Н У Х Т

Фахівці кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів готуються до вступної кампанії 2017 року

27 січня 2017

Фахівці кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів готуються до вступної кампанії 2017 року

Значним резервом поповнення контингенту студентів технологічних спеціальностей Навчально-наукового інституту харчових технологій нашого університету є молодші спеціалісти – випускники коледжів. Тому цьому напрямку з року в рік приділяється значна увага у профорієнтаційній роботі.

Відповідальний за профорієнтаційну роботу кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів, доцент Ігор Страшинський 24, 25 і 26 січня 2017 року брав участь в засіданні Державної кваліфікаційної комісії по перевірці підготовки фахівців у Технолого-економічному коледжі Білоцерківського національного аграрного університету зі спеціальності «Зберігання, консервування та переробка м’яса». Скориставшись нагодою, наш фахівець поспілкувався з випускниками коледжу й розповів про наш навчальний заклад, його структуру, умови вступу і переваги навчання в НУХТ, перспективи підвищення професійного рівня, можливості працевлаштування за фахом.

Зважаючи на зацікавленість слухачів і велику кількість запитань, на які вони отримали вичерпні відповіді, маємо всі підстави чекати на випускників Технолого-економічного коледжу Білоцерківського національного аграрного університету в приймальній комісії нашого університету.

Опублікований: 27-01-2017
Читайте також:
Консультаційна підтримка майбутніх вступників до магістратури кафедрою готельно-ресторанної справи

З 7 травня розпочався і триває основний період реєстрації на ЄВІ/ЄФВВ для вступу до магістратури. Кафедра готельно-ресторанної справи забезпечує постійну консультаційну підтримку своїх здобувачів 4 курсу бакалаврського рівня вищої освіти, які бажають взяти участь у вступних випробуваннях до магістратури. Чергова профорієнтаційна онлайн-зустріч бу...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Консультаційна підтримка майбутніх вступників до магістратури кафедрою готельно-ресторанної справи 14 травня 2024

Відзначення Дня науки в Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ

В Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму нашого університету відбувся ряд конференцій відповідно до плану заходів щодо святкування Дня науки. Методичним кабінетом і педагогами коледжу були проведені конференції: «Інноваційне освітнє середовище навчального закладу», «Інформаційне освітнє середовище: інтеграція в освітній процес»...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відзначення Дня науки в Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ 23 травня 2019

Високий рівень викладання демонструють викладачі кафедри технології жирів і парфумерно-косметичних продуктів

Відповідно до плану проведення відкритих занять на кафедрі технології жирів і парфумерно-косметичних продуктів відбулася відкрита лекція «Технології туалетних мил», яку прочитав к.т.н., доцент Валерій Бабенко з навчальної дисципліни «Технологія жирів» (Модуль 4 «Технології парфумерно-косметичних виробів») для студентів четвертого курсу денної форми...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Високий рівень викладання демонструють викладачі кафедри технології жирів і парфумерно-косметичних продуктів 15 березня 2018

Усі нюанси роботи з міжнародними наукометричними базами з’ясував доцент кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

Компанія «Clarivate Analytics» проводила онлайн-семінари, присвячені роботі з міжнародними наукометричними базами. Одним зі слухачів семінарів став доцент кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Олег Кузьмін, який взяв участь у 6-ти вебінарах: серії «Web of Science: система навігації в світі наукових публікацій»: - Інформаційна пла...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Усі нюанси роботи з міжнародними наукометричними базами з’ясував доцент кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 11 жовтня 2019