Н У Х Т

Пишаймося Україною!

12 листопада 2020

Пишаймося Україною!

Напередодні Дня української писемності та мови студенти групи ТХ-3-6ск разом зі своєю наставницею, доценткою кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Оленою Кохан відвідали проєкт Укрзалізниці «WOW UKRAINE».

Експозиція почала роботу в минулому році і за 4 місяці зібрала понад 330 000 відвідувачів, встановивши національний рекорд відвідуваності. У період карантину організатори проєкту відновили його роботу в онлайн-форматі і тепер дізнатися більше про Україну може кожний бажаючий.

Наші студенти долучилися одразу у двох форматах: онлайн-екскурсії, проведеної засновницею виставки Ярославою Гресь, та у форматі 3D-екскурсії, завдяки якій всі експонати можна  роздивитися з різних ракурсів і відчути ефект «присутності».

На виставці зібрані унікальні експонати та інсталяції, які змушують кожного відвідувача  відкрити невідомі  унікальні грані нашої України та сказати: «Вау, яка вона неймовірна!».

Студенти мали змогу побачити оригінали робіт Казимира Малевича та Олександра Архипенка, видання книги «Апостол» 1574 року, дізналися, як народжується бурштин і як виглядали перші срібні гривні Київської Русі.  Також  на виставці представлені мазанка та тунель кохання, побудовані у виставковому просторі, та багато іншого. Основна мета цього перформансу полягає в тому, щоб показати, що  країна без людей неможлива. Саме люди своїми спільними зусиллями роблять її гідною захоплення та любові. Пишаймося нашою країною, бо ми того варті!

Однозначним бонусом цієї екскурсії є те, що її можна відвідати не виходячи з дому, з філіжанкою улюбленого напою та смаколиками.

Долучитися до відвідування виставки «WOW UKRAINE» може кожний бажаючий за посиланням https://ukrainewow.com

Опублікований: 12-11-2020
Читайте також:
Викладачі кафедри іноземних мов професійного спрямування взяли участь у семінарі

Кембриджські міжнародні іспити з англійської мови належать до групи найвідоміших іспитів з англійської мови, розроблених Кембриджським університетом. Сертифікати Кембріджу визнаються численними міжнародними університетами, компаніями та органами освіти як підтвердження міжнародно визнаних стандартів володіння англійською мовою. З метою ознайомленн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі кафедри іноземних мов професійного спрямування взяли участь у семінарі 10 вересня 2018

Атмосфера творчості панує у Вінницькому коледжі НУХТ

Захоплююче та яскраво в атмосфері творчості та новизни у Вінницькому коледжі НУХТ відбулася виставка творчих робіт викладачів і студентів. В експозиції були презентовані навчально-методична література, інформаційні технології у навчальному процесі, технічна творчість, образотворче мистецтво. Різноманіття та креативність вражала усіх відвідувачів....

ЧИТАТИ ДАЛІ

Атмосфера творчості панує у Вінницькому коледжі НУХТ 24 травня 2019

Використання інформаційних систем у роботі обговорили з практиком наші майбутні фахівці сфери туризму

Війна, яка наразі триває на нашій землі і суттєво змінила наше життя, врешті-решт закінчиться, і настане той щасливий час, коли наші студенти та викладачі повернуться до університету. А поки що, на жаль, уже довгий час їх зустрічі відбуваються лише на платформі Zoom. Але з іншого боку, здобувачам освіти й викладачам кафедри туристичного та готельно...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Використання інформаційних систем у роботі обговорили з практиком наші майбутні фахівці сфери туризму 07 квітня 2022

Бренд-девелопмент відомих ТМ: цікаві факти від здобувачів-рекламістів

Науковий гурток кафедри маркетингу «Інтелектуал» залучає все більше молодих учених. Нещодавно здобувачі спеціальності 061 «Журналістика» (освітньої програми «Реклама та зв’язки з громадськістю») зібралися на актуальному вебінарі «Розвиток брендів в Україні». Організаторкою заходу стала доцентка кафедри маркетингу Ірина Бойко. У вступному слові вик...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Бренд-девелопмент відомих ТМ: цікаві факти від здобувачів-рекламістів 23 листопада 2021