Н У Х Т

Фахівці кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів готуються до вступної кампанії 2017 року

27 січня 2017

Фахівці кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів готуються до вступної кампанії 2017 року

Значним резервом поповнення контингенту студентів технологічних спеціальностей Навчально-наукового інституту харчових технологій нашого університету є молодші спеціалісти – випускники коледжів. Тому цьому напрямку з року в рік приділяється значна увага у профорієнтаційній роботі.

Відповідальний за профорієнтаційну роботу кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів, доцент Ігор Страшинський 24, 25 і 26 січня 2017 року брав участь в засіданні Державної кваліфікаційної комісії по перевірці підготовки фахівців у Технолого-економічному коледжі Білоцерківського національного аграрного університету зі спеціальності «Зберігання, консервування та переробка м’яса». Скориставшись нагодою, наш фахівець поспілкувався з випускниками коледжу й розповів про наш навчальний заклад, його структуру, умови вступу і переваги навчання в НУХТ, перспективи підвищення професійного рівня, можливості працевлаштування за фахом.

Зважаючи на зацікавленість слухачів і велику кількість запитань, на які вони отримали вичерпні відповіді, маємо всі підстави чекати на випускників Технолого-економічного коледжу Білоцерківського національного аграрного університету в приймальній комісії нашого університету.

Опублікований: 27-01-2017
Читайте також:
Колектив кафедри готельно-ресторанної справи активно готується до зустрічі гостей у День відкритих дверей

На кафедрі готельно-ресторанної справи триває активна підготовка до Дня відкритих дверей, який відбудеться уже цієї суботи, 8 квітня, у змішаному форматі. У період з 4 по 7 квітня здобувачі вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» та викладачі кафедри провели зустрічі в онлайні та офлайні з учнями шкіл, ліцеїв, гімназій, училищ,...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Колектив кафедри готельно-ресторанної справи активно готується до зустрічі гостей у День відкритих дверей 07 квітня 2023

Відкрита нова лабораторія для занять зі спеціальності «Видавництво та поліграфія»

На кафедрі машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого відкрита нова лабораторія для проведення лекційних і практичних занять зі спеціальності «Видавництво та поліграфія». Лабораторія оснащена новою комп’ютерною технікою з усім необхідним програмним забезпеченням д...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відкрита нова лабораторія для занять зі спеціальності «Видавництво та поліграфія» 25 квітня 2019

Ґрунтовну консультацію щодо дипломного проєктування отримали бакалаври-біотехнологи

Остання сесія за плечима, а для здобувачів 4 курсу навчання розпочинається гаряча пора. Менше місяця залишається до початку захистів випускових кваліфікаційних дипломних проєктів на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр». У цьому навчальному році все виявляється особливим, і не менш особливими будуть захисти дипломних проєктів, проведені у вигляді...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ґрунтовну консультацію щодо дипломного проєктування отримали бакалаври-біотехнологи 18 травня 2020

Чи варто оцінювати ризики вирішували здобувачі-біотехнологи

Для ефективного прийняття управлінського рішення необхідно проаналізувати ризик, який його супроводжує. Але це не так легко, як може здатися на перший погляд. Тому здобувачі-біотехноги 4 року навчання залюбки скористалися можливістю стати учасниками майстер-класу «Аналіз ризиків у прийнятті рішень». Досвідом із аудиторією ділилася спікерка LLC TRIG...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Чи варто оцінювати ризики вирішували здобувачі-біотехнологи 04 грудня 2020