Н У Х Т

У Львівському державному коледжі НУХТ завершився тиждень циклової комісії інформатики

03 квітня 2018

У Львівському державному коледжі НУХТ завершився тиждень циклової комісії інформатики

Завершився тиждень циклової комісії інформатики у Львівському державному коледжі харчової і переробної промисловості НУХТ. Голова циклової комісії Михайло Мандрик та викладачі комісії Оксана Захаряк, Марта Мишолівська, Володимир Грицак, Олег Мартон, Ірина Беца намагалися, щоб цей тиждень був насичений цікавими заходами, до яких були залучені студенти всіх спеціальностей коледжу.

Розпочався тиждень із предметної олімпіади з інформатики серед студентів І курсу та олімпіади з інформатики та комп’ютерної техніки серед студентів ІІ-ІІІ-х курсів. Студенти виконували тестові і практичні завдання в середовищі текстового і табличного процесорів. Переможцями олімпіади стали: Вячеслав Мишолівський (1 курс), Назарій Сілко (серед студентів ІІ-ІІІ курсів).

Із переможців і призерів буде сформована команда для участі в обласній олімпіаді з інформатики та комп’ютерної техніки, яка відбудеться 14 квітня 2018 р.

«Згадати все…» - саме під таким девізом відбувся цьогорічний брейн-ринг серед студентів перших курсів, які об’єдналися у три команди відділень. Незалежне журі з викладачів циклової комісії, а також комп’ютерна програма вибору запитання і демонстрація правильної відповіді гарантували чесне та об’єктивне оцінювання. Питання були різноплановими за змістом й охоплювали історичний аспект розвитку інформатики, пристрої комп’ютера, програмне забезпечення, «сюрприз», конкурс капітанів.

Креативні та ґрунтовні варіанти відповідей учасників на заплутані та подекуди складні запитання подарували всім присутнім шквал позитивних емоцій та вражень. За результатами змагань чемпіонський титул виборола команда відділення готельно-ресторанної справи, ІІ місце – команда механіко-технологічного відділення, ІІІ місце – команда економіко-технологічного відділення.

29 березня відбулася студентська науково-практична конференція «Сучасні інформаційні технології у моїй професії», під час якої студенти продемонстрували змістовні виступи з презентаціями.

Студенти ІV курсу взяли участь у конкурсі комп’ютерних публікацій «Моє відділення».

Найактивніші учасники тижня відзначені грамотами, сертифікатами та призами.

Вітаємо переможців олімпіади та конкурсів, усім учасникам бажаємо творчої наснаги та успіхів у навчанні!

 

Опублікований: 03-04-2018
Читайте також:
Оксфордські дебати першокурсників-менеджерів

Днями в межах дисципліни «Організаційний дизайн», що викладається для здобувачів першого курсу освітньо-професійної програми «Менеджмент», відбулися оксфордські дебати. Їх організувала та стала модераторкою гарантка освітньої програми «Менеджмент», лекторка дисципліни, доцентка Світлана Дунда. Оксфордські дебати – це видовищний метод інтерактивног...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Оксфордські дебати першокурсників-менеджерів 14 квітня 2023

Новий партнер кафедри машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв

У кафедри машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв з’явився новий партнер – Київський центр професійно-технічно освіти. 1 грудня був підписаний договір про співпрацю між нашими навчальним закладами. До введення карантинних обмежень, вихованці Центру разом зі своїми викладачами побували на кафедрі, оглянули навчальні лабораторії, посп...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Новий партнер кафедри машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв 03 грудня 2020

Викладачі кафедри іноземних мов професійного спрямування взяли участь у семінарі

Кембриджські міжнародні іспити з англійської мови належать до групи найвідоміших іспитів з англійської мови, розроблених Кембриджським університетом. Сертифікати Кембріджу визнаються численними міжнародними університетами, компаніями та органами освіти як підтвердження міжнародно визнаних стандартів володіння англійською мовою. З метою ознайомленн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі кафедри іноземних мов професійного спрямування взяли участь у семінарі 10 вересня 2018

Твоя англійська і «TED Talks»: ідеї варті поширення

Це чудово, що Інтернет наразі надає здобувачам вищої освіти нашого університету доступ до різноманітних джерел для практики англійської мови, але не завжди ці джерела забезпечують і гарантують якість, безпеку та навчально-розвиваючу корисність матеріалу. Такі відео- та аудіоматеріали мають відповідати освітнім потребам і сприяти комплексному розвит...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Твоя англійська і «TED Talks»: ідеї варті поширення 24 лютого 2021