Н У Х Т

Здобувачі-третьокурсники кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції завершили виробничу практику

26 червня 2020

Здобувачі-третьокурсники кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції завершили виробничу практику

23 та 24 червня на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбувся захист звітів виробничої практики здобувачами 3 курсу денної та скороченої форм навчання спеціальності 181 «Харчові технології» за допомогою відеоконференції ZOOM.

Виробнича практика проходила дистанційно у період з 1 по 21 червня 2020 року.

За період практики здобувачі зібрали відомості та охарактеризували ринок ресторанного господарства міст України та заклади ресторанного господарства; проаналізували меню та прейскуранти, організували оперативне планування закладів ресторанного господарства; виконали індивідуальні завдання, видані керівниками.

Кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції вітає своїх здобувачів із успішним проходженням та захистом виробничої практики і висловлює подяку доценту Олені Павлюченко за організацію практики та захистів звітів.

Опублікований: 26-06-2020
Читайте також:
Викладачі кафедри експертизи харчових продуктів підвищують рівень своєї кваліфікації

На кафедрі експертизи харчових продуктів уже стало традицією проводити наукові семінари з тренеркою-консультанткою ТОВ «ІСО БІЗНЕС-СТУДІЯ», висококваліфікованою фахівчинею з ISO 22000, FSSC 22000, HACCP, ISO 9001; аудиторкою систем менеджменту якості та безпечності харчових продуктів міжнародних органів сертифікації DQS GmbH, TGS International Cert...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі кафедри експертизи харчових продуктів підвищують рівень своєї кваліфікації 29 червня 2023

Останні урочистості для випускників Львівського державного коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ

2 липня 2018 року в актовій залі Львівського державного коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ відбулося урочисте вручення дипломів молодшого спеціаліста випускникам груп МА-3, БО-3, ХМК-4, ХМК-4с, ПК-4 та ЕР-4. З вітальним словом виступили директор коледжу Михайло Григорців, заступник директора з навчально-виховної роботи та гуманітарно...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Останні урочистості для випускників Львівського державного коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ 04 липня 2018

Стипендії Президента – найкращим!

Здобувачкам вищої освіти факультету автоматизації і комп’ютерних систем Валерії Прохоренко та Анні Чорноплечій призначені стипендії Президента України на II семестр 2020/21 н.р. Дівчата не лише навчаються на «відмінно», проявляючи свої знання з профільних дисциплін на високому рівні, а й активно займаються науково-дослідною роботою. Уже не перший...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Стипендії Президента – найкращим! 12 січня 2021

Свято вареника у Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ

19 жовтня 2018 року в Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ в рамках святкування Дня працівників харчової промисловості відбулося Свято вареника. Участь у заході взяли групи кулінарного напряму. Студенти плідно працювали, вивчали історію та рецептуру знатного смаколика, наліпили величезну кількість вареників із різною нач...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Свято вареника у Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ 19 жовтня 2018