Н У Х Т

Поповнюють свої знання щодо органічних продуктів науковці кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

11 червня 2021

Поповнюють свої знання щодо органічних продуктів науковці кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Доцентка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Наталія Фалендиш взяла  участь у роботі конференції «Органік: знання, досвід, результат», яка відбулася 9 червня 2021 року у м. Києві на території Національного Експоцентру України у рамках Міжнародної агропромислової виставки «АГРО-2021» та Спеціалізованої виставки-ярмарку органічних продуктів і технологій «ORGANIC-2021». Організаторами конференції виступили Федерація органічного руху України у співпраці з Міністерством економіки України.

Учасники конференції отримали актуальну інформацію щодо нормативно-правового регулювання органічного виробництва в Україні, державного контролю за дотриманням законодавства у сфері органічного виробництва, обігу та маркування. Особлива увага була приділена широкому колу питань, які виникають перед виробниками на технологічному, промоційному та збутовому рівнях. Досвідом у органічному виробництві поділилися передові господарства по виробництву рослинної та тваринної продукції.

Захід відбувся за підтримки проєкту «Німецько-українська співпраця в галузі органічного сільського господарства» та Науково-методичного центру вищої та фахової передвищої освіти.

Отримана інформація є актуальною, і стане в пригоді при читанні лекційних курсів, проведенні лабораторних, практичних занять і керуванні кваліфікаційною роботою для здобувачів вищої освіти за освітнім ступенем «Магістр» освітньої програми  «Технології органічних харчових продуктів».

Опублікований: 11-06-2021
Читайте також:
Доценти кафедри теплоенергетики та холодильної техніки поглибили свої знання з біоенергетики

У зв’язку з глобальними енергетичними викликами, такими як енергетична безпека та енергетична незалежність, існує потреба у нових підходах до вирішення енергетичних проблем. У свою чергу, активне використання відновлюваних джерел енергії вимагає глибокого розуміння процесів новітньої енергетики. З цією метою Науково-технічний центр «Біомаса» за фін...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Доценти кафедри теплоенергетики та холодильної техніки поглибили свої знання з біоенергетики 17 червня 2024

Підписаний Меморандуму про співпрацю між університетом і Професійною асоціацією екологів України

З кожним роком розуміння того, що співпраця бізнесу та навчальних закладів має змінювати свій формат стає все актуальнішим. Доценти кафедри екологічної безпеки та охорони праці Оксана Салавор і Оксана Ничик взяли участь у підписанні Меморандуму про співпрацю між університетом і Професійною асоціацією екологів України (ПАЕУ). 19 вересня в Києві ко...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Підписаний Меморандуму про співпрацю між університетом і Професійною асоціацією екологів України 20 вересня 2019

Солодкий день франківських кухариків

Івано-Франківський фаховий коледж ресторанного сервісу і туризму НУХТ уже кілька років поспіль є активним учасником проєкту «Літня школа лідерського росту «Я МОЖУ...», організованого Службою дітей Івано-Франківська. 3 липня кулінарна лабораторія нашого коледжу перетворилася на чарівну майстерню десертів. Під керівництвом майстрів виробничого навча...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Солодкий день франківських кухариків 04 липня 2025

Добра традиція Свалявського технічного коледжу НУХТ

Цього року Свалявський технічний коледж нашого університету продовжив добру традицію святкування Дня знань. На святі панувала урочиста атмосфера, яка подарувала хвилюючі та незабутні враження для першокурсників. Ведучі свята Олександр Супп, Віолетта Шестак, Даяна Бобраніцька, Аліна Данайканич привітали всіх присутніх і побажали студентам першого к...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Добра традиція Свалявського технічного коледжу НУХТ 04 вересня 2019