Н У Х Т

Як організувати роботу у м’ясному цеху закладу ресторанного господарства знають студенти спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

16 листопада 2018

Як організувати роботу у м’ясному цеху закладу ресторанного господарства знають студенти спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

Важливим аспектом закріплення набутих теоретичних знань студентами є практичні заняття. Для студентів 3 курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» асистентом кафедри готельно-ресторанної справи Анастасією Спільчук було проведено відкрите практичне заняття «Організація роботи м'ясного цеху в закладах ресторанного господарства» з дисципліни «Організація ресторанного господарства». На заняття завітали колеги, заступник завідувача кафедри Оксана Арпуль і фахівець Навчально-методичного управління університету Алла Оскілко.

Викладач разом зі студентами обговорила особливості організації м'ясного цеху на підприємстві харчування, а також розглянула складання виробничої програми, розроблення структурно-технологічної схеми виробничого процесу, підбір обладнання та інвентарю. Для закріплення теоретичного матеріалу студенти дискутували, описували основні технологічні процеси на всіх лініях м'ясного цеху за відеоматеріалами, складали виробничі програми і структурно-технологічні схеми, підбирали необхідне обладнання для забезпечення виробничого процесу.

Анастасія Спільчук дотрималася всіх вимог щодо проведення заняття: озвучила тему і план заняття; перевірила присутність та оцінила студентів за повнотою набутих знань. Протягом заняття асистент кафедри та студенти активно використовували мультимедійний супровід.

Отож, бажаємо викладачу кафедри готельно-ресторанної справи Анастасії Спільчук подальших успіхів у викладацькій діяльності.

Опублікований: 16-11-2018
Читайте також:
Профорієнтаційний  марафон у м. Біла Церква

10 жовтня у Білоцерківському міськрайонному центрі зайнятості  відбувся осінній масовий захід Ярмарок вакансій, на якому наш університет презентували представники Навчально-наукового інституту харчових технологій, доценти Ігор Страшинський (кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів), Валерій Бабенко (кафедра технології жирів та парфумерно-космет...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Профорієнтаційний марафон у м. Біла Церква 11 жовтня 2018

Ще один день турботи від наших студентів для вихованців Свалявського обласного будинку дитини

19 грудня в Україні святкують День святителя і чудотворця Миколая. Він вважається захисником бідних і знедолених. Найбільше його люблять діти, для яких Миколай був і є «почесним охоронцем». Вони свято вірили і вірять в існування доброго захисника і намагаються не гнівити його. І тоді Святий принесе дарунки та солодощі. Так діткам зі Свалявського о...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ще один день турботи від наших студентів для вихованців Свалявського обласного будинку дитини 22 грудня 2018

Студенти- біотехнологи реалізовують свої знання та навички під час проходження практики на ПАТ «Київмедпрепарат»

Студенти- біотехнологи Світлана Бондарук, Валерія Бондарчук, Юлія Лазюка, Аліна Кернер і Софія Ковальчук реалізовують свої знання та навички під час проходження технологічної та переддипломної практики на ПАТ «Київмедпрепарат», яке є національним лідером із виробництва антибактеріальних препаратів і з 2005 року є складовою Корпорації «Артеріум». П...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти- біотехнологи реалізовують свої знання та навички під час проходження практики на ПАТ «Київмедпрепарат» 19 лютого 2020

Фахівці і студенти кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства – учасники Національного виноробного форуму

У Торгово-промисловій палаті України відбувся Національний виноробний форум, участь у якому вже традиційно взяли фахівці кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства нашого університету – завідувач кафедри Анатолій Куц, доцент Марина Білько, асистент Олена Циганкова, заступник директора Навчально-наукового інституту харчових технологій НУ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фахівці і студенти кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства – учасники Національного виноробного форуму 05 листопада 2018