кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Миколою Бондарем відвідали футбольний матч «Динамо» - «Лаціо»,  який відбувався в Києві в НСК «Олімпійський». Наставник із вихованцями  розумно поєднали відпочинок, навчання, спорт для створення доброзичливої атмосфери спілкування ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства підтримали київське «Динамо» 17 березня 2018

МОН запрошує до обговорення проекту Середньострокового плану пріоритетних дій Уряду до 2020 року у частині освіти і науки

Міністерство освіти і науки України запрошує громадськість та експертів до обговорення оновленого проекту Середньострокового плану пріоритетних дій Уряду до 2020 року у частині освіти і науки. Після експертних обговорень по кожному з чотирьох пріоритетів МОН до плану були внесені зміни. Усі бажаючі можуть приєднатися та внести свої пропозиції щодо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

МОН запрошує до обговорення проекту Середньострокового плану пріоритетних дій Уряду до 2020 року у частині освіти і науки 01 лютого 2017

Дівчата STEM НУХТ

На честь Міжнародного дня дівчат CSR Ukraine, експертна організація Центр «Розвиток КСВ» та її ініціатива #ДівчатаSTEM спільно з UNFPA, Фондом ООН у галузі народонаселення організувала Всеукраїнський захід «Національний день дівчат у технологіях 2021». Цього дня технологічні компанії та підприємства з усіх регіонів України фізично та віртуально ві...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Дівчата STEM НУХТ 22 жовтня 2021