Н У Х Т

Поповнюють свої знання щодо органічних продуктів науковці кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

11 june 2021

Поповнюють свої знання щодо органічних продуктів науковці кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Доцентка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Наталія Фалендиш взяла  участь у роботі конференції «Органік: знання, досвід, результат», яка відбулася 9 червня 2021 року у м. Києві на території Національного Експоцентру України у рамках Міжнародної агропромислової виставки «АГРО-2021» та Спеціалізованої виставки-ярмарку органічних продуктів і технологій «ORGANIC-2021». Організаторами конференції виступили Федерація органічного руху України у співпраці з Міністерством економіки України.

Учасники конференції отримали актуальну інформацію щодо нормативно-правового регулювання органічного виробництва в Україні, державного контролю за дотриманням законодавства у сфері органічного виробництва, обігу та маркування. Особлива увага була приділена широкому колу питань, які виникають перед виробниками на технологічному, промоційному та збутовому рівнях. Досвідом у органічному виробництві поділилися передові господарства по виробництву рослинної та тваринної продукції.

Захід відбувся за підтримки проєкту «Німецько-українська співпраця в галузі органічного сільського господарства» та Науково-методичного центру вищої та фахової передвищої освіти.

Отримана інформація є актуальною, і стане в пригоді при читанні лекційних курсів, проведенні лабораторних, практичних занять і керуванні кваліфікаційною роботою для здобувачів вищої освіти за освітнім ступенем «Магістр» освітньої програми  «Технології органічних харчових продуктів».

Published on: 11-06-2021
Read also:
Із організацією виробництва органічного морозива ознайомилися магістранти в процесі переддипломної практики

Акціонерне товариство «РУДЬ» є лідером серед українських виробників морозива. Продукція компанії не лише задовольняє потреби споживачів, а й перевищує їхні очікування. Навіть найбільш вимогливі покупці можуть знайти в асортименті продуктів те, що їм до вподоби. Завдяки європейському підходу до розвитку, компанія «Рудь» випустила «Ескімос-Organic» —...

READ YOURSELF

Із організацією виробництва органічного морозива ознайомилися магістранти в процесі переддипломної практики 08 july 2025

Студентка спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» – призер Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт

16-17 квітня 2019 р. на базі Одеської національної академії харчових технологій (ОНАХТ) відбувся ІІ етап Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Готельно-ресторанна справа». Галузева конкурсна комісія забезпечила рецензування 43 студентських наукових робіт, що надійшли з 30 закладів вищої освіти. Участь у роботі конку...

READ YOURSELF

Студентка спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» – призер Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт 24 april 2019

Іnternet-конференція з автоматизації

26 листопада 2021 р. на базі кафедри автоматизації та комп’ютерних технологій систем управління (АКТСУ) НУХТ відбулася VІІІ Міжнародна науково-технічна Internet-конференція «Сучасні методи, інформаційне, програмне та технічне забезпечення систем керування організаційно-технічними та технологічними комплексами», до участі у якій долучилися науковці ...

READ YOURSELF

Іnternet-конференція з автоматизації 30 november 2021