Н У Х Т

Майстер-клас від фахівчині компанії PepsiCo на кафедрі технології молока і молочних продуктів

29 жовтня 2024

Майстер-клас від фахівчині компанії PepsiCo на кафедрі технології молока і молочних продуктів

25 жовтня 2024 р. керівниця групи з інновацій PepsiCo Україна Юлія Петрусенко у рамках Міжнародної науково-практичної конференції «Здорове харчування від дитинства до довголіття: комплексний підхід. Стан та перспективи» разом зі студенткою кафедри технології молока і молочних продуктів Юлією Кравцовою провела для здобувачів освіти цієї кафедри практичний майстер-клас «Механіка дій та принципи розроблення нового продукту в лабораторних умовах» на прикладі йогурту з фруктовими наповнювачами.

На початку зустрічі Юлія Петрусенко розповіла про свій кар’єрний шлях, а потім розказала про принципи створення нових видів молочних продуктів – від ідеї до широкого впровадження. Здобувачі освіти мали можливість набути практичні навички під час розроблення рецептур і виготовлення йогурту із сучасними фруктовими наповнювачами – солоною карамеллю, шоколад-кокосом, манго-кокосом і манго-маракуйя. Під керівництвом фахівчині було також проведено дегустацію розроблених видів йогурту з оцінюванням їх якості.

Активне долучення спеціалістів галузі до теми здорового харчування у системі підготовки майбутніх технологів, формування у молоді через навчання професійний інтерес до здорових харчових звичок – наша спільна мета і відповідальність перед наступними поколіннями.

Колектив кафедри щиро дякує Юлії Петрусенко та всім, хто доєднався до практичного майстер-класу – справжнього свята смаку і креативу, й сподівається на наступні творчі і цікаві зустрічі!

Опублікований: 29-10-2024
Читайте також:
Педагогічна практика: методи оцінювання хлібопекарських дріжджів Saccharomyces cerevisiae

Важливість практичного навчання у процесі підготовки майбутніх фахівців з біотехнології є незаперечною. Таке опанування дисциплін дозволяє не тільки закріпити теоретичні знання, а й розвинути навички аналізу та експериментальної роботи, що є ключовими для успішної професійної діяльності. У рамках педагогічної практики лабораторне заняття № 2 «Прод...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Педагогічна практика: методи оцінювання хлібопекарських дріжджів Saccharomyces cerevisiae 28 лютого 2025

Прийняте рішення щодо ДПА і ЗНО-2022

24 березня 2022 року Верховна Рада України ухвалила законопроєкт №7132, який дозволяє одноразову зміну алгоритмів вступу до університетів і складання ДПА. З цього приводу міністр освіти і науки Сергій Шкарлет зазначив: «Держава, у першу чергу, висловила довіру педагогам, які в цьому навчальному році виставлять учням підсумкові оцінки без державної...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Прийняте рішення щодо ДПА і ЗНО-2022 25 березня 2022

Кавовий діалог із капінгом для здобувачів спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

27 лютого викладачі кафедри готельно-ресторанної справи та здобувачі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» долучилися до капінгу з чемпіонами та відкритого діалогу щодо професії бариста. Відкритий і відвертий діалог-дискусія про те, чи робота баристою є перспективною, можливості кар’єрного зростання і всі плюси й мінуси цієї кавової профе...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кавовий діалог із капінгом для здобувачів спеціальності «Готельно-ресторанна справа» 02 березня 2021

Випускники-менеджери персоналу розпочали захищати кваліфікаційні (бакалаврські) роботи

9 червня 2023 року на кафедрі економіки праці та менеджменту вперше розпочалися засідання екзаменаційної комісії із захисту кваліфікаційних робіт здобувачів освітнього ступеня «Бакалавр» спеціальності 073 «Менеджмент», освітньо-професійної програми «Менеджмент персоналу». Екзаменаційна комісія працювала у складі: завідувачки кафедри економіки прац...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Випускники-менеджери персоналу розпочали захищати кваліфікаційні (бакалаврські) роботи 12 червня 2023