Н У Х Т

Здобувачі-третьокурсники кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції завершили виробничу практику

26 червня 2020

Здобувачі-третьокурсники кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції завершили виробничу практику

23 та 24 червня на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбувся захист звітів виробничої практики здобувачами 3 курсу денної та скороченої форм навчання спеціальності 181 «Харчові технології» за допомогою відеоконференції ZOOM.

Виробнича практика проходила дистанційно у період з 1 по 21 червня 2020 року.

За період практики здобувачі зібрали відомості та охарактеризували ринок ресторанного господарства міст України та заклади ресторанного господарства; проаналізували меню та прейскуранти, організували оперативне планування закладів ресторанного господарства; виконали індивідуальні завдання, видані керівниками.

Кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції вітає своїх здобувачів із успішним проходженням та захистом виробничої практики і висловлює подяку доценту Олені Павлюченко за організацію практики та захистів звітів.

Опублікований: 26-06-2020
Читайте також:
Справжні пристрасті та дух змагання під час декади фахової комісії інформатики і комп’ютерних технологій

У Смілянському коледжі харчових технологій НУХТ традиційно бурхливо прогриміла декада фахової комісії інформатики і комп’ютерних технологій. Протягом двох тижнів серед студентів-програмістів спеціальності «Комп’ютерні науки» вирували справжні пристрасті та дух змагання. Цьогоріч студенти активно брали участь у пізнавально-розважальних заходах і ко...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Справжні пристрасті та дух змагання під час декади фахової комісії інформатики і комп’ютерних технологій 12 лютого 2020

На кафедрі готельно-ресторанної справи відбувся розширений науковий семінар

На кафедрі готельно-ресторанної справи відбувся розширений науковий семінар «Удосконалення технології напівфабрикату для супів-пюре», на якому була представлена доповідь здобувача кафедри Ольги Пушки (науковий керівник - доцент Андрій Гавриш). На науковому заході були присутні представники кафедр готельно-ресторанної справи, технології ресторанної...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На кафедрі готельно-ресторанної справи відбувся розширений науковий семінар 01 березня 2018

Магістранти-біотехнологи у вирі наукових досліджень

Магістранти І року навчання кафедри біотехнології і мікробіології наполегливо працюють над дослідженнями за темами своїх дипломних робіт. Відкривати і стукати у двері актуальних новинок та проблем біотехнології продовжує Софія Дуб’янська, яка досліджує геномодулювальні властивості ліпополісахаридів (ЛПС) Pseudomonas syringae pv. atrofaciens на баз...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістранти-біотехнологи у вирі наукових досліджень 01 лютого 2019

Уряд внесе зміни у контракти з ректорами вишів

Міністерством освіти і науки розроблений проект урядової постанови, що передбачає внесення змін до Типової форми контракту з керівниками державних закладів вищої освіти. Відповідний проект постанови винесений для громадського обговорення. Положення нового Типового контракту регулюватимуть трудові відносини, пов’язані з виконанням керівником вишу с...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Уряд внесе зміни у контракти з ректорами вишів 20 січня 2020