Н У Х Т

Як організувати роботу у м’ясному цеху закладу ресторанного господарства знають студенти спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

16 листопада 2018

Як організувати роботу у м’ясному цеху закладу ресторанного господарства знають студенти спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

Важливим аспектом закріплення набутих теоретичних знань студентами є практичні заняття. Для студентів 3 курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» асистентом кафедри готельно-ресторанної справи Анастасією Спільчук було проведено відкрите практичне заняття «Організація роботи м'ясного цеху в закладах ресторанного господарства» з дисципліни «Організація ресторанного господарства». На заняття завітали колеги, заступник завідувача кафедри Оксана Арпуль і фахівець Навчально-методичного управління університету Алла Оскілко.

Викладач разом зі студентами обговорила особливості організації м'ясного цеху на підприємстві харчування, а також розглянула складання виробничої програми, розроблення структурно-технологічної схеми виробничого процесу, підбір обладнання та інвентарю. Для закріплення теоретичного матеріалу студенти дискутували, описували основні технологічні процеси на всіх лініях м'ясного цеху за відеоматеріалами, складали виробничі програми і структурно-технологічні схеми, підбирали необхідне обладнання для забезпечення виробничого процесу.

Анастасія Спільчук дотрималася всіх вимог щодо проведення заняття: озвучила тему і план заняття; перевірила присутність та оцінила студентів за повнотою набутих знань. Протягом заняття асистент кафедри та студенти активно використовували мультимедійний супровід.

Отож, бажаємо викладачу кафедри готельно-ресторанної справи Анастасії Спільчук подальших успіхів у викладацькій діяльності.

Опублікований: 16-11-2018
Читайте також:
Другокурсники покращують навички з розвитку особистості

Кафедра технології молока і молочних продуктів традиційно запрошує фахівців галузі для проведення гостьових лекцій. Наприкінці року у рамках вивчення дисципліни «Комплексна дисципліна. Харчові технології 4. Технології зберігання, консервування та переробки молока» здобувачі другого курсу Навчально-наукового інституту харчових технологій заслухали п...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Другокурсники покращують навички з розвитку особистості 15 грудня 2023

Практика на фармацевтичному флагмані АТ «Фармак» – унікальний досвід для магістрантів-біотехнологів

Для магістрантів-біотехнологів другого року навчання Анни Моцар та Анни Мартинюк проходження практики на підприємстві АТ «Фармак», яке на сьогодні є лідером вітчизняного фармацевтичного ринку та однією з найбільш інноваційних компаній України, стало найкращим шансом показати свої навички, отримані під час навчання. Після проходження інструктажу з ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практика на фармацевтичному флагмані АТ «Фармак» – унікальний досвід для магістрантів-біотехнологів 15 жовтня 2019

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів фінішували захисти дипломних проектів заочників за ОКР «Спеціаліст»

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів завершилися захисти дипломних проектів студентів заочної форми навчання за ОКР «Спеціаліст». Екзаменаційну комісію із захисту дипломних проектів хлібопекарського напряму очолив генеральний директор об’єднання «Укрхлібпром» Олександр Васильченко, а кондитерського напряму – голова  правлі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів фінішували захисти дипломних проектів заочників за ОКР «Спеціаліст» 28 лютого 2017

Жінок НУХТ вітають зі святом колеги-освітяни й виробничники

Наближається найчарівніше весняне свято – 8 березня. До університету почали надходити вітання прекрасній половині колективу НУХТ. Зокрема, свої найщиріші і найтепліші побажання висловили: голова правління Національної асоціації «Укрмолпром» Василь Бондаренко; генеральний директор Асоціації «Укроліяпром» Степан Капшук; начальник кафедри військ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Жінок НУХТ вітають зі святом колеги-освітяни й виробничники 05 березня 2021