Н У Х Т

Поповнюють свої знання щодо органічних продуктів науковці кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

11 червня 2021

Поповнюють свої знання щодо органічних продуктів науковці кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Доцентка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Наталія Фалендиш взяла  участь у роботі конференції «Органік: знання, досвід, результат», яка відбулася 9 червня 2021 року у м. Києві на території Національного Експоцентру України у рамках Міжнародної агропромислової виставки «АГРО-2021» та Спеціалізованої виставки-ярмарку органічних продуктів і технологій «ORGANIC-2021». Організаторами конференції виступили Федерація органічного руху України у співпраці з Міністерством економіки України.

Учасники конференції отримали актуальну інформацію щодо нормативно-правового регулювання органічного виробництва в Україні, державного контролю за дотриманням законодавства у сфері органічного виробництва, обігу та маркування. Особлива увага була приділена широкому колу питань, які виникають перед виробниками на технологічному, промоційному та збутовому рівнях. Досвідом у органічному виробництві поділилися передові господарства по виробництву рослинної та тваринної продукції.

Захід відбувся за підтримки проєкту «Німецько-українська співпраця в галузі органічного сільського господарства» та Науково-методичного центру вищої та фахової передвищої освіти.

Отримана інформація є актуальною, і стане в пригоді при читанні лекційних курсів, проведенні лабораторних, практичних занять і керуванні кваліфікаційною роботою для здобувачів вищої освіти за освітнім ступенем «Магістр» освітньої програми  «Технології органічних харчових продуктів».

Опублікований: 11-06-2021
Читайте також:
Спортивний тріумф студента спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

Березень – місяць спортивних перемог для студента 1 курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» нашого університету Євгена Горкуна, міжнародного чемпіона з карате. Євген 9 березня брав участь у Чемпіонаті міста Києва з Фунакоші Шотокан Карате (FSКА), 3 березня – у Чемпіонаті міста Києва з рукопашного бою, 22-24 березня – у Чемпіонаті Укра...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Спортивний тріумф студента спеціальності «Готельно-ресторанна справа» 28 березня 2019

Викладачі університету активно долучаються до профорієнтації випускників шкіл

До профорієнтації випускників шкіл активно долучаються і викладачі не випускових кафедр університету. 1 листопада 2021 року старша викладачка кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації Юлія Малик відвідала середню загальноосвітню школу №35 Святошинського району м. Києва. Викладачка поспілкувалася з керівництвом навчального закладу, ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі університету активно долучаються до профорієнтації випускників шкіл 04 листопада 2021

Зорієнтуватися у виборі професії допомагають школярам викладачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Кожного нового навчального року випускників закладів середньої освіти турбує питання вибору майбутньої професії та вступу до закладів вищої освіти. Визначитися з майбутньою професією та розібратися з правилами вступу до вишів школярам допомагають викладачі нашого університету. Зокрема, асистентка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зорієнтуватися у виборі професії допомагають школярам викладачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 11 жовтня 2023

Онлайн-лекція у рамках проєкту Модуль Жана Моне відбулася на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів

8 грудня 2020 р. на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбулася гостьова онлайн-лекція «Geneticallymodifiedorganismsinfoodproduction» докторки наук, професорки біомедичних наук IlonaMiceikienė (Lithuania). Лекція була прочитана для здобувачів освітнього ступеня «Магістр», освітніх програм «Технології хліба, кондитерських, ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Онлайн-лекція у рамках проєкту Модуль Жана Моне відбулася на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів 09 грудня 2020