Н У Х Т

Кінець року – час для підсумків і планів

28 грудня 2020

Кінець року – час для підсумків і планів

24 грудня 2020 р. викладачі кафедри туристичного та готельного бізнесу разом із близько сотнею інших учасників Першої всеукраїнської галузевої конференції «Гостинність і туризм в Україні. Партнерство заради сталого розвитку» узагальнювали стратегічне бачення держави і стейкхолдерів розвитку сфери гостинності та туризму до 2030 року.

Представники бізнесу в сфері гостинності та туризму, галузеві і територіальні бізнес-об’єднання, експерти і фахівці галузі, представники відповідних міністерств та інших органів державної влади України, народні депутати України, регіональні структури і муніципалітети, наукові установи і навчальні заклади, іноземні фахівці, міжнародні і донорські організації намагалися сформувати дорожню карту розвитку партнерства для відновлення та сталого розвитку галузі гостинності та туризму України.

Отож, наступний рік стане для внутрішнього туризму новим стартом і професійним удосконаленням! 

Опублікований: 28-12-2020
Читайте також:
Усе про системи ідентифікації дослідників у цифровому науковому середовищі на вебінарі від Науково-технічної бібліотеки

23 лютого завідувачка відділу інформаційних технологій Інна Путіліна провела тренінг по наповненню та корегуванню профілів дослідників у Google Scholar, ORCID і Publons для науковців кафедри технології зберігання та переробки зерна. Доповідачка розповіла, як правильно та ефективно використовувати цифрові ідентифікатори та профілі дослідників, що д...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Усе про системи ідентифікації дослідників у цифровому науковому середовищі на вебінарі від Науково-технічної бібліотеки 23 лютого 2022

Святкування 140-ої річниці університету об'єднує ідеї та надихає до розвитку

У рамках святкування Дня працівників харчової промисловості та 140-річчя нашого університету 17-18 жовтня відбувся ІІ-й Форум «Інноваційні підходи в промисловому та крафтовому виробництві: виклики та можливості». Тематичні напрями форуму: тренди та стратегії розвитку промислових і крафтових виробництв; інноваційні харчові технології та продукти дл...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Святкування 140-ої річниці університету об'єднує ідеї та надихає до розвитку 21 жовтня 2024

Студрада факультету ГРТБ імені проф. В. Ф. Доценка у реабілітаційному центрі для поранених ветеранів

Студентська рада факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В. Ф. Доценка реалізувала благодійну ініціативу – виготовлення медово-імбирного печива з національно-патріотичним оформленням для наших воїнів. У приготуванні і декоруванні виробів брали участь голова студентської ради Поліна Ляхович і голова інформаційного сектор...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студрада факультету ГРТБ імені проф. В. Ф. Доценка у реабілітаційному центрі для поранених ветеранів 25 листопада 2024

Горизонти взаємовигідної міжнародної співпраці у нашому університеті розширюються

Днями на кафедрі машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв відбулася зустріч із делегацією вчених Берлінського університету прикладних наук, яку очолював професор Стефан Юнге. У зустрічі взяли участь директор Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. І.С. Гулого Сергій Блаженко, завідувач кафедри машин і апаратів харчових...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Горизонти взаємовигідної міжнародної співпраці у нашому університеті розширюються 16 вересня 2019