Н У Х Т

Як організувати роботу у м’ясному цеху закладу ресторанного господарства знають студенти спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

16 листопада 2018

Як організувати роботу у м’ясному цеху закладу ресторанного господарства знають студенти спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

Важливим аспектом закріплення набутих теоретичних знань студентами є практичні заняття. Для студентів 3 курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» асистентом кафедри готельно-ресторанної справи Анастасією Спільчук було проведено відкрите практичне заняття «Організація роботи м'ясного цеху в закладах ресторанного господарства» з дисципліни «Організація ресторанного господарства». На заняття завітали колеги, заступник завідувача кафедри Оксана Арпуль і фахівець Навчально-методичного управління університету Алла Оскілко.

Викладач разом зі студентами обговорила особливості організації м'ясного цеху на підприємстві харчування, а також розглянула складання виробничої програми, розроблення структурно-технологічної схеми виробничого процесу, підбір обладнання та інвентарю. Для закріплення теоретичного матеріалу студенти дискутували, описували основні технологічні процеси на всіх лініях м'ясного цеху за відеоматеріалами, складали виробничі програми і структурно-технологічні схеми, підбирали необхідне обладнання для забезпечення виробничого процесу.

Анастасія Спільчук дотрималася всіх вимог щодо проведення заняття: озвучила тему і план заняття; перевірила присутність та оцінила студентів за повнотою набутих знань. Протягом заняття асистент кафедри та студенти активно використовували мультимедійний супровід.

Отож, бажаємо викладачу кафедри готельно-ресторанної справи Анастасії Спільчук подальших успіхів у викладацькій діяльності.

Опублікований: 16-11-2018
Читайте також:
Державний екзамен зі спеціальності «Виробництво харчової продукції» склали у Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ

У Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ відбувся комплексний державний екзамен зі спеціальності «Виробництво харчової продукції». Комісію очолила доцент кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції НУХТ, кандидат технічних наук Надія Кравчук. Студенти групи 4-ХП-06 виявили достатній і високий рівень знань із предметів, включених...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Державний екзамен зі спеціальності «Виробництво харчової продукції» склали у Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ 29 січня 2019

Вітаємо першокурсників: відбулася урочиста церемонія посвяти в студенти Національного університету харчових технологій

23 вересня 2022 року університет урочисто вітав цьогорічних першокурсників бакалаврату. Традиційна посвята в студенти Національного університету харчових технологій розпочалася з Гімну України. Далі слово взяв ректор, доктор технічних наук, професор Олександр Шевченко. Він тепло привітав присутніх і побажав першокурсникам високих звершень і легких...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вітаємо першокурсників: відбулася урочиста церемонія посвяти в студенти Національного університету харчових технологій 23 вересня 2022

У МОН роз’яснили, як отримати дублікат документа про вищу освіту

Щоб отримати дублікат документа про вищу освіту та/або додатка до нього, треба подати письмову заяву до вишу, який видав документ. Це можна зробити особисто або через уповноваженого представника. Відповідне роз’яснення надає МОН у зв’язку із численними зверненнями громадян про те, як отримати дублікат диплома. Якщо заклад, де ви навчалися, реорган...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У МОН роз’яснили, як отримати дублікат документа про вищу освіту 14 серпня 2019

Зустріч зі вступниками доцента кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів

Доброю традицією випускової кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів Навчально-наукового інституту харчових технологій нашого університету є активність у проведенні заходів із профорієнтаційної роботи з перших тижнів навчального року. 24 вересня доцент кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів Ігор Страшинський представляв університет на Дні...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зустріч зі вступниками доцента кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів 26 вересня 2019