Н У Х Т

За два дні стартує подання заяв до магістратури

06 серпня 2025

За два дні стартує подання заяв до магістратури

З 8 серпня до 18:00 25 серпня триватиме подання заяв на навчання для здобуття ступеня «магістр» на базі здобутих ступенів «бакалавр», «спеціаліст», «магістр».

Алгоритм дій майбутніх магістрантів:

- сформувати заяву із зазначенням пріоритету у електронному кабінеті вступника на сайті https://vstup.edbo.gov.ua/

- не пізніше 26 серпня отримати рекомендацію до зарахування за державним замовленням

- до 18:00 28 серпня підтвердити вибір місця навчання (онлайн або офлайн)

- приступити до навчання у НУХТ 1 вересня!

Наші спеціальності та освітні програми підготовки магістрів за посиланням

Докладно про вступ до магістратури – у меню Вступнику нашого сайту.

Консультації та відповіді на запитання щодо вступу – у телеграм-каналі Приймальної комісії, чаті вступника або у відбіркових комісіях.

Бажаємо успіху!

Опублікований: 06-08-2025
Читайте також:
Природу соціальних медіа та їх вплив на навчальний процес в умовах пандемії вивчали наші викладачі

26 серпня 2020 р. у межах науково-педагогічного стажування «Професійний розвиток та педагогічна майстерність викладачів із технічних наук» завідувач кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Анатолій Куц і доцент кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Олег Кузьмін взяли участь у онлайн-лекції «Social media and their rol...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Природу соціальних медіа та їх вплив на навчальний процес в умовах пандемії вивчали наші викладачі 28 серпня 2020

Викладачі кафедри маркетингу підвищують кваліфікацію дистанційно

Викладачі кафедри маркетингу Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ постійно покращують рівень своєї професійної підготовки. Нещодавно доцентка Лариса Капінус та асистентка Ольга Лелека пройшли навчання по програмі підвищення кваліфікації «Використання безкоштовних онлайн-ресурсів для організації навчального процесу в дистанційні...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі кафедри маркетингу підвищують кваліфікацію дистанційно 07 грудня 2020

Першокурсники-хімтехнологи відвідали фахову виставку індустрії краси

У нашому університеті завжди приділяється увага не тільки розвитку навчальних і наукових, а й фахових навичок здобувачів освіти. Наші викладачі відстежують усі топові події відповідних галузей і залучають до участі у них студентів, починаючи з першого року навчання. Доцентка кафедри харчової хімії, кураторка групи ХТ-1-6 Тетяна Петренко разом зі с...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Першокурсники-хімтехнологи відвідали фахову виставку індустрії краси 22 вересня 2025

Вийшла нова наукова монографія про технології заморожених плодово-ягідних напівфабрикатів

Будь-яка нова книга – це завжди цікавинка, подія в науковому житті. Авторський колектив – ректор університету Анатолій Українець, завідувач кафедри технології оздоровчих продуктів Галина Сімахіна, професор Наталія Науменко, асистент кафедри технології оздоровчих продуктів Світлана Камінська – підготував і видав наукову монографію «Заморожені плодов...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вийшла нова наукова монографія про технології заморожених плодово-ягідних напівфабрикатів 01 жовтня 2019