Значним резервом поповнення контингенту студентів технологічних спеціальностей Навчально-наукового інституту харчових технологій нашого університету є молодші спеціалісти – випускники коледжів. Тому цьому напрямку з року в рік приділяється значна увага у профорієнтаційній роботі.
Відповідальний за профорієнтаційну роботу кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів, доцент Ігор Страшинський 24, 25 і 26 січня 2017 року брав участь в засіданні Державної кваліфікаційної комісії по перевірці підготовки фахівців у Технолого-економічному коледжі Білоцерківського національного аграрного університету зі спеціальності «Зберігання, консервування та переробка м’яса». Скориставшись нагодою, наш фахівець поспілкувався з випускниками коледжу й розповів про наш навчальний заклад, його структуру, умови вступу і переваги навчання в НУХТ, перспективи підвищення професійного рівня, можливості працевлаштування за фахом.
Зважаючи на зацікавленість слухачів і велику кількість запитань, на які вони отримали вичерпні відповіді, маємо всі підстави чекати на випускників Технолого-економічного коледжу Білоцерківського національного аграрного університету в приймальній комісії нашого університету.