Н У Х Т

Пишаймося Україною!

12 листопада 2020

Пишаймося Україною!

Напередодні Дня української писемності та мови студенти групи ТХ-3-6ск разом зі своєю наставницею, доценткою кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Оленою Кохан відвідали проєкт Укрзалізниці «WOW UKRAINE».

Експозиція почала роботу в минулому році і за 4 місяці зібрала понад 330 000 відвідувачів, встановивши національний рекорд відвідуваності. У період карантину організатори проєкту відновили його роботу в онлайн-форматі і тепер дізнатися більше про Україну може кожний бажаючий.

Наші студенти долучилися одразу у двох форматах: онлайн-екскурсії, проведеної засновницею виставки Ярославою Гресь, та у форматі 3D-екскурсії, завдяки якій всі експонати можна  роздивитися з різних ракурсів і відчути ефект «присутності».

На виставці зібрані унікальні експонати та інсталяції, які змушують кожного відвідувача  відкрити невідомі  унікальні грані нашої України та сказати: «Вау, яка вона неймовірна!».

Студенти мали змогу побачити оригінали робіт Казимира Малевича та Олександра Архипенка, видання книги «Апостол» 1574 року, дізналися, як народжується бурштин і як виглядали перші срібні гривні Київської Русі.  Також  на виставці представлені мазанка та тунель кохання, побудовані у виставковому просторі, та багато іншого. Основна мета цього перформансу полягає в тому, щоб показати, що  країна без людей неможлива. Саме люди своїми спільними зусиллями роблять її гідною захоплення та любові. Пишаймося нашою країною, бо ми того варті!

Однозначним бонусом цієї екскурсії є те, що її можна відвідати не виходячи з дому, з філіжанкою улюбленого напою та смаколиками.

Долучитися до відвідування виставки «WOW UKRAINE» може кожний бажаючий за посиланням https://ukrainewow.com

Опублікований: 12-11-2020
Читайте також:
Правильний вибір – перший крок до успіху!

23 лютого Вінницький коледж нашого університету в черговий раз відчинив двері для учнів 9-х і 11-х класів загальноосвітніх шкіл та випускників професійно-технічних навчальних закладів м. Вінниці та Вінницької області. Директор коледжу Володимир Керницький ознайомив присутніх із особливостями освітнього процесу та можливостями подальшого працевлашт...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Правильний вибір – перший крок до успіху! 25 лютого 2019

Відкрита лекція на кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів

Згідно з планом проведення відкритих занять 17 травня відбулася відкрита лекція «Технології фаршевих консервів» доцента кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів Ігоря Страшинського з навчальної дисципліни «М’ясні технології. Модуль 2. Технології м'ясних і м'ясомістких консервів» для здобувачів третього курсу спеціальності «Харчові технології» Н...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відкрита лекція на кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів 18 травня 2021

Свято… і крапелька печалі на факультеті біотехнології та екологічного контролю

21 червня на факультеті біотехнології та екологічного контролю (БТЕК) відбувся урочистий вечір, присвячений випуску бакалаврів денної форми навчання. Цього року факультет успішно випустив близько 100 бакалаврів, які завершили навчання за напрямами «Біотехнологія» та «Екологія, охорона навколишнього середовища та збалансоване природокористування». С...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Свято… і крапелька печалі на факультеті біотехнології та екологічного контролю 24 червня 2019

Розставили акценти і визначили стратегії у новому навчальному році у Смілянському технологічному фаховому коледжі НУХТ

31 серпня відбулося засідання вищого колегіального органу Смілянського технологічного фахового коледжу нашого університету – педагогічної ради, яке розпочав директор коледжу Олександр Хоменко із затвердження складу педагогічної ради та виставлення акцентів і стратегій у новому навчальному році з огляду на реалії сьогодення. Педагогічна рада розгля...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Розставили акценти і визначили стратегії у новому навчальному році у Смілянському технологічному фаховому коледжі НУХТ 01 вересня 2020