Н У Х Т

Майстер-клас від фахівчині компанії PepsiCo на кафедрі технології молока і молочних продуктів

29 жовтня 2024

Майстер-клас від фахівчині компанії PepsiCo на кафедрі технології молока і молочних продуктів

25 жовтня 2024 р. керівниця групи з інновацій PepsiCo Україна Юлія Петрусенко у рамках Міжнародної науково-практичної конференції «Здорове харчування від дитинства до довголіття: комплексний підхід. Стан та перспективи» разом зі студенткою кафедри технології молока і молочних продуктів Юлією Кравцовою провела для здобувачів освіти цієї кафедри практичний майстер-клас «Механіка дій та принципи розроблення нового продукту в лабораторних умовах» на прикладі йогурту з фруктовими наповнювачами.

На початку зустрічі Юлія Петрусенко розповіла про свій кар’єрний шлях, а потім розказала про принципи створення нових видів молочних продуктів – від ідеї до широкого впровадження. Здобувачі освіти мали можливість набути практичні навички під час розроблення рецептур і виготовлення йогурту із сучасними фруктовими наповнювачами – солоною карамеллю, шоколад-кокосом, манго-кокосом і манго-маракуйя. Під керівництвом фахівчині було також проведено дегустацію розроблених видів йогурту з оцінюванням їх якості.

Активне долучення спеціалістів галузі до теми здорового харчування у системі підготовки майбутніх технологів, формування у молоді через навчання професійний інтерес до здорових харчових звичок – наша спільна мета і відповідальність перед наступними поколіннями.

Колектив кафедри щиро дякує Юлії Петрусенко та всім, хто доєднався до практичного майстер-класу – справжнього свята смаку і креативу, й сподівається на наступні творчі і цікаві зустрічі!

Опублікований: 29-10-2024
Читайте також:
Випускники-провідні фахівці галузі оцінюють лекції наших викладачів

19 березня 2021 року згідно зі затвердженим графіком доцентка кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Ірина Бабич прочитала відкриту лекцію «Технологія білих столових сухих виноматеріалів» студентам третього курсу денної форми навчання. Лекцію колеги відвідали викладачі кафедри разом із завідувачем Анатолієм Куцом і випускник кафедр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Випускники-провідні фахівці галузі оцінюють лекції наших викладачів 22 березня 2021

Високий рівень викладацької майстерності продемонстрував професор кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Проведення відкритих занять – важливий елемент удосконалення професійної майстерності викладача. Адже це змога отримати зворотній зв'язок не лише від здобувачів освітнього ступеню, але й від колег, як старших (що мають більший досвід і кваліфікацію), так і молодших (які краще обізнані зі сучасними цифровими технологіями). Професор кафедри технолог...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Високий рівень викладацької майстерності продемонстрував професор кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 26 жовтня 2020

Вивчаємо мову – вивчаємо традиції її народу

Зима асоціюється у кожного не лише з холодом, снігом, морозами, а і з веселими зимовими святами, які у кожного народу супроводжуються своїми власними, часом неповторними традиціями і обрядами. Здобувачі освіти різних груп другого курсу спеціальності «Готельно-ресторанна справа» факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу, які вивчають...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вивчаємо мову – вивчаємо традиції її народу 23 грудня 2021

Науково-технічна бібліотека НУХТ запрошує

Колектив Науково-технічної бібліотеки НУХТ регулярно знайомить викладачів, співробітників і студентів університету з літературою, що знаходиться у фондах бібліотеки. Наразі розпочали роботу одразу дві книжкові виставки, що експонують підручники, навчальні посібники, довідники тощо. Одна з них – «Вода – еліксир життя», приурочена до Всесвітнього д...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Науково-технічна бібліотека НУХТ запрошує 19 березня 2018