Н У Х Т

Поповнюють свої знання щодо органічних продуктів науковці кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

11 june 2021

Поповнюють свої знання щодо органічних продуктів науковці кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Доцентка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Наталія Фалендиш взяла  участь у роботі конференції «Органік: знання, досвід, результат», яка відбулася 9 червня 2021 року у м. Києві на території Національного Експоцентру України у рамках Міжнародної агропромислової виставки «АГРО-2021» та Спеціалізованої виставки-ярмарку органічних продуктів і технологій «ORGANIC-2021». Організаторами конференції виступили Федерація органічного руху України у співпраці з Міністерством економіки України.

Учасники конференції отримали актуальну інформацію щодо нормативно-правового регулювання органічного виробництва в Україні, державного контролю за дотриманням законодавства у сфері органічного виробництва, обігу та маркування. Особлива увага була приділена широкому колу питань, які виникають перед виробниками на технологічному, промоційному та збутовому рівнях. Досвідом у органічному виробництві поділилися передові господарства по виробництву рослинної та тваринної продукції.

Захід відбувся за підтримки проєкту «Німецько-українська співпраця в галузі органічного сільського господарства» та Науково-методичного центру вищої та фахової передвищої освіти.

Отримана інформація є актуальною, і стане в пригоді при читанні лекційних курсів, проведенні лабораторних, практичних занять і керуванні кваліфікаційною роботою для здобувачів вищої освіти за освітнім ступенем «Магістр» освітньої програми  «Технології органічних харчових продуктів».

Published on: 11-06-2021
Read also:
Наші викладачі підтримують національний економічний фронт

Викладачі кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства підтримують національний економічний фронт і тонізують виноробну галузь, долучаючись до заходів корпорації «Укрвинпром». 16 червня у приміщенні Наукового центру «Український Інститут Вина» відбулася перша з початку війни дегустація зразків нової продукції вітчизняних виноробів. Захід...

READ YOURSELF

Наші викладачі підтримують національний економічний фронт 17 june 2022

Здобувачі-технологи підкорюють вершини «Black Sea Science-2024»

Здобувачі випускової кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції вразили інноваційністю журі Міжнародного конкурсу студентських наукових робіт «Black Sea Science», що відбувся на базі Одеського національного технологічного університету під егідою Black Sea Universities Network та ISEKI-Food Association. Їх наукова робота «Improvement of...

READ YOURSELF

Здобувачі-технологи підкорюють вершини «Black Sea Science-2024» 09 april 2024

На п’єдесталі першого в історії Чемпіонату Києва з текболу!

22-23 травня на базі спортивного комплексу МАУП відбувся перший в історії відкритий Чемпіонат Києва з текболу серед студентів закладів вищої освіти. Текбол або настільний футбол – динамічний вид спорту з м’ячем, у якому грають на вигнутому столі, поєднуючи елементи футболу та настільного тенісу. Гравці можуть торкатися м’яча будь-якою частиною тіла...

READ YOURSELF

На п’єдесталі першого в історії Чемпіонату Києва з текболу! 30 may 2025

В університеті триває вакцинація від COVID-19

В університеті триває вакцинація колективу від COVID-19. На початку червня мобільні медичні бригади здійснювали щеплення працівників вакциною «Comirnaty» від компанії «Pfizer-BioNTech». Згідно з нормами її використання, щеплені мали отримати другу дозу вакцини через 21 день після першого щеплення. Тож у перші дні липня мобільні медичні бригади зно...

READ YOURSELF

В університеті триває вакцинація від COVID-19 07 july 2021