Н У Х Т

Подвійне свято аспірантів Проблемної науково-дослідної лабораторії НУХТ

11 червня 2021

Подвійне свято аспірантів Проблемної науково-дослідної лабораторії НУХТ

10 червня 2021 року на засіданнях разових спеціалізованих вчених рад ДФ 26.058.005 і  ДФ 26.058.006 аспіранти Проблемної науково-дослідної лабораторії НУХТ Дмитро Гармаш і Дмитро Шведюк успішно захистили дисертаційні роботи на здобуття наукового ступеня доктора філософії (PhD).

Дмитро Гармаш презентував свої дослідження за темою «Удосконалення технології «Sous vide» для м’ясомістких продуктів з використанням цільової ферментації», Дмитро Шведюк – «Удосконалення технології м’ясомістких продуктів подовженого терміну зберігання з використанням цільової ферментації». Науковий керівник здобувачів – доктор технічних наук, професор, завідувач кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів Василь Пасічний

Засідання вчених рад відбулися з використанням засобів відеозв’язку у форматі відеоконференції у режимі реального часу на платформі Zoom.

Участь у засіданні брали: головчиня спеціалізованої вченої ради, доторка технічних наук, професорка кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів Ірина Шевченко, рецензентки – докторка технічних наук, професорка, завідувачка кафедри технології молока і молочних продуктів Галина Поліщук і кандидатка технічних наук, доцентка кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів Оксана Топчій, офіційні опонентки – докторка технічних наук, професорка, завідувачка кафедри технології м’яса ХДУХТ Марина Янчева та кандидатка технічних наук, доцентка кафедри технології м’ясних, рибних та морепродуктів НУБіП України Оксана Штонда, завідувач Проблемної науково-дослідної лабораторії НУХТ, кандидат технічних наук, старший науковий співробітник Андрій Маринін, співробітники і аспіранти Проблемної науково-дослідної лабораторії та кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів.

На підставі публічного захисту дисертацій спеціалізовані вчені ради одноголосно прийняли рішення про присудження Дмитру Гармашу і Дмитру Шведюку ступеня доктора філософії (PhD) з галузі знань 18 «Виробництво та технології» за спеціальністю 181 «Харчові технології».

Вітаємо перших аспірантів Проблемної науково-дослідної лабораторії НУХТ, яким присуджений науковий ступінь доктора філософії та бажаємо успіхів у подальшій науковій діяльності й професійного зростання! 

Опублікований: 11-06-2021
Читайте також:
Змінюємо життя шляхом навчання

Сьогодні через запровадження карантину для багатьох відкриваються можливості дистанційної освіти, яку пропонують провідні університети світу, зокрема для тих, хто володіє англійською і бажає її удосконалювати. Кафедра іноземних мов професійного спрямування створює умови, щоб забезпечити студентам нашого університету можливість навчатися дистанційн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Змінюємо життя шляхом навчання 30 березня 2020

Перші бакалаври-2021 на кафедрі технології оздоровчих продуктів

На кафедрі технології оздоровчих продуктів відбулися перші захисти кваліфікаційних робіт бакалаврів денної форми навчання. На розгляд комісії, до складу якої увійшли доцентки кафедри Ірина Гойко та Алла Башта, під головуванням професорки Галини Сімахіної, були представлені: проєкт виробництва безглютенових кексів із гречаного борошна, збагачених п...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перші бакалаври-2021 на кафедрі технології оздоровчих продуктів 15 червня 2021

Освоєння магістрантами сучасних технологій використання інноваційних харчових інгредієнтів оцінили на кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів

10 червня професори кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів Василь Пасічний та Ірина Шевченко комісійно оцінили в рамках екзамену з дисципліни «Інноваційні харчові інгредієнти у технології м'ясних і м'ясомістких продуктів» рівень освоєння магістрантами кафедри сучасних технологій використання інноваційних харчових інгредієнтів у м'ясопереробні...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Освоєння магістрантами сучасних технологій використання інноваційних харчових інгредієнтів оцінили на кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів 12 червня 2020

НУХТ – у ТОП-15 кращих вишів столиці

Портал «ДЕНЬГИ.ua» оприлюднив ТОП-15 кращих закладів вищої освіти Києва і вартість навчання у них. Відповідну інфографіку підготували аналітики видання «Слово і Діло». Згідно з наведеними даними, наш університет посідає четверте місце у цьому своєрідному рейтингу. Зазначимо, що цінова політика нашого вишу значно лояльніша до вступників порівняно з...

ЧИТАТИ ДАЛІ

НУХТ – у ТОП-15 кращих вишів столиці 24 липня 2020